Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
agenta
bubbly_water
Tweety
elimeli
lusence
proUSA
inc
automobiliste
и естествено аз
Не разбрах със сигурност за shlqkkk, di_snooker и six_sense...
Оценявам факта,че сте ме пропуснали в списъка...Браво наистина!Хвала на таквиз люде!Славно дело за българският комунизъм!Заеби...А вие както тръгнахте да го давате,то май ооргиика ще трябва да заформим.Аз не че нещо против,разбира се,само proUSA да не му е космат задника,че би било тъпо.
Стига толкова! Край, запор, ембарго! Който се записал - записал! Тук е само за отбрани...записванията свършиха и не приемаме повече...това е положението. Твърде сме висши, за да приемаме още!
И стига сме писали как ще пием и ще се събличаме. Нека всички останали мислят, че това е сбирка на висшата интелигенция...или дори може би някаква секта...а като се съберем , ще си правим нашите магарии. То стана ясно вече, че сме един дол дренки всичките
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
agenta
bubbly_water
Tweety
elimeli
lusence
proUSA
inc
automobiliste
и естествено аз
Не разбрах със сигурност за shlqkkk, di_snooker и six_sense...
Оценявам факта,че сте ме пропуснали в списъка...Браво наистина!Хвала на таквиз люде!Славно дело за българският комунизъм!Заеби...А вие както тръгнахте да го давате,то май ооргиика ще трябва да заформим.Аз не че нещо против,разбира се,само proUSA да не му е космат задника,че би било тъпо.
Не видя ли поста,където те споменах ?
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ... www.myspace.com/lusence
six_sense написа:Стига толкова! Край, запор, ембарго! Който се записал - записал! Тук е само за отбрани...записванията свършиха и не приемаме повече...това е положението. Твърде сме висши, за да приемаме още!
И стига сме писали как ще пием и ще се събличаме. Нека всички останали мислят, че това е сбирка на висшата интелигенция...или дори може би някаква секта...а като се съберем , ще си правим нашите магарии.
По-леко, някой верно ще вземе да се върже. И ще засънува с "Широко затворени очи"....
На мен лично ми напомни за едно разказче в "3ка на разсъмване" едната сутрин в маршрутката по време на пролетните курсове... Едвам се добрах до факултета.
аз викам направо да си намерим някоя пейка (т.е. всеки да домъкне откъдето му е удобно) и да си прекараме деня там..хъх...по подобаващ начин..след което мойе дори да откъртим а във ФЖМК има мн подходящи пейки за инвазия...има доста изоставени, чакащи някой да ги приюти
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
окаууу аз като изявен зидаро-мазач ще се постарая да направя нещо по въпроса с озоваването на нови четири стени в близост до ректората...ама някой който е по обзавеждането ще тр да го осигури...ааа и въпрос: таван ще ни требе ли? щото ако требе...ще тр да викам специалист...само да не искате и отходен канал...че направо ни се видЕ сметката
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
еха...не съм очаквала някой да ми направи такова нападателно изказване ...ама к'во да направя...ще си свия опашката...и между другото тва нямаше никаква заядлива нотка...хъх