Да, а за онова от reading-a, дали е anxious или беше to break bad news, писах BAD NEWS.....Bilbo написа:Verge писах аз.
КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК'08-English
NO EDGE!
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз писах anxious 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
anxious,anxious
Иначе...
На мен ми се стори сравнително лесен.На диктовката направих една-две грешки,но това е бял кахър.Не чух едно нещо както трябва,иначе чичкото в 243 беше уникален диктовчик.Рийдингът беше сравнително лесен,а клоуз тестът - доста даже.Леко ме притеснява,че на Еръра нямам нито един отговор "d",но пък там да изкараш 20/20 е чудо невиждано(за мен,де).Парафрейзът пък не ми се стори по-труден от тези в книжките.
Темите...теми като теми.Още щом видях първата,за свободното време,реших,че това е моята тема.Писах някакви неща,дето изобщо не ги мисля,но важното е,че идеите ми идваха отръки.Дано да не са ме отрязали много там,искам поне 4,50 да имам.
on the verge е лафът според мен.А имаше едно,дето аз писах rather than,понеже следваше гол инфинитив.Другото беше instead of,а също и in order to,ако не се лъжа.Как е според вас?
На мен ми се стори сравнително лесен.На диктовката направих една-две грешки,но това е бял кахър.Не чух едно нещо както трябва,иначе чичкото в 243 беше уникален диктовчик.Рийдингът беше сравнително лесен,а клоуз тестът - доста даже.Леко ме притеснява,че на Еръра нямам нито един отговор "d",но пък там да изкараш 20/20 е чудо невиждано(за мен,де).Парафрейзът пък не ми се стори по-труден от тези в книжките.
Темите...теми като теми.Още щом видях първата,за свободното време,реших,че това е моята тема.Писах някакви неща,дето изобщо не ги мисля,но важното е,че идеите ми идваха отръки.Дано да не са ме отрязали много там,искам поне 4,50 да имам.
on the verge е лафът според мен.А имаше едно,дето аз писах rather than,понеже следваше гол инфинитив.Другото беше instead of,а също и in order to,ако не се лъжа.Как е според вас?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
и аз писах anxious.
with hope in our hearts and bricks in our hands we sing for change
- lovesecret
- От дъжд на вятър
И аз така, rather than е, защото другите нямат смисълNorwegian Wood написа: А имаше едно,дето аз писах rather than,понеже следваше гол инфинитив.Другото беше instead of,а също и in order to,ако не се лъжа.Как е според вас?
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ахахах,именно.Всичко стана толкова бързо
А съвсем приблизително кога ще има оценки?След две седмици?
едит:абе,я кажете кои изречения бяха no error
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Всички се надяваме да е по-рано, но сигурно ще е към края на месеца 
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Тоя изпит бил бая лесен, бре. Какво разправят наляво и надясно, че бил голямата работа...
Come, my raven, it could be a lark.
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Ти как си си писала желанията?Vissonia написа:ДАНО БАЛА ПАДНЕ МАЛКО!!![]()
![]()
![]()
Аз пък май имах 1 или 2 no error ( май едно)...Norwegian Wood написа: Леко ме притеснява,че на Еръра нямам нито един отговор "d",но пък там да изкараш 20/20 е чудо невиждано(за мен,де).Парафрейзът пък не ми се стори по-труден от тези в книжките.
Кой ти каза, че е бил лесен?Clandestine написа:Тоя изпит бил бая лесен, бре. Какво разправят наляво и надясно, че бил голямата работа...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Аз написах limit...просто защото не знаех какво е boundary, а verge и border нещо не ми звучаха много добре в комбинация там със следващото...mischievous написа:v close-to ima6e ne6to s limit, verge, boundary...koe pisaxte?
Иначе за есето- супер си бяха и двете теми, не знам какво се оплаквате. Аз се готвех за този изпит, като решевах тестови книжки именно за СУ, и там имаше есета с разни цитати на Оскар Уайлд, на Доналд Тръмп и др., дето дори не можеш да разбереш какво е казал, камо ли да напишеш нещо по темата.
Според мен това е set phrase - to be on the verge of something, с другите няма подобна конструкция.
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Именно, това си е цял израз, който аз не знаех и налучквах... 
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
syjalqwam, che pisha na latinica, no tuk nqma BP
I az sym mnogo dovolna ot izpita... stori mi se dosta lesen kato cqlo, zatrudni me cloze test-a, a error-a mi se stori elementaren. Ne znam kakwo ne wi e haresalo, no sym sreshtala i mnogo po-trudni. Iskam da popitam ako nqkoi pomni na cloza imashe edno deto vyzmojnite bqha REGAIN, REASSUME, RETURN I ASSUME... koe posochihte?
I az sym mnogo dovolna ot izpita... stori mi se dosta lesen kato cqlo, zatrudni me cloze test-a, a error-a mi se stori elementaren. Ne znam kakwo ne wi e haresalo, no sym sreshtala i mnogo po-trudni. Iskam da popitam ako nqkoi pomni na cloza imashe edno deto vyzmojnite bqha REGAIN, REASSUME, RETURN I ASSUME... koe posochihte?
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Значи няма да качат някъде верните отговори, така ли?Жалко... а поне диктовката няма ли да качат