Отдъхнах сиmoonlight написа:ами след физиологичната психология в 1 курс, после чак в 4ти са клинично насочените дисциплини, споко!
ПСИХОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: ПСИХОЛОГИЯ
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
Re: специалност "психология"
и аз ще го кандидатствам тфа. тъпото ми е че искам изпита да е по психология а не по другите неща.аз примерно ще трябва да правя по английски и се дразня щтото някои който разбира повече от мен по български или английски ще ми земе мястото
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Не е твое докато не се класираш .И аз като теб свойски гледам на местата в психологията , но който го вземат - негово си е мястото . PLS GOD CHOOSE ME !
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Искаш да държиш изпит по психология за специалност психология,за която се предполага че ще ти даде знания по психология?smurky написа:и аз ще го кандидатствам тфа. тъпото ми е че искам изпита да е по психология а не по другите неща.аз примерно ще трябва да правя по английски и се дразня щтото някои който разбира повече от мен по български или английски ще ми земе мястото
Зле?!?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Следвайте психология и повечето от Вас после ще се оплакват от финансовите условия в България. То е ясно, че е много интересна и увлекателна специалност, но у нас такива неща нямат почва. Тези специалисти със собствени кабинетчета се броят на пръсти.
Magister Militum
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Напротив, за психолози ще има много работа след някоя и друга година, т.е. след 2-3 например. То вече не е кой знае какво да ходиш на психолог, но все още не е чак толкова нормално и популярно. Но работа ще има. То и сега има. 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
В София може да има малко повече работа, да. Но нашият народ би предпочел да си разрешава проблемите по друг начин, отколкото да посети даден психолог. Повечето нямат възможност да се издържат нормално, пък камо ли да си дават парите на някакви хора, които ще им кажат няколко приказки и така нат. Абсолютно съм сигурен, че такова е масовото мислене, понеже по традиция ние сме изключително изостанал и прост народ и не сме достигнали чак до такова ниво, на което ще се котира психологията. Пък за реализацията питай училищните и др. психолози..
Magister Militum
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Има тенденция точно към посещаване на психолози и т.н. Иначе в момента хората не са много "отворени" към такива неща, но има бъдеще/реализяция с тази професия.
И имам контакти с психолози
Не си говоря наизуст.
И имам контакти с психолози

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И ти, както повечето, бъркаш "психология" и "психоанализа". Имаш ли и най - бегла представа колко обширно е това поле на науката, с колко неща може да се занимава човек, завършил Психология или поне колко различни магистърски програми се предлагат? Явно не.Alkiviad написа:Следвайте психология и повечето от Вас после ще се оплакват от финансовите условия в България. То е ясно, че е много интересна и увлекателна специалност, но у нас такива неща нямат почва. Тези специалисти със собствени кабинетчета се броят на пръсти.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Сигурно ако имах предвид психоанализа щях да спомена за психоаналитици. Не знаеш ли, че на всяка наука всичко е много обширно, всяка наука има ОГРОМНООО поле за развитие? То така са всички науки, страшно поле за развитие и магистърски програми както казваш. Ти като отвориш всеки учебник и първото нещо, което вътре ще пише е за обхвата на науките, как всички са толкова полезни и предлагат огромни условия за развитие. Че то това е квинтесенцията на всяка книга. Това са глупости, казвам ти, че ТУК ПСИХОЛОГИЯТА няма голямо поле за развитие. Ти ми изкарвай всякакви теории за незнанието ми, но нещата няма да се променят нали ?
Magister Militum
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Напротив, те са в процес на промяна
.
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Убеден съм, че си права по техническата част. Аз си правя изводи от самия манталитет на хората и просто трудно мога да повярвам за развитието на тази наука, като гледам какво искат от живота хората. Хаха, май всичко на този свят опира до парите..
Magister Militum
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Alkiviad, прости ми за дързостта и аз да ти дам един съвет
, ми , не учи , не кандидатствай психология и ни остави нас лудите дето си мечтаем за парични затруднения да го учим (в моя случай да се надявам да го уча) . Пък има много професии със сигурна реализация - чистачи на тоалетни (хората никога няма да спрат а ходят на тоалетна) ,метачки на улици ,сетвитъорки , бармани .Ми,да , то всичко е ядене и сране ( с твое извинение) като народът не бил дораснал да чете книги ,айде и книги да не се издават - да им кажем на хората дето книгоиздаване ще кандидатсват, че няма смисъл да се хабят ....
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ShadeOfShane, 
по принцип направо бих си купил една диплома и сам да се оправя после. И без това докато чета какво ти е впечатлението от обучението там си мисля че не ми е много зор да влизам най-много да се побъркам още повече.А за това дето съм го написал преди просто смятам че не всеки който може да напише тема 10 страници по литература и не разбира нищо от психология трябва да влиза там защото това не е обикновена работа и един ден ще се наложи да отговаряш за душевното спокойствие на хората.Не бих отишъл при терапевт който ме гледа като дърво.А за това време през което можеше да ходя на уроци поддържах контакт с най-разнообразни хора и имах възможността да си правя упражнение с тях и да науча нови неща за човешката психика вклучително много и за самия мен.В смисал - времето не беше изгубено.Та така , брей толкова не съм писал никога!Плазмодий написа:Искаш да държиш изпит по психология за специалност психология,за която се предполага че ще ти даде знания по психология?smurky написа:и аз ще го кандидатствам тфа. тъпото ми е че искам изпита да е по психология а не по другите неща.аз примерно ще трябва да правя по английски и се дразня щтото някои който разбира повече от мен по български или английски ще ми земе мястото
Зле?!?