Aз казвам, нали бях на негоbugaboo написа:Кой ти каза, че е бил лесен?![]()
КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: КСК'08-English
Come, my raven, it could be a lark.
лично аз - regainjolly_f написа:syjalqwam, che pisha na latinica, no tuk nqma BP
I az sym mnogo dovolna ot izpita... stori mi se dosta lesen kato cqlo, zatrudni me cloze test-a, a error-a mi se stori elementaren. Ne znam kakwo ne wi e haresalo, no sym sreshtala i mnogo po-trudni. Iskam da popitam ako nqkoi pomni na cloza imashe edno deto vyzmojnite bqha REGAIN, REASSUME, RETURN I ASSUME... koe posochihte?
другите - anxious, verge, wouldn't make a difference, rather than (:
lorem ipsum
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Мдам, те са.Bamfi написа: лично аз - regain
другите - anxious, verge, wouldn't make a difference, rather than (:
А Дани защо се обадил на жена си? Да й каже, че ще пие с приятели или да се увери, че яденето му ще го чака? Аз заложих на яденето.
- kuliuzz
- В началото бе словото
REGAIN мн ясно
изпита си беше гаден в някои моменти
на мен неми стигна времето за есето ,написах го после тругнах да преписвам защото имах драсканици
та ж края на краещата надрасканото си ми е темата не 4е е мн надраскано де
на мен неми стигна времето за есето ,написах го после тругнах да преписвам защото имах драсканици
та ж края на краещата надрасканото си ми е темата не 4е е мн надраскано де
supposed, up, under, verge, test, regained, rather than, except, in addition to писах аз. Едно ми се губи. Дано хвана 6-7 точки тука :S
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Хаха, верно лиClandestine написа:Aз казвам, нали бях на негоbugaboo написа:Кой ти каза, че е бил лесен?![]()
Аз мисля. че е besides.baffler написа:supposed, up, under, verge, test, regained, rather than, except, in addition to писах аз. Едно ми се губи. Дано хвана 6-7 точки тука :S
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Само аз ли съм писал reassume 
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
spoko, i az tova mai sym go obyrkala...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
BesideS = furthermore, also, пък аз имам спомен, че там се даваше контраст. Хха може и да си прав/a вече изгубих връзка с това, което стана сутринта.
Дам сетих се последното - too
)
Дам сетих се последното - too
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
i az pisah za qdeneto... na reading-a pyrvite tri sa mi 1.D, 2B, 3D... ii na 10. mi e A. nqkoi pomni li gi po tozi nachin... zashtoto az veche ne pomnq za kakvo bqha vyprosite, no tyi kato 100 pyti proverih dali na vqrnoto mqsto sym napisala vqrnata bukva i gi zapomnih nqkoiCellarDoor написа:А Дани защо се обадил на жена си? Да й каже, че ще пие с приятели или да се увери, че яденето му ще го чака? Аз заложих на яденето.
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз мисля. че е besides.[/quote]baffler написа:supposed, up, under, verge, test, regained, rather than, except, in addition to писах аз. Едно ми се губи. Дано хвана 6-7 точки тука :S
и аз писах besides, except не ми се връзва много
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Ами besides в едното от значенията му е синоним на apart from - означава освен, но в положителен смисъл, като in addition to. - Besides John there are quite a few students, who study English.baffler написа:BesideS = furthermore, also, пък аз имам спомен, че там се даваше контраст. Хха може и да си прав/a вече изгубих връзка с това, което стана сутринта.
Дам сетих се последното - too)
Докато except отново означава освен, но в отрицателен смисъл - Except John there are no other students, who study English.
Apart from пък става и за двата случая, но в cloze-a днес беше изпуснато from - беше само apart и за тва не става.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- katerichoka
- В началото бе словото
Аз съм сигурен, че не е anxious, защото никаде не се казва, че той е притеснен. Даже жена му го пита "пак ли си изпусна ..." сигурно не му е за сефте и едва ли е притеснен! Казва се, че ако му каже думата която той иска да каже, той ще избере друга, което навежда на мисълта за заекването.... следователно съм почти убеден че е онва за stammer!
It makes sense XD Така е наистина, йеее още една сигурна грешка в грешките ми.Ами besides в едното от значенията му е синоним на apart from - означава освен, но в положителен смисъл, като in addition to. - Besides John there are quite a few students, who study English.
По въпроса за anxious - да, и аз съм за anxious.