Проблем с данните
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Re: Проблем с данните
Верно, както каза някой по-горе, като видях какви кукумицини са лелките, нищо чудно да са си мислели как Рич Форестър ще се върне при Брук докато са ви въвеждали данните... 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Вие откъде па се сетихте за Дързост и красота.
Аз обичам да вкарвам в проектите си такива сериали по подобен повод.
Банкови служителки, операторки в кол център - всички мои героини разтикват сериалите.

Аз обичам да вкарвам в проектите си такива сериали по подобен повод.
Банкови служителки, операторки в кол център - всички мои героини разтикват сериалите.

- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Как откъде бе- аз съм закърмен с Дързост и красота
Като малък като ме оставеха при баба нямаше какво да правя и гледах с нея Дързост и красота следобед, а вечер Вдовицата в бяло
къде останахте, чудни вечери
къде останахте, чудни вечери
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
вдовицата беше култ, ей!
а колкото до Дързост и красота - надявам се поне моите деца да не са подложение на това... в краен случай внуците ми
а колкото до Дързост и красота - надявам се поне моите деца да не са подложение на това... в краен случай внуците ми
Show me the way to the next little girl...

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
И вдовицата в бяло съм гледал. Има сериали, които ме кефят.
А "три съдби" помниш ли? Той също беше култов? С Освалдо Риос.
Дано само кабинета да не каже, че това не е по темата "Проблем с данните", защото както се вижда, Джито също им се изнерви.
Дано само кабинета да не каже, че това не е по темата "Проблем с данните", защото както се вижда, Джито също им се изнерви.

Долу цензурата !
Аз да питам, дали тряя да има в персоналната информация балообразуващите оценки от дипломата ( не матурите).
Аз да питам, дали тряя да има в персоналната информация балообразуващите оценки от дипломата ( не матурите).
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
"три съдби" го помня, следях го редовно и много ме хвана яд, когато най-голямата /май габриел се казвашеБeтон написа:И вдовицата в бяло съм гледал. Има сериали, които ме кефят.
също и "Касандра" - дори в момента ми се гледа!
най-якото е, че Освалдо Риос беше май 2рият, за когото бях решила да женя майка ми
имаше един сериал, даваха го по Нова - "Незабравимата", случайно да го помниш?
и за да е по темата поне малко - на мен продължават да ми липсват оценките от дипломата. щеше ми се да видя коя оценка в края на краищата са ми взели - история (5.00) или език (6.00).

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ееех, имената им съм забравил.
А почти не пропусках епизод! А за Незабравимата сега чувам. Едва ли е бил интересен.
"Богатите също плачат" помните ли? С Вероника Кастро.
а изречение по темата... за мойта персонална информация на времето като се сетя... нямаше проблеми. Защо така?
"Богатите също плачат" помните ли? С Вероника Кастро.
а изречение по темата... за мойта персонална информация на времето като се сетя... нямаше проблеми. Защо така?

- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
от това имам много бегли спомени... незнайно защо са свързани основно с лоша картина и перли
"Пътеводна светлина" пък е оставило у мен спомен за стълби, руса коса и синя рокля
"Незабравимата" беше за една губернаторска щерка (мнооого яка мадама, с дълга къдрава коса), която се залюби с един цирков артист, който изпълняваше номер с потапяне в аквариум, завързан с вериги. имаше страстни любовни сцени сред сено
някакви проблясъци?
аз много се вбесих като видях ъпдейтната версия, кавъра направо, на вдовицата. страшна пародия е.
горещо се надявам да ми покажат оценките все пак...
п.с. голямата сестра, русата, наистина се е казвала габриела (проверих в imdb
)
"Пътеводна светлина" пък е оставило у мен спомен за стълби, руса коса и синя рокля
"Незабравимата" беше за една губернаторска щерка (мнооого яка мадама, с дълга къдрава коса), която се залюби с един цирков артист, който изпълняваше номер с потапяне в аквариум, завързан с вериги. имаше страстни любовни сцени сред сено
някакви проблясъци?
аз много се вбесих като видях ъпдейтната версия, кавъра направо, на вдовицата. страшна пародия е.
горещо се надявам да ми покажат оценките все пак...
п.с. голямата сестра, русата, наистина се е казвала габриела (проверих в imdb

- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
"Богатите също плачат" е класика. Спомням си, че именно заради този сериал си бяхме прекарали кабелна телевизия. Първата ми асоциация е слама, защото всяка серия започваше така, заедно с имената на актьорите, които бяхме научили на изуст и кой след кого следва. 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аз съм го гледала в доста невръстна възраст и не много редовно...
но, което ми направи впечатление като се рових в imdb - имената на актьорите, актрисите, режисьорите са ми останали в съзнанието, дори след 10-13 години
не говоря само за "богатите", ами за почти всички сериали, които съм следила.
но, което ми направи впечатление като се рових в imdb - имената на актьорите, актрисите, режисьорите са ми останали в съзнанието, дори след 10-13 години

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Всъщност в ролята си, Вероника Кастро се казваше Мариана. А съпруга й - Алберто, ама името на артиста забравих.ТΞD написа:"Богатите също плачат" е класика. Спомням си, че именно заради този сериал си бяхме прекарали кабелна телевизия. Първата ми асоциация е слама, защото всяка серия започваше така, заедно с имената на актьорите, които бяхме научили на изуст и кой след кого следва.
Е, какво искаш? Хай дефинишън?shlqkkk написа:от това имам много бегли спомени... незнайно защо са свързани основно с лоша картина и перли![]()
А перлите...
Мариана като роди сина си, по някакъв начин си изгуби съзнанието. Такива неща си спомням. И даде бебето на една лелка в парка. Бето май го кръстиха. После порасна и възмъжа, както се казва. Само че тази въпросната, която го отгледа беше бедна, а той се замеси с някаква улична банда ли, кво беше. И влезе да краде именно в къщата на Мариана и Алберто, демек истинските си родители. Оня искаше да се обажда в полицията, ама Мариана усети, че може да е сина й. И след това го спонсорираше с това-онова. Именно едно от спонсорствата бяха тези въпросните перли.
А интересно е, че след като тя подари сина си, осиновиха момиченце. Казваше се Марисабел.
Та след като се разбра Бето, кой е всъщност, се ожениха с Марисабел. Става, защото нямат кръвна връзка, нищо че й се пада доведена сестра.
п.п. преди по кабеларките нямаше поп-фолк и гледах изключително сериали

- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
малко просветна...
да си гледал нещо от по-новите сериали? като "Страсти" например? въртяха го по 8 кабеларки едновременно, с разлика от около 5-10 епизода, накрая го спряха по едно и също време и така и не разбрах кво се е случило
а беше супер забавна сапунка - с вещици, говорещи кукли, казани с рибешки черва, секси мадами, сичко си имаше
и го спряха! а има още поне 3 сезона!
да си гледал нещо от по-новите сериали? като "Страсти" например? въртяха го по 8 кабеларки едновременно, с разлика от около 5-10 епизода, накрая го спряха по едно и също време и така и не разбрах кво се е случило
а беше супер забавна сапунка - с вещици, говорещи кукли, казани с рибешки черва, секси мадами, сичко си имаше
и го спряха! а има още поне 3 сезона!

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
"Страсти". Само ме светни. Помня такова заглавие. Сега съм леко....
Последния сериал, който гледах беше по бтв. Започна миналото лято и свърши есента, като го доизгледах в компютърния клуб на ФМИ.
Иначе бтв много яки сериали пускаха. Сега не знам, какво пускат, бтв не гледам.
Помня една актриса, която в един сериал го играеше боксьорка, в друг прелестна жена...
Еееех, ще се сетя, ама утре преди да съм подновил консумацията.
Последния сериал, който гледах беше по бтв. Започна миналото лято и свърши есента, като го доизгледах в компютърния клуб на ФМИ.
Иначе бтв много яки сериали пускаха. Сега не знам, какво пускат, бтв не гледам.
Помня една актриса, която в един сериал го играеше боксьорка, в друг прелестна жена...
Еееех, ще се сетя, ама утре преди да съм подновил консумацията.

- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
"Страсти"
значи да видя какво помня... имаше мадама, симпатична, слаба, с кестенява коса. казваше се Тереза. единият й брат беше полицай, другият беше онзи, който играеше градинаря на Габриел в "Отчаяни съпруги". имаше богато семейство Крейн - бащата, майкатам синът Итън, лелята Шеридан /една руса с големи цици/. третото семейсто беше с 2 близначки, разделени много време, който бяха некви с паранормални способности. най-силна беше дъщерята на едната, Чарити, която се залюби с малкия брат на тереза. тереза пък беше непохватна, беше безумно влюбена в итън, който си имаше годеница /една руса, Гуен се казваше, пак богаташка няква/. постоянно правеше некви глупости без да иска - тва с рибешките черва е оттам - изля един казан с черва върху итън
а лелята се гаджоса с брата полицай на тереза.
имаше една вещица табита, която беше зла уж, тя се опитваше да открие и унищожи чарити. имаше говореща кукла - тими.
проблясъци?
защото малко след като близначките се намериха, тъкмо преди итън и тереза да се гаджосат и те, го спряха
значи да видя какво помня... имаше мадама, симпатична, слаба, с кестенява коса. казваше се Тереза. единият й брат беше полицай, другият беше онзи, който играеше градинаря на Габриел в "Отчаяни съпруги". имаше богато семейство Крейн - бащата, майкатам синът Итън, лелята Шеридан /една руса с големи цици/. третото семейсто беше с 2 близначки, разделени много време, който бяха некви с паранормални способности. най-силна беше дъщерята на едната, Чарити, която се залюби с малкия брат на тереза. тереза пък беше непохватна, беше безумно влюбена в итън, който си имаше годеница /една руса, Гуен се казваше, пак богаташка няква/. постоянно правеше некви глупости без да иска - тва с рибешките черва е оттам - изля един казан с черва върху итън
имаше една вещица табита, която беше зла уж, тя се опитваше да открие и унищожи чарити. имаше говореща кукла - тими.
проблясъци?
защото малко след като близначките се намериха, тъкмо преди итън и тереза да се гаджосат и те, го спряха