не смееш!Jamesmagno написа:emalfy, ако не си върнеш косата в предишния й вид, ще си отрежа ръка.
Кандидатстудентски албум :)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Кандидатстудентски албум :)
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Не ми се отварят 2 от снимките. Аз пък ще си избода очите. Няма вече смисъл от тях.

Последно промяна от castelo на 11 Юли 2008, 22:05, променено общо 1 път.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- mantzikert
- В началото бе словото
Ако слушкам може ли и ти да ме заведеш там... Ще ти пратя 60 гигабайта жииицаааааа... *Кучешки умоляващ поглед*shlqkkk написа:... окажеш и с добър музикален вкус, ще си допаднем и може дори да те въведа в "Царството на малкото останали готини момчета"

THE WORLD IS MINE!!!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Брееееейййййй, кой теглил музика. Уж се хвалихте, че си купувате всички дискове на любимите изпълнители и групи... А изведнъж 60 ГБmantzikert написа:Ще ти пратя 60 гигабайта жииицаааааа...

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
emalfy + шляк =
-
castelo
- Флъдзила
То и аз ги видях, но ми се искаше още веднъж

- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
екстра!emalfy написа:shlqkkk, аз предлагам с теб да си разменяме вече снимки по лични ...![]()
Хмм... слушам според настроението - ама константно остават Crossfade,чичко ти Купър ,както му викаш ...и от там всякакво ретро ,само да не е диско
налазвам те на лични или скайп, щом спомена чичо Алис, значи (bow). ретрото е идеално! уреди си покана за следващото ъндърграунд парти с около 50 човека, камерен състав
налазването започва СЕГА!
mantzikert, ти по момчета ли си падаш? 60-те гигабайта ме изкушават - дай имена обаче
п.с. емалфи, току-що обявих на гаджето ми, че съм намерила момичето, с което искам да спя! той, учудващо при все факта, че той не фигурира в сметките и е наясно с това, го прие учудващо добре
Последно промяна от shlqkkk на 11 Юли 2008, 22:14, променено общо 1 път.
Show me the way to the next little girl...

- mantzikert
- В началото бе словото
E откъде в нашта родина можеш да откриеш дискографията на Френскта Атърнатив Симфо Блек метъл група Carnival in CoalБeтон написа:Брееееейййййй, кой теглил музика. Уж се хвалихте, че си купувате всички дискове на любимите изпълнители и групи... А изведнъж 60 ГБmantzikert написа:Ще ти пратя 60 гигабайта жииицаааааа...
Ами Блечец - ABSU, Amorphis, Arcturus, Bal Sagoth, Bishop of Xexen, Borknagar, Carnival in Coal, Cradle of filth, dagorlad, Dark Tranquility, Dimmu borgir, Enid, Fleurety, Forest Silence, Hollenton, Immortal, Le grand Guignoll, Samael, Sawlegen, The Agonist, Vintersorg, Vokodlok, Vreid, Woods of Ypres, Zyclon, Chthonic, Die apocalyptischen reiter, Dismal Euphony, Impaled Northern Moonforest, Mustan kuun Lapset, Peccatum, Rotting Christ, Satyricon, Thus Defiled,shlqkkk написа:mantzikert, ти по момчета ли си падаш? 60-те гигабайта ме изкушават - дай имена обаче
Викинг и фолк- Aes dana, Adorned Brood, Asmegrin, Echo of Dalriaada, Equilibrium, Falkenbach, Finntroll, Orphaned Land, XIV, Antichrisis, Cruachan, Fjoefgryn, Korpiklaani, Melechesh, Metsatol, Skyclad, Turisas
Дуумец - Closterkeller, Consumatum est, Darzamat, Erg Noor, Opeth, Tiamat, Type O negative, Anathema, Cemetery of Scream, Clan of Xymox, Crematory, Dope stars , Elis, Empyrium, Evoken, Let me dream, Moonspell, My dying bride, Paradise Lost, Process of Guilt, Samsas Traum, Solstice, Uaral,
Детче и трашец - Gorefest, Nile, Morbid angel, Fleshless, The project hate, Pantera, Ektomorf, Sepultura, Slumpark Correctional
Електронно метълче- Dekadenz, Pain, Turmion Katilot, Atrocity, Deathstars, OOMPH!, Project Pitchfork, Zoviet France
Родно- Artery, Hiperborea, Korozy, Svarrogh, Балканджии, Валяк, Контрол, Старо зло, Хиподил, Панака, Холера
Руско- 5ница, ARAFEL, Ekklesiast, Ivan Tzarevich, Tvangeste, Откровения Дождя, Алкност, Arkona, Butterfly Temple, Мельница
Пънку- Mindless self indulgence, Pekinska Patka, Zdob si zdub
Японски метъл - 324, Bassaium, Gallhammer, Blood Stain Child, Kadenzza, Magane, Ritual Carnage, Samayoi, Sigh, Amduscias, Tyrant, Abigail, Anthem, Arkha Sva, Barbatos, Boris, Cutthroat, Endless Dismal Moan, Galneryus, Mavimum the hormone, Oroku, Seikima, Solar Anus, Unsraw, Zombie Ritual
И още 16 гигабайта японска музика от Японски Рочец, през японска народна музика, та се стигве до Саундтраци на анимета
Последно промяна от mantzikert на 11 Юли 2008, 22:40, променено общо 1 път.

THE WORLD IS MINE!!!
- Nikince
- Пишеща машина
Страхотни бъдещи колежки ще си имаме 
emalfy и шляк... са невероятни. Прегледах още някои...и смело мога да твърдя че колегите тази година няма да скучаят...

Като гледам Кастело подготвя терена още от КСК-то
emalfy и шляк... са невероятни. Прегледах още някои...и смело мога да твърдя че колегите тази година няма да скучаят...
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
castelo
- Флъдзила
Ееее ти пък. Не мога да кажа нещо за красотата на някоя девойка в този форум, без да ми излезе име 

- Nikince
- Пишеща машина
Дени, то май ти е излязло ( помня ) ...още когато ние се мъчихме над КСК-то 
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
има и др силни девойкиNikince написа:Страхотни бъдещи колежки ще си имаме
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
добре, вАжи. отказвам категорично японските неща обачеmantzikert написа:
не отговори - по мъже ли си падаш, та да те водя в страната на готините момчета?
Show me the way to the next little girl...

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не знам за 1 стотна, но за 10 стотни Божидар Кунчев казваше следното -Pisobella написа:3 стотни могат да са доста решаващи и от значение. И 1 стотна да е.
Разликата е, че единия е в Университета, а другия продава семки на стадиона.
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
Ехааааааа.... днес се е случило нещо страшно в тази тема... първоначално тръгнах да пиша за ефекта на колата с кафе след:
после бях разочарован

стигна се и до откровенна селска простотия... да бе ясно, че тук може би е мястото за избиване на комплекси, ама бетоне ти май само не си поиска директно платен секс, употребявайки глаголи като "къртя", "рутя" и т.н.
и разочарованието на деня
п.с.
мен от второто "аиде даи и ти някакви снимчици" ми вървеше на там работата, ма чак до толкова директни неща не вярвах, че ще се стигне. Иначе
за избора, ако емалфи земе, че се съгласи може ли само да снимам и да споделя със съфорумците си ценния материал 
п.с.2. само това за "идеалните мъже" малко (даже доста) ме подразни, ама това вече е тема на друг разговор
п.с.3. хаахахах... сега забелязах, че mantzikert живее в съседния блок

но бързо се отказах когато погледа ми се спря на тези:shlqkkk написа:emalfy, аз правя нещо адски вредно, в ударна доза, максимум 2 пъти поред. повече е = на самоубийство.
пиеш чаша кола, като преди това си сложила 1 лъжичка нес кафе вътре и почваш да светиш на дълги![]()
получаваш сърцетуп и след n-тата чашка /един път съотношението беше 2 литра кола с около 100тина грама нес кафе/ имаш толкова енергия, че не те свърта на едно място.
и вече започнах и аз да давам на дълги....shlqkkk написа: http://www.prikachi.com/images.php?files/235244G.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?files/235245t.jpg
очаквам подобаващи снимки от тебможе и на лично
![]()
после бях разочарован
и се самонапсувах, че преди няколко часа бях навън, вместо да кисна във форума.... не стига, че рядко влизам, ами и изпускам най-важните нещаemalfy написа:Специално за Шлякслед малко ги махам ,чи ма е срам
![]()
стигна се и до откровенна селска простотия... да бе ясно, че тук може би е мястото за избиване на комплекси, ама бетоне ти май само не си поиска директно платен секс, употребявайки глаголи като "къртя", "рутя" и т.н.
и разочарованието на деня
е стига де... не стига, че изпуснах хубавите снимки (слава богу, че шляк не реши да си ги махне), ами сега и заради простотията на някои ще лишите останалите от красотата си. Мисля, че е тъпо да се връзваш на хорската глупост, а и както казва един бивш шеф - разни хора - разни идиоти.emalfy написа:shlqkkk, аз предлагам с теб да си разменяме вече снимки по лични ...![]()
п.с.
shlqkkk написа: п.с. емалфи, току-що обявих на гаджето ми, че съм намерила момичето, с което искам да спя!
мен от второто "аиде даи и ти някакви снимчици" ми вървеше на там работата, ма чак до толкова директни неща не вярвах, че ще се стигне. Иначе
п.с.2. само това за "идеалните мъже" малко (даже доста) ме подразни, ама това вече е тема на друг разговор
п.с.3. хаахахах... сега забелязах, че mantzikert живее в съседния блок
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given