Ще ме извинявате, но не мога да се сдържа. Търсих до пета страница за тема за "ТОТО" и след като не намерих такава - пускам тази. Та...доколкото съм запознат те свирят в стил alternative rock, който е може би...най - галещият ухото разделение на рок музиката (не претендирам да знам това с точност, така че който е запознат по - добре може да ме поправи).
Няма да си кривя душата - една от най - любимите ми групи. За мен групите с най - добрите балади са три: ТОТО, Бон Джоуви и Скорпиънс (може би и Форинър, но...има място само за 3 в моя топ 3

), но...някак си баладите на ТОТО са ми най - разтоварващи, най -....отпускащи...с тях човек определено може да се "разтопи", докато слуша. Не съм на принципа "тая група ми харесва - дай да тегля цялата дискография", така че ще дам линкове към най - любимите ми песни на ТОТО.
Ето ги и тях:
I will remember - Уникална, уникална, УНИКАЛНА балада!
Only you
I'll be over you
Two hearts
Rosanna
Africa
Hold the line
Cruel - Със специално отношение съм към тази песен. Жалко, че няма официален клип.
Чакам мнения за групата. Който може да добави още някоя добра песен ще е супер. Аз мога и още, но ме мързи. Пък и си мисля, че това е най - доброто поне според мен.