Някой ще кандидатства ли скандинавистика?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Miramar
В началото бе словото

Някой ще кандидатства ли скандинавистика?

Мнение от Miramar »

На 15-ти е изпитът по английски, на 21-ви по немски...
Аз съм само кибик за момента, пак не се престраших да зарежа това, което правя в момента и да се пробвам.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Re: Някой ще кандидатства ли скандинавистика?

Мнение от Bilbo »

Аз след едносеместриалния ми опит с арабистиката се отказах от всякакви екзтотични филологии.
Изображение Изображение
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

На мен ми е първо желание.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Аз ще кандидатствам скандинавистика. 8) Трето желание...След Пиар и Журналистика...И с великите шансове за влизане във ФЖМК, много се надявам да се вредя в Скандинавистика, ако ми стигне де...Конкуренти ли сме с тебе или си момиче? :D

Norwegian Wood, тебе ти личи по ника. ;)
Аватар
_bluehearth_
В началото бе словото

Мнение от _bluehearth_ »

Аз писах и скандинавистика, ако не се лъжа като четвърто желание ( ще пробвам с немски), но я писах след унгарската филология( което сега си отчитам като грешка), така че е малко вероятно да уча скандинавистика :(
Nothing is impossible to a willing mind...
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

lisichora написа:Аз ще кандидатствам скандинавистика. 8) Трето желание...След Пиар и Журналистика...И с великите шансове за влизане във ФЖМК, много се надявам да се вредя в Скандинавистика, ако ми стигне де...Конкуренти ли сме с тебе или си момиче? :D

Не, не сме конкуренти. Аз не за първи път се каня да зарежа това, което уча сега, за да кандидатствам наново, понеже нямам шансове за прехвърляне, ама не ми се рискува. Засега само събирам мнения от приятели, които учат там.

Даже тая година не съм го и мислила сериозно, понеже чух, (както и се оказа, де), че норвежкият ще е първи език.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

писах и скандинавистика, ако не се лъжа като четвърто желание ( ще пробвам с немски), но я писах след унгарската филология( което сега си отчитам като грешка), така че е малко вероятно да уча скандинавистика
Не малко,ами никак.Унгарската на мен пък ми е на второ и си мисля,че е най-вероятно там да попадна. ;)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Miramar написа:
lisichora написа:Аз ще кандидатствам скандинавистика. 8) Трето желание...След Пиар и Журналистика...И с великите шансове за влизане във ФЖМК, много се надявам да се вредя в Скандинавистика, ако ми стигне де...Конкуренти ли сме с тебе или си момиче? :D

Не, не сме конкуренти. Аз не за първи път се каня да зарежа това, което уча сега, за да кандидатствам наново, понеже нямам шансове за прехвърляне, ама не ми се рискува. Засега само събирам мнения от приятели, които учат там.

Даже тая година не съм го и мислила сериозно, понеже чух, (както и се оказа, де), че норвежкият ще е първи език.
И аз чух, че норвежкият ще е първи, но от катедрата ми казаха, че ще си е шведски...
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Аз ще :) И много се надявам да ме приемат, защото само това искам да уча...Е, писах все пак на второ място унгарска, но само с цел да се прехвърля втората година. :oops:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Вече има тема за Скандинавистиката: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=4462
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

Don Horhe написа:Вече има тема за Скандинавистиката: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=4462
Съжалявам, явно е била доста назад по страниците и съм я забравила. Освен модераторите да ги съберат в една? Пък дано се обадят повече хора, че ми е интересно.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”