Среща на журналистите!!! :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Re: Среща на журналистите!!! :)

Мнение от jolly_f »

automobiliste написа:Добре за мястото на срещата,но нали изпитът е от 8ч до 13.00,айде ако сме разпределени да го държим в СУ всички,да се чакаме по-рано,например в 13.00...
Права си... не се бях замисляла, че редовните изпити са един час по-рано... Та? В 13:00ч. май е по-добре? Да си редактирам всички пост-ове тогава :lol:
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

jolly_f написа:
automobiliste написа:Добре за мястото на срещата,но нали изпитът е от 8ч до 13.00,айде ако сме разпределени да го държим в СУ всички,да се чакаме по-рано,например в 13.00...
Права си... не се бях замисляла, че редовните изпити са един час по-рано... Та? В 13:00ч. май е по-добре? Да си редактирам всички пост-ове тогава :lol:
А защо не направим срещата преди изпита? Изображение

Все пак не всички ще пишат 5 часа, някои ще излязат по-рано и трябва да висят до 13.00 часа. Докато всички ще бъдат там преди началото на изпита...

Ако искате примерно в 7.30 пред входа да се видим набързо. А?
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

да бе така цялата романтика се губи :P а и 7.30 си е късничко :wink: :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

bubbly_water написа:да бе така цялата романтика се губи :P а и 7.30 си е късничко :wink: :P
Еми има и трети вариант тогава- една бърза среща преди изпита, и после една нормална, романтична, среща в 13.00. Едното не пречи на другото.
Аз лично бих искала да ви видя на живо, но повече от 2 часа няма да пиша, и съответно не мога да ви чакам за обяд, защото съм и на работа след изпита... Затова предложих ранния вариант.
Ако сте съгласни добре, ако ли не- здраве да е. Евентуално на есен ще ви видя отново.

п.п. Може и точно в 7.00.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

За мен някой писа, че не е разбрал съвсем ще се появя ли или не. Моята причина е като на Фифоза. На работа съм вечерта и трябва да успея да се дотътря до Дупница. Тъй че и аз не мога да обещая на 100%. Но ако не се изнижа след втория час и пиша повечко ще остана поне да ви видя, а събличането :roll: ще го пропусна със сигурност.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

еххх...абе защо работите бе хорааа... вие почивка не познавате ли... :(
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

di_snooker написа:За мен някой писа, че не е разбрал съвсем ще се появя ли или не. Моята причина е като на Фифоза. На работа съм вечерта и трябва да успея да се дотътря до Дупница. Тъй че и аз не мога да обещая на 100%. Но ако не се изнижа след втория час и пиша повечко ще остана поне да ви видя, а събличането :roll: ще го пропусна със сигурност.
Ами давайте да си направим тогава и двете срещи. Кво толкова!?

Който е съгласен, да дойде в градинката пред библиотеката /зад кафето/ на първата или втората пейка в 7.00 часа, и готово. Пък който не сколаса да дойде толкова рано, да остане после за срещата в 13.00. :lol:
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Не. Работохолик до мозъка на костите си. Е нямаше да мисля така ако бях шлосер, ама... :roll:

Аз гласувам за предложението на Фифоза.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

Лошото е, че има хора, които излизат след втория, третия, четвъртия час, а някои си остават и до края... затова или се разбираме в точен час и някои ще трябва да почакат, или кой когато излезе се опитва да намери другите... в този случай по-добре да си разменим телефони на ЛС... Аз бих се навила и за среща в 7 часа :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

Добре. Аз ще отида към 7.00, ще погледна дали има някой в градинката и ако се съберем - хубаво, ако ли пък не- вие ще се видите на обяд.

За сведение на останалите - кльощаво момиче с черна дълга коса, това съм аз. :bounce:
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

Дайте да си разменим снимки тогава... :)
lafonten
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lafonten »

А освен третото зърно, да си взема ли китарта? Щото бира и парк не вървят без китара!
И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото се чувствам много прецакан когато пея и свиря, а другите пият и се забавляват!
Гориво си трябва...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

lafonten написа:И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото
Aз съм човекът, когото търсиш, обаче имам два разумни довода да не откликна на примамливата оферта: не съм кандидат-журналист, пък и не се виждам в столицата на 17. :wink: иначе на есен може да си спретнем една група :drunken:
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

lafonten написа:А освен третото зърно, да си взема ли китарта? Щото бира и парк не вървят без китара!
И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото се чувствам много прецакан когато пея и свиря, а другите пият и се забавляват!
Гориво си трябва...
ти вземи китарите или кажи на нешо да дойде след това с 2 китари, пък аз ще си намеря на какво да барабаня :D
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
lafonten
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lafonten »

pink floyd написа:
lafonten написа:И няма да е лошо да има някои друг с китара освен мен, защото
Aз съм човекът, когото търсиш, обаче имам два разумни довода да не откликна на примамливата оферта: не съм кандидат-журналист, пък и не се виждам в столицата на 17. :wink: иначе на есен може да си спретнем една група :drunken:
уважавам само 2рият довод!
а за другото - само казваш!

The Wall - Alan Parker - N1

Бу, ти си вземи палките, пък ще използваме някой на когото бирата не понася и се размаже на някоя пейка!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”