КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
PinkFlame
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: КСК'08-English

Мнение от PinkFlame »

_V slu4ai,4e nqkoi se interesuva_:

Бъдещите японисти, китаисти, арабисти, копеисти, иранисти, тюрколози, индолози и арменски филолози ще се записват на бул. “Тодор Александров”

Записването на първокурсници или потвърждаването за специалностите Японистика, Китаистика, Арабистика, Кореистика, Иранистика, Тюркология, Индология и Арменска филология ще става в Центъра за източни езици и култури на бул. “Тодор Александров” № 79, а не в сградата на Ректората.
Необходими условия за записване - предварително закупен комплект документи за новоприети студенти и платена семестриална такса.

Транспорт:
 трамвай № 20 (спирка “Опълченска”), трамвай № 22 (последна спирка – бул. “Т. Александров”);
 автобуси № 60, 74;
 маршрутно такси № 23 (директно пред Центъра за източни езици и култури).
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Да, всяка година се получават обърквания със записването на ЦИЕК-чани, въпреки че пред канцеларията на ФКНФ в Ректората е изнесено съобщение за тази мъничка подробност.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Колко грешки правите на тестовете без да взимате предвид есето ? Аз с моите позакърняли познания по инглиж изкарвам до 37точки..Което си е крайно недостатъчно май. :?
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Зависи, 37.5т. е за оценка 5.00, ако изключим есето и диктовката. Така че, ако ти трябва по-висока оценка, залагай на тях. :wink: :!:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
radost
В началото бе словото

Мнение от radost »

Пожелавам много успех на всички!!! Аз съм студентка в СУ и уча английска филология и с радост ще ви посрещна с отворени обятия този октомври.Ако се интересувате от нещо,питайте-след една година стаж може и да съм полезна с нещо ;) Айде и дано няма припаднали на изпита :)
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

ТΞD написа:Зависи, 37.5т. е за оценка 5.00, ако изключим есето и диктовката. Така че, ако ти трябва по-висока оценка, залагай на тях. :wink: :!:
Сигурен ли, че е 5.00, a не 4.50 :)
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Опа, не знам, объркал съм се сигурно, аз си ги изчислявам по моя си скала. :roll:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Ще видим...Успех на всички и от мен !
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи

Мнение от durotar »

По-малко е със сигурност.Знам ,че за осем грешки,което ще рече 42 точки е май за 5.15 или нещо такова.Това май е за 4.50.Междудругото тези,които се явяват тази година да кажат къв е изпита ако може ,защото ми е интересно.
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

radost написа:Пожелавам много успех на всички!!! Аз съм студентка в СУ и уча английска филология и с радост ще ви посрещна с отворени обятия този октомври.Айде и дано няма припаднали на изпита :)
offtopic: Yo man~ Много добричко си станало :D
(^_^)(")

ontopic: Аз да се похваля на книжките имам масово по 2 грешки на Error-a само и то все No error :evil: :evil: :evil: Мразя No error!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Ще кажа какъв е изпита,споко :D , и без тва само аз съм психото, което ще го държи за удоволствие ...пак :D Ще взема да го превърна в традиция :mrgreen:
radost
В началото бе словото

Мнение от radost »

Хах,Адел,не се съмняваме,че си психо,аз особено съм повече от запозната с фактите :lol: Ми че аз винаги съм си било добричко...обаче мен никой нищо не ме пита :( аз вече съм позабравила ама може и да измъкна нещо от архивите :D Айде, целувки за моя ветеран и отново успех на всички (айде и на теб :bom: )
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Човешкият мозък е способен на чудеса под напрежение, което хич няма да ви е спестено в деня на изпита, освен ако не сте някакъв божествен непукист, ама тогава едва ли и ще има значение колко изкарате. Успех на всички!
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Абе хора, кво става с тия разпределения по английски? Защо не изкарват тия данни? Имате ли представа кога ги пускат? Кога ще излязат, в понеделник в 6 вечерта ли??? :x :evil:
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

По принцип отзад на карточнето пише "един ден преди изпита си проверете залата".Никой не е казал,че ще излизат седмица преди това.
Изображение Изображение
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

И кво, искаш да кажеш, че верно ще ги изкарат в понеделник...Страшна организация в такъв случай...ВТУ дето имат две сгради са си изкарали разпределенията на почти всички изпити още в началото на седмицата, а наш СУ, дето има 7 бази из цяла София още не мгат да го измъдрят...По биология ги пуснаха в сряда следобед, изпита беше в петък...По български ги пуснаха вчера следобед, изпита е в понеделник...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”