КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Bamfi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: КСК'08-English

Мнение от Bamfi »

като изключим че бях най-отгоре на целия ректорат, в библиотеката със стъкления елипсовиден покрив - беше уютно :D само че като се опитах да се върна по същия път, попаднах на катинар..

странно защо тестът ми се стори доста по-лесен от някои, на които съм попадала в книжките
около диктовката нямам колебания
на reading и cloze test не би трябвало да имам проблеми, error identification беше леко по-труден, paraphrase не толкова
темите за есето обаче бяха неприятни, и двете аргументативни, писах по тази за вестниците и не съм прекалено доволна, тъпках на едно място и с повече време щях да го дооправя.
lorem ipsum
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

азз мисля, че диктовката беше доста лесничка reading-а имаше 1-2 подвеждащи въпроса сякаш cloze test-а ми беше най-труден общо взето и на него за малко да не ми стигне времето. error-а имаше няколко въпроса,които ме затрудниха, но като цяло си беше добре сякаш,а paraphrase-а беше много добре есето доста ме притеснява обаче...изобщо мисля че то ще ми е доста зле
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Доведи куклата, тя нали може да пише?
e-team
В началото бе словото

Мнение от e-team »

Bamfi написа:като изключим че бях най-отгоре на целия ректорат, в библиотеката със стъкления елипсовиден покрив - беше уютно :D само че като се опитах да се върна по същия път, попаднах на катинар..
тва ли беше легендарния гълъбарник :)
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Гълъбарникът е уютно място. Предимството, е че в тоалетните му можеш да правиш секс без да те безпокоят.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Защо- на другите места безпокоят ли те? :D
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

kandidatstvasht написа:На тоя изпит верно и аз каталясах от чакане. В 7:00 бях пред Химическия, към 7:40 ни пуснаха вътре, а изпита почна към 9:00...такава дезорганизация никъде я няма, освен в България...
Къде дргугаде си се явявал на кандидат-студентски изпити? :shock:
Изображение Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

В 272 хванаха един колега с приятелката му. Конфузно е било. После все го правеха горе, тя следваше румънска фиология.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Bilbo написа:
kandidatstvasht написа:На тоя изпит верно и аз каталясах от чакане. В 7:00 бях пред Химическия, към 7:40 ни пуснаха вътре, а изпита почна към 9:00...такава дезорганизация никъде я няма, освен в България...
Къде дргугаде си се явявал на кандидат-студентски изпити? :shock:

Не съм се явявал, но съвсем случайно имам сестра, а и доста познати, които учат в Германия, Франция, Италия, САЩ :shock: :shock: :shock: ...там всичко е по часовник. :idea:
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

[quote="kandidatstvasht
Не съм се явявал, но съвсем случайно имам сестра, а и доста познати, които учат в Германия, Франция, Италия, САЩ :shock: :shock: :shock: ...там всичко е по часовник. :idea:[/quote]

Там май няма кандидатстудентски изпити :wink:
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Miramar написа:[quote="kandidatstvasht
Не съм се явявал, но съвсем случайно имам сестра, а и доста познати, които учат в Германия, Франция, Италия, САЩ :shock: :shock: :shock: ...там всичко е по часовник. :idea:

Там май няма кандидатстудентски изпити :wink:[/quote]

Но май има организацията, за която говорех. Не се прави на остроумен :wink:
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

kandidatstvasht написа:
Miramar написа:[quote="kandidatstvasht

Там май няма кандидатстудентски изпити :wink:

Но май има организацията, за която говорех. Не се прави на остроумен :wink:[/quote]

Не, не се правя на остроумна, имам предвид, че кандидатстудентските изпити, свързани с размножаване и транспорт на хиляди хартийки не са мерило. Нормалните студентски изпити са друго нещо. Освен това съм чувала, че резултатите от писмени изпити в Германия например, излизат след седмици и месеци, а тук са готови за няколко дни. Така че нека да сравняваме сравними неща.
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

И така, едвам се домъкнах до компа.
Диктовката беше лесна, reading-a се замислих само на 1 въпрос и на един малко по-малко.Cloze-a учудващо елементарен, повечето бяха фрази, ми се стори.Error-a имаше някои подводни камъни, но съм правила много по-адски тестове, беше ок.Paraph. накрая даже не помня въпросите или какво съм писала, уморих се и бързах, но мисля че добре ги направих.Есето за свободното време, биваше темата, но толкова бях уморена, че просто писах там нещо.Простичко написано, дано ясно за онзи, който ще ми го провери, примери....и...това е. :blackeye:
ДАНО БАЛА ПАДНЕ МАЛКО!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
NO EDGE!
Аватар
mischievous
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: четвърти

Мнение от mischievous »

мен хич не ме изкефи изпита! аз май имам най-голям проблем с времето. в началото на секшъна всичко бавно и внимателно иии накрая ми остават по 2 дето даже не съм ги прочела и айде на тото (на клоуза и парафрейза особено мн се омазах :( :( ) а еррър-а беше отврат!! рийдинга и диктовката супер.а есетата...абе и много по-гадни теми има.
v close-to ima6e ne6to s limit, verge, boundary...koe pisaxte?
Прави каквото можеш... с това, което имаш... там, където си...!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Verge писах аз.
Изображение Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”