История-изпитът наближава!!!

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
tally.w
В началото бе словото

Re: История-изпитът наближава!!!

Мнение от tally.w »

аз също много се надявам на първите 2, които изброи. Дано ни чуе Господ!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Осъзнайте се малко бе.. :shock: :shock: tally.w, научи си ти всички теми, после се надявяй някой да те чуе.Крум няма да се падне, тази тема беше миналата година.. :x
Изображение Изображение
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

На теб какъв ти е проблемът? Щом си толкова гениален и знаеш всички теми еднакво добре, радвам се за теб, само че ние, простосмъртните, си имаме любими теми!
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

И това, че първата половина на 9ти век беше миналата година на изпита-нищо не знчи! И 2те контролни теми тази година от предварителния бяха върху същия материал!
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

аз мисля, че едната тема ще бъде за Симеон, а другата от новата история.
Don't think about the problem, think about the decision...
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

bobenceto написа:аз мисля, че едната тема ще бъде за Симеон, а другата от новата история.
ако се падне Симеон ще те нацелувам яко 8) :twisted:
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

bboy_dare написа:
bobenceto написа:аз мисля, че едната тема ще бъде за Симеон, а другата от новата история.
ако се падне Симеон ще те нацелувам яко 8) :twisted:
:roll: :oops:
Don't think about the problem, think about the decision...
mayzhek
В началото бе словото

Мнение от mayzhek »

И на изпита по История на България кандидатите ще могат да избират между две теми, обяви деканът на Историческия факултет доц. Пламен Митев. „Изпитът ще бъде четири часа, броят на темите, които ще бъдат формулирани, ще бъде около 20, с възможността да се избира една от двете теми. Изпитната комисия на нашия факултет счита, че повече не трябва да се прилага старата практика на предварително отсяване на определени теми. При тази нова ситуация би трябвало всички възможни проблеми, включени в кандидатстудентската програма по История на България да бъдат отразени чрез някакви формулировки на теми. Кандидат-студентите трябва да познават цялата материя, която ние сме предложили в програмата на тази година”, обясни Митев.
Информация на Дарик радио от миналата седмица - с една дума, може да се падне всичко...
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

tally.w написа:На теб какъв ти е проблемът? Щом си толкова гениален и знаеш всички теми еднакво добре, радвам се за теб, само че ние, простосмъртните, си имаме любими теми!
Нито съм казал, че съм гениален, нито, че знам всичко. Контролните теми нямат никакво значение, виж падалите се теми от 1990 назад, няма повторила се 2 поредни години.
Изображение Изображение
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

този цитат ме накара да си кажа: "хоули крап!" :lol:
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

"Изпитната комисия на нашия факултет счита", "би трябвало". Какво ви говорят тия фрази?Това не е взето решение, просто се говори наизуст.Аз си държа на тезата, че има няколко теми, които просто няма как да се паднат. :wink:
Изображение Изображение
T$vet!nka
В началото бе словото

Мнение от T$vet!nka »

Не знам защо, но и аз си мисля, че темите от миналата и по-миналата година няма вероятност да се паднат. :? Съща така смятам, че и Априлското и Аспарух няма да се паднат тъй като бяха на предварителният и най-вероятно са извадени. До сега не съм чувала да се падне една и съща тема и на предварителния, и на редовния... Макар че след като се падна Вазов вчера, а не се е падал той от 90та година та може и повече, вече всичките ми мечти за някаква логика при залагането на темите в СУ се разбиха. Така че... не знам вече и кво искам да се падне. Да минават по-бързо утре и другиден (на 17ти съм на История в Благоевград) и да свършва тва напрежение, покрай което психясахме цяла година.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Абе разберете, че от тази година всички теми са "в кюпа", така че всякакви статистики, стъкмистики и сталагмистики са излишни. Минали години не е било така, но сега с новия ректор явно се променя положението. Знам го от много сигурен източник.
Аватар
smileface
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smileface »

абе нямам идея какво може да се падне утре...ама знам, че ще мине тежко тоя изпит :shock:
на предварителния имам 4, защото славяните и прабългарите били "отклонение от темата"
ноо така или иначе съм твърдо "ЗА" журналистиката, така че не ми дреме особено :alien:
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

Какво се е падало по-миналата година ?
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”