КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Re: КСК'08-English
When he's anxious е отговорът 
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
-
antito
- В началото бе словото
bugaboo написа:When he's anxious е отговорът
Sure?
Only boring people get bored! YEAH,lets party!
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Йес! И аз писах, че Даниел говори така, когато е енкшъс
Иначе изпита не бих казал, че беше супер труден. Издразни ме тая, дето четеше диктовката- по-гаден акцент не съм чувал никога. Някакви супер простички думи като have, lucky, eight ги разбрах чак на последния прочит, защото тая ги произнасяше ужасно.
Охххх, сега остана само историята утре, която не ми е толкова наложително да изкарам добра оценка, така че мога да поотдъхна малко...
Последните три месеца направо се съдрах- шофьорски изпит, предварителен по история, 2 български матури, 4 италиански /уча в Италиански лицей/, изпит по литература, изпит по английски, сега пак история...поне му се вижда края вече
Иначе изпита не бих казал, че беше супер труден. Издразни ме тая, дето четеше диктовката- по-гаден акцент не съм чувал никога. Някакви супер простички думи като have, lucky, eight ги разбрах чак на последния прочит, защото тая ги произнасяше ужасно.
Охххх, сега остана само историята утре, която не ми е толкова наложително да изкарам добра оценка, така че мога да поотдъхна малко...
Последните три месеца направо се съдрах- шофьорски изпит, предварителен по история, 2 български матури, 4 италиански /уча в Италиански лицей/, изпит по литература, изпит по английски, сега пак история...поне му се вижда края вече
e-team написа:Аз бях в химическия в 210 и тая където чете диктовката звуча все едно си е напъхала горещ картоф в устата![]()
И през цялото време стоя зад катедрата и тия къде бяхме отзад да се оправят![]()
Иначе ерор индентификейшън-а беше кошмарно труден, а рийдинга елемнтарен, есето също, останалите бяха на средно ниво. Хубавото е че изпита започна в 9 без двайсе (аз очаквах че ще е към десет)
Всъщност в 9 И 20 започна някъде, иначе другото е вярно казано : / Е, все пак приключи това, ще видиме след седмица (или две?) резултатите.
- Kid.A
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хора, имаше некво may be stolen, was stolen ала бала на парафрейза. кое беше вярното? побърквам се вече 
- bugaboo
- От дъжд на вятър
За тва съм сто процента сигурна.antito написа:bugaboo написа:When he's anxious е отговорът
Sure?
Абе, човек, направо си се размазал от изпити...kandidatstvasht написа:Йес! И аз писах, че Даниел говори така, когато е енкшъс![]()
![]()
![]()
При нас пък четящата дама се представи много добре, чудесно си чете...И изпитът почна в 9 без 20 някъде, което си е супер като сравнявам сега с другите стаи.. Миналата година беше много зле, май към 9 и нешо почна, не съм сигурна вече, но си спомням, че накрая ни идеше да се метнем от някъде от напрежение..Те да не вемат да се прецакат да напечатат предварително материалите, ей.indigo написа:e-team написа:Аз бях в химическия в 210 и тая където чете диктовката звуча все едно си е напъхала горещ картоф в устата![]()
И през цялото време стоя зад катедрата и тия къде бяхме отзад да се оправят![]()
Иначе ерор индентификейшън-а беше кошмарно труден, а рийдинга елемнтарен, есето също, останалите бяха на средно ниво. Хубавото е че изпита започна в 9 без двайсе (аз очаквах че ще е към десет)
Всъщност в 9 И 20 започна някъде, иначе другото е вярно казано : / Е, все пак приключи това, ще видиме след седмица (или две?) резултатите.
Последно промяна от bugaboo на 15 Юли 2008, 13:41, променено общо 1 път.
- bugaboo
- От дъжд на вятър
might have been stolen беше отговорътKid.A написа:хора, имаше некво may be stolen, was stolen ала бала на парафрейза. кое беше вярното? побърквам се вече
taka takaaaaaa rae nqkoi ako znae da kajeee 6te izlqzat li otgovorite ot testa dnes nqkade tam v saita na SY ili kvo..v UNSS izlizat 4asove sled izpita i nqma6e da si pi6ete nekvi dumi4ki koe e vqrno i koi kvo pomni 6tot vs si go ima...deaaamn teq v SY nqma li te da napraat nekvi otgovori da ka4at tam..
are ako nqkoi znae da spodeli
i btw tfa bqha mnoo debilni temi za ese ..a error be6e otvrat! da ne govorim 4e ot 7 i ne6to bqhme v zalata i v 9 vsi4ki bqhme zaspali i izponalqgali ot 4akane..moje da sikazvat kato izpita realno zapo4va sled 8.30 (kakto i na izpita po literatyra mi se slu4i sa6toto v4era)..
are ako nqkoi znae da spodeli
- kandidatstvasht
bugaboo написа:might have been stolen беше отговорътKid.A написа:хора, имаше некво may be stolen, was stolen ала бала на парафрейза. кое беше вярното? побърквам се вече
Точно така, защото се говори за нещо, което е МОЖЕЛО да стане, а не което МОЖЕ да стане...да изкажа и аз мнение
-
e-team
- В началото бе словото
E не беше баш 9:20 ти в същата зала ли беше?indigo написа:e-team написа:Аз бях в химическия в 210 и тая където чете диктовката звуча все едно си е напъхала горещ картоф в устата![]()
А тоя къде се води главния квестор ли не го знам.. така да фъфли тоя човек едно изречение не му се разбра през цялото време
обаче имаше и една мн яка квесторка с един татус братче тц тц
-
e-team
- В началото бе словото
аз неща да ги знам отговорите..kickass написа:taka takaaaaaa rae nqkoi ako znae da kajeee 6te izlqzat li otgovorite ot testa dnes nqkade tam v saita na SY ili kvo..v UNSS izlizat 4asove sled izpita i nqma6e da si pi6ete nekvi dumi4ki koe e vqrno i koi kvo pomni 6tot vs si go ima...deaaamn teq v SY nqma li te da napraat nekvi otgovori da ka4at tam..
are ako nqkoi znae da spodelii btw tfa bqha mnoo debilni temi za ese ..a error be6e otvrat! da ne govorim 4e ot 7 i ne6to bqhme v zalata i v 9 vsi4ki bqhme zaspali i izponalqgali ot 4akane..moje da sikazvat kato izpita realno zapo4va sled 8.30 (kakto i na izpita po literatyra mi se slu4i sa6toto v4era)..
нека не разваляме (не)приятната изненада след две седмици
- kandidatstvasht
На тоя изпит верно и аз каталясах от чакане. В 7:00 бях пред Химическия, към 7:40 ни пуснаха вътре, а изпита почна към 9:00...такава дезорганизация никъде я няма, освен в България...
e-team написа:E не беше баш 9:20 ти в същата зала ли беше?
А тоя къде се води главния квестор ли не го знам.. така да фъфли тоя човек едно изречение не му се разбра през цялото времеАбе въобще не случихме на нормални условия..
обаче имаше и една мн яка квесторка с един татус братче тц тц
Зала 210, Химическия. Иначе квесторката с зелената опашка имаше много луд вид (inlove)
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Нем, не ги качват никъде отговорите, никога не са ги качвали, не се надявайте