макар че аз съм в стая само с 35 човека.
още не мога да реша дали това е добре или не...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
ти пък!proUSA написа:Тогава нека тубите са две.
Честито, Бъбли, точно там е. Исках и аз пак там, ама.... Южно крило, зала 45. Признавайте си с кого ще се потим рамо до рамо. Аз поне си подадох документите в 255. Дано ми е на късмет.bubbly_water написа:северно крило ет.2 - 255...тва ми напомня на предната ми стая...мале ако пак съм там...сигурно пак няма да ми потръгне
Тези ги приемам, но не и онези, които отиват там с шоколади, бисквити, вафли, меденки, семки и бонбонки... Това е изпит, не закусвалняsmileface написа:и не мога да ги разбера тия хора, който ходят по сто пъти до тоалетната
aко имаш предвид всичко това накуп - приемам и съм съгласна с теб.being_ill написа:Тези ги приемам, но не и онези, които отиват там с шоколади, бисквити, вафли, меденки, семки и бонбонки... Това е изпит, не закусвалняsmileface написа:и не мога да ги разбера тия хора, който ходят по сто пъти до тоалетната![]()
оххх....защо?!?!?di_snooker написа:Честито, Бъбли, точно там е. Исках и аз пак там, ама.... Южно крило, зала 45. Признавайте си с кого ще се потим рамо до рамо. Аз поне си подадох документите в 255. Дано ми е на късмет.bubbly_water написа:северно крило ет.2 - 255...тва ми напомня на предната ми стая...мале ако пак съм там...сигурно пак няма да ми потръгне