А как да живеем ЦЕЛНО,според тебе?L'Inspecteur написа:Ех...
"And it seems to me perfectly in the cards that there will be within the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude, and producing … a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda, brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods."
Aldous Leonard Huxley
Яжте в МакДоналдс, гледайте Сексът и градът, пийте флуоридизирана вода от чешмата... Радвайте се, че дойде Глобализмът, за да ни поднесе сексуалната революция...Вярвайте във секс-икономическата теория на Вилхелм Райх... Работете като добри овчици и се радвайте на "добрият работодател" и политиците... Живейте... БЕЗЦЕЛНО!
Да бъдеш човек.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: Да бъдеш човек.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Например като започнем да обръщаме внимание на нещата, които наистина имат значение.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Ами бонобите и папагалите? А делфините? Къде ще сложим шимпанзетата, които в лабораторни условия се научават пишат?Човекът се отличава от останалите животни по наличието на разум, говор и изправен стоеж.
Едит: и как щях да забравя - сурикатите!
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Kaто видях заглавието на темата си помислих, че е посветена на едноимената книга на Ерих Фром, но....явно не е.
Коментарът ми се изчерпва с 1 въпрос (всъщност пак дело на Фром) и 1 цитат от Фром: "Да имаш, или да бъдеш?".... "Човекът не е задължен да бъде овца".
Коментарът ми се изчерпва с 1 въпрос (всъщност пак дело на Фром) и 1 цитат от Фром: "Да имаш, или да бъдеш?".... "Човекът не е задължен да бъде овца".
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ше има бан за сички, ако продължават да разсъждават толкова 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- renesanz
- Легендарен флуудър
(абе прави е трудно....)FightForFreedom написа:. Колкото по-сексуално е едно изживяване, толкова по-далеч е то от човешката природа- там двойката почти не мисли, рядко говорят и не обичат да са прави- много повече им се харесва да са един върху друг.
когато правиш секс легнал значи се отдалечаваш от човешкото......
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Всъщност биологичната изначална цел на съвокуплението е потомство.С развитието на психика,общество и култура нещата леко се бъгват и продължават да се бъгват стремително с тенденция за рестартrenesanz написа:(абе прави е трудно....)FightForFreedom написа:. Колкото по-сексуално е едно изживяване, толкова по-далеч е то от човешката природа- там двойката почти не мисли, рядко говорят и не обичат да са прави- много повече им се харесва да са един върху друг.
когато правиш секс легнал значи се отдалечаваш от човешкото......а знаеш ли,че изначалната цел на съвокуплението е потомството,което за да бъде сътворено е желателна съответната позиция,за да могат повече войничета да достигнат заветната цел?
Последно промяна от Плазмодий на 30 Юни 2008, 00:02, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Хахаха, това ме изкефи.Плазмодий написа:...с тенденция за рестарт
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
мдаа, накрая някой луд ще натисне червеното копче и ще има доста зрелищен рестартDon Horhe написа:Хахаха, това ме изкефи.Плазмодий написа:...с тенденция за рестарт
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff
Да се обръща малко повече внимание на стойностните неща от живота, това е да бъдеш човек.
Останалото -кой как прави секс и тем подобни..................нещата са по-простички.Ние ги усложняваме .
Да се обръща малко повече внимание на стойностните неща от живота, това е да бъдеш човек.
Останалото -кой как прави секс и тем подобни..................нещата са по-простички.Ние ги усложняваме .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Интересно как, противно на това, което казват по-старите (но не и най-старите
), нещата се опростяват с всеки изминал ден и с всяка навършена секунда...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
сам по себе си животът е егати простото нещо.
въпросът е не дали въобще живееш, а как.
животът е вдишай-издишай, сдъвчи-глътни и всичко там каквото правиш помежду. и най-готините неща са помежду. enjoy them.
пп мислех, че висчки са наясно с това, че ние сме грешка на еволюцията и сме mild threat за тази прекрасна планета и когато й омръзнем, ще ни ебе майката по най- бързия измислен от нея начин. otherwise said- не търсете смисъл там където такъв НЯМА.
въпросът е не дали въобще живееш, а как.
животът е вдишай-издишай, сдъвчи-глътни и всичко там каквото правиш помежду. и най-готините неща са помежду. enjoy them.
пп мислех, че висчки са наясно с това, че ние сме грешка на еволюцията и сме mild threat за тази прекрасна планета и когато й омръзнем, ще ни ебе майката по най- бързия измислен от нея начин. otherwise said- не търсете смисъл там където такъв НЯМА.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Животът.
Кой е казал, че тази дума се отнася изначално за хората? Какво ми пука на мен за цялото човечество, не съм Батман или Спайдърмен, да ме е грижа да съм алтруист (по-скоро ал-турист) и да се стремя да направя тази планета най-якото място за живеене. Не се ли чудите замърсяванията как са се случили? Защото не всички хора са "добри хора". Съжалявам, ама няма такъв човек. Днеска ти подава ръка, когато си паднал, утре спи с гаджето ти, докато не си у вас. Или днеска дава пари за болните деца, утре - продава оръжия на черния пазар.
Самото разбиране за 'добър' и 'лош' и за "човек или нечовек" е сбъркано генерално. Критериите освен, че са различни на всеки индивид, са и нелепи - съдите за душевност на хората по действията им, без да знаете какво става вътре. Е, няма как да стане, драги.
Мисля, си че и в темата май го беша казал някой, но аз ще си дам своята мисълта в 1 изречение "Колкото повече сме хора, толкова по-малко сме себе си..."
Let the dark sides roll...in case God doesn't show
Кой е казал, че тази дума се отнася изначално за хората? Какво ми пука на мен за цялото човечество, не съм Батман или Спайдърмен, да ме е грижа да съм алтруист (по-скоро ал-турист) и да се стремя да направя тази планета най-якото място за живеене. Не се ли чудите замърсяванията как са се случили? Защото не всички хора са "добри хора". Съжалявам, ама няма такъв човек. Днеска ти подава ръка, когато си паднал, утре спи с гаджето ти, докато не си у вас. Или днеска дава пари за болните деца, утре - продава оръжия на черния пазар.
Самото разбиране за 'добър' и 'лош' и за "човек или нечовек" е сбъркано генерално. Критериите освен, че са различни на всеки индивид, са и нелепи - съдите за душевност на хората по действията им, без да знаете какво става вътре. Е, няма как да стане, драги.
Мисля, си че и в темата май го беша казал някой, но аз ще си дам своята мисълта в 1 изречение "Колкото повече сме хора, толкова по-малко сме себе си..."
Let the dark sides roll...in case God doesn't show
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Местя темата тук - по-подходящо място за нея.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- renesanz
- Легендарен флуудър
ами наясно сме. но сами сме виновни за това. дали сме грешка не е сигурно....цивилизацията е грешка по-скоро,спрямо природата. смисълът остава личен,всеки го намира (или не...) за себе си.radja написа:
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”