Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Мнение от kandidatstvasht »

Iasen написа:Здравейте ! Искам да попитам ако съм се явил на предварителен изпит по история и съм изкарал добра оценка, която в последствие решавам , че ми стига , но съм се записал и за редовния изпит по история , който е утре- та по- точно искам да знам ако не отида получавам 2.00 нали така и в бала ми участва по- високата оценка , т.е. тази от предварителния изпит?

Благодаря предварително :)

Участва ти по-високата оценка, т.е. от предварителния. Този въпрос се роди и в моята глава днес, но от първа ръка имам информация, че със сигурност, дори да изкараш 2 или да не се явиш, ти се взима предварителния. Така че споко 8)
Iasen
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Iasen »

Мерси много! Но май ще отида и ако се падне цар Симеон Велики ще поостана малко :D :D иначе предавам си листовете и изчезвам :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ето ви една обща тема за въпроси, които не сте сигурни в коя друга тема е редно да се зададат.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Bel_
В началото бе словото

Мнение от Bel_ »

Здравейте. Знаете ли кога те вкарват в системата-когато излязат резултатите от изпитите ли ? Защото в персоналните ми дава некоректно въведени данни :? И се шашкам, че съм сгафила нещо
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Bel_ написа:Здравейте. Знаете ли кога те вкарват в системата-когато излязат резултатите от изпитите ли ? Защото в персоналните ми дава некоректно въведени данни :? И се шашкам, че съм сгафила нещо

Трябва да Ви има в системата, преди да си сте отишли на първия изпит! Нали там си виждате разпределението!? Трябва да има "Заявени изпити", "Положени изпити" и после изрброени специалностите, които ще кандидатствате!
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

За всичко е виновна Системата! :evil: :evil: :evil: После защо младите хора бягали в чужбина! :evil: :evil: :evil:
zorakul
В началото бе словото

Мнение от zorakul »

agenta написа:
Bel_ написа:Здравейте. Знаете ли кога те вкарват в системата-когато излязат резултатите от изпитите ли ? Защото в персоналните ми дава некоректно въведени данни :? И се шашкам, че съм сгафила нещо

Трябва да Ви има в системата, преди да си сте отишли на първия изпит! Нали там си виждате разпределението!? Трябва да има "Заявени изпити", "Положени изпити" и после изрброени специалностите, които ще кандидатствате!
А можете ли да ми обясните как ще излезе оценката, когато ми я поставят? Къде да гледам, понеже не виждам оставено място за нея? :) Може би ще ми помогне някой, който се е явил на предварителен изпит.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Ще ти направят място за оценката.Но сега няма смисъл да го правят.
Bel_
В началото бе словото

Мнение от Bel_ »

Разпределението си видях от общия списък в сайта-от този до този номер в някоя си стая. А когато влизам в персонална информация :arrow: резултати, казва "некоректно въведени данни". Но пък мойте резултати едва ли са излезли (от български и английски, за които няма предварителни). Та въпросът е да чакам или да се захвана със системата :)
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

zorakul написа:
agenta написа:

А можете ли да ми обясните как ще излезе оценката, когато ми я поставят? Къде да гледам, понеже не виждам оставено място за нея? :) Може би ще ми помогне някой, който се е явил на предварителен изпит.
Точно над мястото, където ти пише какви специалности искаш...там ще ти ги изкарат оценките

Bel_ ... по-добре им звънни и питай какво става: 846 74 29
Bel_
В началото бе словото

Мнение от Bel_ »

Звъннах-наистина има проблем. Но жената каза, че ще го оправят
zorakul
В началото бе словото

Мнение от zorakul »

Тодорът написа:
zorakul написа:
agenta написа:

Точно над мястото, където ти пише какви специалности искаш...там ще ти ги изкарат оценките

Bel_ ... по-добре им звънни и питай какво става: 846 74 29
Да, точно така направиха вчера. Благодаря и на теб!
Bel_
В началото бе словото

Мнение от Bel_ »

Оправиха и моя проблем. Благодаря
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз имам въпрос към учещите Регионално развитие и политика или към тези които са чували отзиви. Интересна ли е специалността, какво се учи и т.н. , че както вървят нещата, може и там да влезна, и ми се иска поне да знам за какво става въпрос.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от sto_yan »

А при подаването на документи за участие в класация за общежитие може ли да пишеш като желан съквартирант някой от друг факултет?Другият ми въпрос е -ако искаш да се запишеш на спорт с малко места като тенис на корт,кога най-рано може да идеш да се запишеш и къде?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”