НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Мнение от necrozis »

егаси....
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Въййййй... :lol: 6 часа...събота...а аз съм будна...защото имам изпит от 8...какво чудесно начало на деня... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

Писна ми от държава, население, комари, мухи, тъпаци, кретени, дебили, чалгари(морални), педали, сещате се кво следва след тях, градски транспорт и други... казано накратко: Писна ми от всичко...егаси... писна ми и от мен (най-вече)... :evil:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

dimage написа:В Бургас е тъпо... мееега тъпо... Мина една седмица и на мен ми писна да лежа по плажовете като лайно без да правя нищо и само пясък и слънце да събирам... Искам си в София... нямам търпение да си дойда..

В Бургас е тъпо... туристите са тъпи... дискотеките са тъпи (поне тези в Созопол) селения, задръставния, псувни, комари, мухи... тъпо, тъпо, тъпооооооо
Предусещам, че и при мен ще се получи така, но пък трудно ще си напусна родното местенце, просто ей така за нищо... ще му се насладя повечко... особено при толкова много неща, които бих направил и планирам още откак напуснах града преди 1 година някъде...

Лято е - и Бургас е подходящото място за летуване...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

dimage написа:В Бургас е тъпо... мееега тъпо... Мина една седмица и на мен ми писна да лежа по плажовете като лайно без да правя нищо и само пясък и слънце да събирам... Искам си в София... нямам търпение да си дойда..

В Бургас е тъпо... туристите са тъпи... дискотеките са тъпи (поне тези в Созопол) селения, задръставния, псувни, комари, мухи... тъпо, тъпо, тъпооооооо
...де и аз да бях оттам :roll: ... или пък от Пловдив... нямаше да мръдна оттам... писнало ми е от тоя миризлив град...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

То аз като съм от Пловдив.... Още не мога да си отида там.... Сесии, работа... Оффф! :evil:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Към бургазлиите, които, гледам, се жалват - айде някой от вас да се върне в София за 2 седмици, а аз да ида вместо него в Бургас, а? После пак ще се трампим, няма проблем... Но след последните 3 години, в които прекарвах края на юни - средата на юли в Бургас, тази година ми е някак... куцо.
А така да нямам търпение да се прибера у дома... нека ми е тъпо. 21 дни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

Търговецът на кристал написа:Към бургазлиите, които, гледам, се жалват - айде някой от вас да се върне в София за 2 седмици, а аз да ида вместо него в Бургас, а? После пак ще се трампим, няма проблем... Но след последните 3 години, в които прекарвах края на юни - средата на юли в Бургас, тази година ми е някак... куцо.
А така да нямам търпение да се прибера у дома... нека ми е тъпо. 21 дни.
взе ми думите от... клавиатурата :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Точно в момента, споменавайки Бургас, съм почти готова да убия човек, за да се мотая по "Александровска" и да хапвам онази-така-божествена-салата в кварталното кръчме зад блок 70 и нещо в ж.к. "Лазур". Аз, да си имам дертовете, обаче кръчмите и ресторантите в Бургас ги знам по-добре от тези в Стара Загора...
Но не за това се отбих в темата - просто усетих, че вече ме избива на мръсноезичие, та рекох да намина да разпусна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

Тръгвам по лош път, който е много красив. Знам колко е грешно, но не мога да си диктувам следващите стъпки. Просто не се получава, защото изкушението е по-силно и всъщност винаги е било. :cry:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

В паника съм. За пръв път (т.е. не, за втори) изпитвам подобно усещане и е много неприятно. Чиста паника.

Фредж, а ти... внимавай. Не всичко красиво е такова наистина. Не че има нужда да ти го казвам. :)
В края на ноември
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

Много странен фатализъм ме обзе... Яката депресия... Обаче съм сам в офиса, надул съм си The Offspring и им припявам с пълно гърло... И не мога да си сваля полу-истеричната усмивка от лицето :lol:

----------------
Now playing: The Offspring - Let's Hear It For Rock Bottom
via FoxyTunes

In my perfect isolation -
I can stay here for a while...
Antidotes and Revelations,
just extend my own exile...

With my lack of observation,
I can stay in here for days...
Couldn't find my motivation -
I can't see it trough this haze...

...Going down in flames,
well - it's not that bad...
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Спокойно, днес мен хората в тролея ме гледаха странно и се отдръпваха на около метър... а аз си слушах нова генерация и даже не съм се чула как казвам на глас "обесете се в неделя, тва е най - добре, никой няма да ви гледа, всеки себе си чете..."
you have to keep
breaking your heart
until it opens
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Мила написа:Спокойно, днес мен хората в тролея ме гледаха странно и се отдръпваха на около метър... а аз си слушах нова генерация и даже не съм се чула как казвам на глас "обесете се в неделя, тва е най - добре, никой няма да ви гледа, всеки себе си чете..."
:lol: :lol: :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Айййй, представям си на глас в рейсо

Убий ме! Мрази ме!
И жива изгори ме.

И някой неграмотник незнаещ що е туй род и число, вземе ме утепа :shock: :shock: :shock:

ОК, Мила, добре че каза за преживяването си. :P

Next track "Изневерявам ти" и да цъкна копчето Forward
Никога не се знае, какви маниаци може да има в градския.
Ужас!
Изображение
Заключено

Обратно към “Други”