Защо си затваряме очите?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kenzo
- В началото бе словото
Защо си затваряме очите?
Да целуваш е хубаво,а да целуваш хубава жена си е направо нечовешкоoooo.Въпреки всичко обаче си затваряш очите.Правиш го неволно,но все пак защо го правиш?!?!?!? Чакам оригинални отговори.

a ghetto love is the law that we live by...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за да не се разсейваш от нещата които те заобикалят. чрез целувката всъщност все едно се пренасяш в друго измерение, като в сън е.. поне аз така си го обяснявам. но наистина, и на мен ми е странно защо 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Хахахаха
В повечето случаи се целувам с отворени очи. Просто трябва да знам, какво става наоколо и разбира се да знам, кого целувам... Но ако целувката е много дълга и хубава си ги затварям..., ако ми се доспи също ги затварям
хихихи
Обяснения много. При всеки си е индувидуално, някои си затварят очите по навик или просто защото така правят всички!
При мен отворените очи си имат и друг момент, който няма да споделя...
В повечето случаи се целувам с отворени очи. Просто трябва да знам, какво става наоколо и разбира се да знам, кого целувам... Но ако целувката е много дълга и хубава си ги затварям..., ако ми се доспи също ги затварям
Обяснения много. При всеки си е индувидуално, някои си затварят очите по навик или просто защото така правят всички!
При мен отворените очи си имат и друг момент, който няма да споделя...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
И аз доста често не ги затварям...нямам навик! А и ми харесва да наблюдавам партньора, въпреки че ми е леко размазан на такова разстояние. Ако е по-дълга...самата целувка /много често прераства в нещо повече
/...очите се затварят сами...просто става от само себе си. Както като кихаш...лицето ти се сбръчква, като кокоши задник.
Просто е някаква естествена реакция на тялото...аз така си го обяснявам. Иначе всички "интимни помагала"
съветват фаровете да са винаги изключени..по време на
шофиране.
Просто е някаква естествена реакция на тялото...аз така си го обяснявам. Иначе всички "интимни помагала"
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Като четох обясненията за такова хубаво нещо като целувката...и после като погледнах аватара иииии...Bagpipe написа:И аз доста често не ги затварям...нямам навик! А и ми харесва да наблюдавам партньора, въпреки че ми е леко размазан на такова разстояние. Ако е по-дълга...самата целувка /много често прераства в нещо повече/...очите се затварят сами...просто става от само себе си. Както като кихаш...лицето ти се сбръчква, като кокоши задник.
Просто е някаква естествена реакция на тялото...аз така си го обяснявам. Иначе всички "интимни помагала"съветват фаровете да са винаги изключени..по време на
шофиране.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
но ги затварям, защото искам да се насладя изцяло, а колкото по малко сетива се включват в даден момент, толкова по-силно е възприятието на всяко едно от тях;)
и обратно, ако за миг си отворя очите, и видя, че момичето не ги е затворила, малко м ие кофти
сякаш не й харесва толкова... 
и обратно, ако за миг си отворя очите, и видя, че момичето не ги е затворила, малко м ие кофти
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Crematory написа:Хъм, аз не винаги ги затварям.Понякога ги държа отворени,за да видя дали другият ги затваря
Когато ги затварям общо взето е при дълга целувка, за да се изолирам от всичко наоколо и да бъда само негова
![]()
А то твоето си е чисто любопитство
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Не мога да кажа защо си затварям очите по време на целувка. Във всеки случай не е защото така е прието или защото някой така ми е казал, че трябва да се прави. Затварям ги без да се замислям дали трябва или не, инстинкт може би, подсъзнание... Може би и затова усещането е невероятно... Сещате се
Никога не съм се целувала с отворени очи.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Много правилно го каза.Lord de Sword написа:но ги затварям, защото искам да се насладя изцяло, а колкото по малко сетива се включват в даден момент, толкова по-силно е възприятието на всяко едно от тях;)
Разбирам те...Lord de Sword написа:и обратно, ако за миг си отворя очите, и видя, че момичето не ги е затворила, малко м ие кофтисякаш не й харесва толкова...
Базирайки се на лични наблюдения и няколко малки проучвания, мисля, че жените си затварят очите по-рядко от мъжете и то защото са по-любопитни и трябва да знаят какво става около тях.
ТУШ!Himera написа:В повечето случаи се целувам с отворени очи. Просто трябва да знам кого целувам...