Някой ще кандидатства ли скандинавистика?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Някой ще кандидатства ли скандинавистика?
На 15-ти е изпитът по английски, на 21-ви по немски...
Аз съм само кибик за момента, пак не се престраших да зарежа това, което правя в момента и да се пробвам.
Аз съм само кибик за момента, пак не се престраших да зарежа това, което правя в момента и да се пробвам.
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Re: Някой ще кандидатства ли скандинавистика?
Аз след едносеместриалния ми опит с арабистиката се отказах от всякакви екзтотични филологии.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
На мен ми е първо желание.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аз ще кандидатствам скандинавистика.
Трето желание...След Пиар и Журналистика...И с великите шансове за влизане във ФЖМК, много се надявам да се вредя в Скандинавистика, ако ми стигне де...Конкуренти ли сме с тебе или си момиче? 
Norwegian Wood, тебе ти личи по ника.
- _bluehearth_
- В началото бе словото
Аз писах и скандинавистика, ако не се лъжа като четвърто желание ( ще пробвам с немски), но я писах след унгарската филология( което сега си отчитам като грешка), така че е малко вероятно да уча скандинавистика 
Nothing is impossible to a willing mind...
Не, не сме конкуренти. Аз не за първи път се каня да зарежа това, което уча сега, за да кандидатствам наново, понеже нямам шансове за прехвърляне, ама не ми се рискува. Засега само събирам мнения от приятели, които учат там.lisichora написа:Аз ще кандидатствам скандинавистика.Трето желание...След Пиар и Журналистика...И с великите шансове за влизане във ФЖМК, много се надявам да се вредя в Скандинавистика, ако ми стигне де...Конкуренти ли сме с тебе или си момиче?
Даже тая година не съм го и мислила сериозно, понеже чух, (както и се оказа, де), че норвежкият ще е първи език.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Не малко,ами никак.Унгарската на мен пък ми е на второ и си мисля,че е най-вероятно там да попадна.писах и скандинавистика, ако не се лъжа като четвърто желание ( ще пробвам с немски), но я писах след унгарската филология( което сега си отчитам като грешка), така че е малко вероятно да уча скандинавистика
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
И аз чух, че норвежкият ще е първи, но от катедрата ми казаха, че ще си е шведски...Miramar написа:Не, не сме конкуренти. Аз не за първи път се каня да зарежа това, което уча сега, за да кандидатствам наново, понеже нямам шансове за прехвърляне, ама не ми се рискува. Засега само събирам мнения от приятели, които учат там.lisichora написа:Аз ще кандидатствам скандинавистика.Трето желание...След Пиар и Журналистика...И с великите шансове за влизане във ФЖМК, много се надявам да се вредя в Скандинавистика, ако ми стигне де...Конкуренти ли сме с тебе или си момиче?
Даже тая година не съм го и мислила сериозно, понеже чух, (както и се оказа, де), че норвежкият ще е първи език.
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Аз ще
И много се надявам да ме приемат, защото само това искам да уча...Е, писах все пак на второ място унгарска, но само с цел да се прехвърля втората година. 
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Вече има тема за Скандинавистиката: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=4462
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Съжалявам, явно е била доста назад по страниците и съм я забравила. Освен модераторите да ги съберат в една? Пък дано се обадят повече хора, че ми е интересно.Don Horhe написа:Вече има тема за Скандинавистиката: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=4462