КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК'08-English
Какво мислите, имаше ли в рийдинг-а верен отговор All of the above :S
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
-
missparker
- Пишете, о, братя
Такааа, ето ме и мен....и аз преди малко се прибрах. Първо диктовката освен, че бе обидно лесна мога да твърдя и че имах късмет защото моя четец, макар че си личеше че е с британски акцент се опита да го притъпи възможно най-много(само да отбележа, че при първото четене на диктовката ми трябваха 2 много дълги момента за да осъзная че човекът казал new i mobile phones-абе британски акцент, нали знаете
). За рийдинга, беше точно каквото очаквах- прекалено лесни вапроси и няколко, на които ти се струва че всичко става
Но съм съгласна за онова дето е anxious и за онова за gardens. Клоуз теста лесен само не бях сигурна за онова с experiment, test, use, practice, аз лично съм писала test,нз. За еръра направо ме убихте, единствения ми проблем беше онова изречение с middle ages, гледах го два часа а ваобще не съм и забелязала че е било написано drank а не drunk, ама хаиде както и да е.Перифразите на мен ми бяха елементарни, даже като взех да ги чета ми идеше да се изсмея, все пак очаквах уловки нещо малко по-завъртяно. А есето нищо особено, надявах се на по-оригинални теми тези двете убиват от баналност и няма какво толкова да напишеш; аз по първата писах, ама си знам че лични примери не съм давала а само общи приказки; надявам се поне да ме спаси това, че използвах не само сложни конструкции а и доста интерсни думички(за които съм сигурна че съм ги използвала на място). Общо взето ми се стори мн лесен, което малко ме плаши, защото когато нещо ми е лесно и обикновено правя много глупави грешки, та чак после ми идва да се гръмна
ама ще видим, ще чакаме резултатите(в нашата стая казаха да следим към 27,28) Е това е от мен казах всичко за което се сетих, хаиде сега отивам да спя 
- katerichoka
- В началото бе словото
Уааауmissparker написа:Такааа, ето ме и мен....и аз преди малко се прибрах. Първо диктовката освен, че бе обидно лесна мога да твърдя и че имах късмет защото моя четец, макар че си личеше че е с британски акцент се опита да го притъпи възможно най-много(само да отбележа, че при първото четене на диктовката ми трябваха 2 много дълги момента за да осъзная че човекът казал new i mobile phones-абе британски акцент, нали знаете). За рийдинга, беше точно каквото очаквах- прекалено лесни вапроси и няколко, на които ти се струва че всичко става
Но съм съгласна за онова дето е anxious и за онова за gardens. Клоуз теста лесен само не бях сигурна за онова с experiment, test, use, practice, аз лично съм писала test,нз. За еръра направо ме убихте, единствения ми проблем беше онова изречение с middle ages, гледах го два часа а ваобще не съм и забелязала че е било написано drank а не drunk, ама хаиде както и да е.Перифразите на мен ми бяха елементарни, даже като взех да ги чета ми идеше да се изсмея, все пак очаквах уловки нещо малко по-завъртяно. А есето нищо особено, надявах се на по-оригинални теми тези двете убиват от баналност и няма какво толкова да напишеш; аз по първата писах, ама си знам че лични примери не съм давала а само общи приказки; надявам се поне да ме спаси това, че използвах не само сложни конструкции а и доста интерсни думички(за които съм сигурна че съм ги използвала на място). Общо взето ми се стори мн лесен, което малко ме плаши, защото когато нещо ми е лесно и обикновено правя много глупави грешки, та чак после ми идва да се гръмна
ама ще видим, ще чакаме резултатите(в нашата стая казаха да следим към 27,28) Е това е от мен казах всичко за което се сетих, хаиде сега отивам да спя
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
ми...не е.KRSOne написа:jewelry e
А да ви попитам, някой спомня ли си какво беше онази дума от диктовката, където някои хора искат да бъдат погребвани в нещо си във формата на мобилен телефон, та как се каказваше това "нещо си" и как се пише?
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
coffins да не е? 
- kandidatstvasht
Точно за това говоря. Аз написах нещо от рода на cofese, първо защото не съм чувал тази дума и второ, защото диктуващата имаше хипер гадния акцент...
Ааа, имаше и една думичка към края cellary- така ли се пише?
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Хм...kandidatstvasht написа:Точно за това говоря. Аз написах нещо от рода на cofese, първо защото не съм чувал тази дума и второ, защото диктуващата имаше хипер гадния акцент...
Не, salary e.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Moже да има два варианта като sulphur & sulfur, но jewelry e вярно 100)%kandidatstvasht написа:ми...не е.KRSOne написа:jewelry ejewellery е вярното.
А да ви попитам, някой спомня ли си какво беше онази дума от диктовката, където някои хора искат да бъдат погребвани в нещо си във формата на мобилен телефон, та как се каказваше това "нещо си" и как се пише?
coffin - kовчег
- kandidatstvasht
Значи със сигурност имам поне 2 грешки на диктовката- coffins и salary. Ще спра да чета тая тема, че все нови и нови грешки ми излизат, баси вие ме отчаяхте още в същия ден на изпита

- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
kandidatstvasht написа:ми...не е.KRSOne написа:jewelry ejewellery е вярното.
Ни съ карайте, чеда, дублетни са.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: втори
А вие какво писахте на въпроса защо Джейн трябва да е дискретна когато се грижи за Дани? Аз отговорих, че той се чувства uneasy bla bla... сещате се за кой отговор говоря...
Международни отношения, втори курс
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
да и аз това писах...ама нз...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
jasmine
- В началото бе словото
da i az pisah tova i sym sig,4e tova e otgovora.A nqkoi moje li da mi kaje kolko to4ki se otnemat pri lipsa na ese ...
poneje v byrzinata,sled kato si prepisah 4ernovata,zabravih da napi6a otgore belova ..
i prepodavatelq mi kaza,4e nqma da mi se za4ete eseto ...
- 25 points, ако компонента не е елиминаторен. Много ми е интересно как имате време и за чернова, просто ми е непонятно.
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.