КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Re: КСК'08-English

Мнение от bugaboo »

When he's anxious е отговорът :)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Аз писах bad news на тоя въпрос. :roll:
Изображение Изображение
antito
В началото бе словото

Мнение от antito »

bugaboo написа:When he's anxious е отговорът :)

Sure? :scratch:
Only boring people get bored! YEAH,lets party!
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Йес! И аз писах, че Даниел говори така, когато е енкшъс :D :D :albino:

Иначе изпита не бих казал, че беше супер труден. Издразни ме тая, дето четеше диктовката- по-гаден акцент не съм чувал никога. Някакви супер простички думи като have, lucky, eight ги разбрах чак на последния прочит, защото тая ги произнасяше ужасно.

Охххх, сега остана само историята утре, която не ми е толкова наложително да изкарам добра оценка, така че мога да поотдъхна малко...

Последните три месеца направо се съдрах- шофьорски изпит, предварителен по история, 2 български матури, 4 италиански /уча в Италиански лицей/, изпит по литература, изпит по английски, сега пак история...поне му се вижда края вече :?
indigo
В началото бе словото

Мнение от indigo »

e-team написа:Аз бях в химическия в 210 и тая където чете диктовката звуча все едно си е напъхала горещ картоф в устата :roll:
И през цялото време стоя зад катедрата и тия къде бяхме отзад да се оправят :x
Иначе ерор индентификейшън-а беше кошмарно труден :o , а рийдинга елемнтарен, есето също, останалите бяха на средно ниво. Хубавото е че изпита започна в 9 без двайсе (аз очаквах че ще е към десет)

Всъщност в 9 И 20 започна някъде, иначе другото е вярно казано : / Е, все пак приключи това, ще видиме след седмица (или две?) резултатите.
Аватар
Kid.A
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Kid.A »

хора, имаше некво may be stolen, was stolen ала бала на парафрейза. кое беше вярното? побърквам се вече :D
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

antito написа:
bugaboo написа:When he's anxious е отговорът :)

Sure? :scratch:
За тва съм сто процента сигурна.
kandidatstvasht написа:Йес! И аз писах, че Даниел говори така, когато е енкшъс :D :D :albino:

Иначе изпита не бих казал, че беше супер труден. Издразни ме тая, дето четеше диктовката- по-гаден акцент не съм чувал никога. Някакви супер простички думи като have, lucky, eight ги разбрах чак на последния прочит, защото тая ги произнасяше ужасно.

Охххх, сега остана само историята утре, която не ми е толкова наложително да изкарам добра оценка, така че мога да поотдъхна малко...

Последните три месеца направо се съдрах- шофьорски изпит, предварителен по история, 2 български матури, 4 италиански /уча в Италиански лицей/, изпит по литература, изпит по английски, сега пак история...поне му се вижда края вече :?
Абе, човек, направо си се размазал от изпити... :shock: Аз тука с един английски се оплаквам....Имахме късмет нашият випуск, че бяхме последните, които отърваха матурите, ма на вас не ви е било леко...Дано само сте преучили за матурите и балът тази година да е по-нисък, хихи
indigo написа:
e-team написа:Аз бях в химическия в 210 и тая където чете диктовката звуча все едно си е напъхала горещ картоф в устата :roll:
Иначе ерор индентификейшън-а беше кошмарно труден :o , а рийдинга елемнтарен, есето също, останалите бяха на средно ниво. Хубавото е че изпита започна в 9 без двайсе (аз очаквах че ще е към десет)

Всъщност в 9 И 20 започна някъде, иначе другото е вярно казано : / Е, все пак приключи това, ще видиме след седмица (или две?) резултатите.
При нас пък четящата дама се представи много добре, чудесно си чете...И изпитът почна в 9 без 20 някъде, което си е супер като сравнявам сега с другите стаи.. Миналата година беше много зле, май към 9 и нешо почна, не съм сигурна вече, но си спомням, че накрая ни идеше да се метнем от някъде от напрежение..Те да не вемат да се прецакат да напечатат предварително материалите, ей. :twisted: Поне да обявят, че изпитът почва след 8.30, че да си поспи човек ако не друго. :P
Последно промяна от bugaboo на 15 Юли 2008, 13:41, променено общо 1 път.
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Kid.A написа:хора, имаше некво may be stolen, was stolen ала бала на парафрейза. кое беше вярното? побърквам се вече :D
might have been stolen беше отговорът
Аватар
kickass
В началото бе словото

Мнение от kickass »

taka takaaaaaa rae nqkoi ako znae da kajeee 6te izlqzat li otgovorite ot testa dnes nqkade tam v saita na SY ili kvo..v UNSS izlizat 4asove sled izpita i nqma6e da si pi6ete nekvi dumi4ki koe e vqrno i koi kvo pomni 6tot vs si go ima...deaaamn teq v SY nqma li te da napraat nekvi otgovori da ka4at tam..
are ako nqkoi znae da spodeli :?: i btw tfa bqha mnoo debilni temi za ese ..a error be6e otvrat! da ne govorim 4e ot 7 i ne6to bqhme v zalata i v 9 vsi4ki bqhme zaspali i izponalqgali ot 4akane..moje da sikazvat kato izpita realno zapo4va sled 8.30 (kakto i na izpita po literatyra mi se slu4i sa6toto v4era)..
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

bugaboo написа:
Kid.A написа:хора, имаше некво may be stolen, was stolen ала бала на парафрейза. кое беше вярното? побърквам се вече :D
might have been stolen беше отговорът

Точно така, защото се говори за нещо, което е МОЖЕЛО да стане, а не което МОЖЕ да стане...да изкажа и аз мнение :blackeye:
e-team
В началото бе словото

Мнение от e-team »

indigo написа:

E не беше баш 9:20 ти в същата зала ли беше?
А тоя къде се води главния квестор ли не го знам.. така да фъфли тоя човек едно изречение не му се разбра през цялото време :roll: Абе въобще не случихме на нормални условия..
обаче имаше и една мн яка квесторка с един татус братче тц тц :D
e-team
В началото бе словото

Мнение от e-team »

kickass написа:taka takaaaaaa rae nqkoi ako znae da kajeee 6te izlqzat li otgovorite ot testa dnes nqkade tam v saita na SY ili kvo..v UNSS izlizat 4asove sled izpita i nqma6e da si pi6ete nekvi dumi4ki koe e vqrno i koi kvo pomni 6tot vs si go ima...deaaamn teq v SY nqma li te da napraat nekvi otgovori da ka4at tam..
are ako nqkoi znae da spodeli :?: i btw tfa bqha mnoo debilni temi za ese ..a error be6e otvrat! da ne govorim 4e ot 7 i ne6to bqhme v zalata i v 9 vsi4ki bqhme zaspali i izponalqgali ot 4akane..moje da sikazvat kato izpita realno zapo4va sled 8.30 (kakto i na izpita po literatyra mi se slu4i sa6toto v4era)..
аз неща да ги знам отговорите..
нека не разваляме (не)приятната изненада след две седмици :)
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

На тоя изпит верно и аз каталясах от чакане. В 7:00 бях пред Химическия, към 7:40 ни пуснаха вътре, а изпита почна към 9:00...такава дезорганизация никъде я няма, освен в България...
indigo
В началото бе словото

Мнение от indigo »

e-team написа:E не беше баш 9:20 ти в същата зала ли беше?
А тоя къде се води главния квестор ли не го знам.. така да фъфли тоя човек едно изречение не му се разбра през цялото време :roll: Абе въобще не случихме на нормални условия..
обаче имаше и една мн яка квесторка с един татус братче тц тц :D

Зала 210, Химическия. Иначе квесторката с зелената опашка имаше много луд вид (inlove)
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Нем, не ги качват никъде отговорите, никога не са ги качвали, не се надявайте :P
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”