КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
Е нали се теглят 2 теми другата няма да е регион

- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Няма нищо 100-процентово...Дори това,че живеем...Мнозина от нас просто съществуват...
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
- Sun Shine
- Драскач
Един съвет от мене- да не се вглъбявате в цифри и т.н. щото явно не са чак толкова важни...по мои сведения и според някви хора дето ходят при проверяващи на уроци....Та според моя опит получих 2 5-ци без нито едно цифра почти в темите..така че по-малко но на сигурно 
искам геологияяяяяяяяяяя не изкарваите високи оценки на редовния за да успея да се бутна с 22.77 4е на редовния по математика се осрах и това 6те ми е скромния бал :Д така 4е внимаваите кво изкарвате за да успея да влезна
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Еми да си внимавал какво избираш като предмет. Математиката е лош избор,особено за хора, които не разчитат те да успеят, а другите да се издънят. А иначе, хич не се и надявай ние да се провалим, просто няма да стане 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Sun Shine
- Драскач
А така.... искам това да чувам- Само оптимизъмfluffy cloud написа:Еми да си внимавал какво избираш като предмет. Математиката е лош избор,особено за хора, които не разчитат те да успеят, а другите да се издънят. А иначе, хич не се и надявай ние да се провалим, просто няма да стане
Определено хората които учат и се страраят и знаят какво искат да учат (не като мене
Така че bobatumba ако няма да пишеш нещо свързано с география по-добре нищо не пиши отколкото само да злорадстваш
-
angel_smile
- В началото бе словото
Здравейте на всички, относно темите които евентуално мисля че ще се паднат- около 90% физическа география ще е едната, СУ държат на този раздел и то много, пък за другата можем само да гадаем:)
мдаа..май има логика в това,което казваш.Поне ако се гледа от минали години какво се е падало..май доста повече са темите от физическа география.Но може само да гадеем какво ще е тази.
Дано да е нещо,на което всички,или поне повечето ще са доволни
Дано да е нещо,на което всички,или поне повечето ще са доволни

-
angel_smile
- В началото бе словото
сухата статистика го доказва
мн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5 и ме е яд че не съм от сф за да си я проверя
но искам да попитам откъде учите?на какви курсове ходихте тази година и темите ви мн подробни ли са?
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
angel_smile написа:мн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5
Идеята не е да напишеш много, а каквото и както трябва!
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- Sun Shine
- Драскач
Ми аз си уча от един учебник....имам сиг 100 тетрадки със записки ама са ми мн разпиляни то от учебника на Славейков.Всички го знаят няма нищо специалноangel_smile написа:сухата статистика го доказвамн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5 и ме е яд че не съм от сф за да си я проверя
но искам да попитам откъде учите?на какви курсове ходихте тази година и темите ви мн подробни ли са?
Аз имам 3,13 и също съжалявам,че не съм от София и аз исках да видя какво толкова съм объркала за толкова ниска оценкаangel_smile написа:сухата статистика го доказвамн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5 и ме е яд че не съм от сф за да си я проверя