КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
SeLby
Вазов

Re: КСК 2008-География

Мнение от SeLby »

тцтц стига с тези региони бе хора :?
Изображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Е нали се теглят 2 теми другата няма да е регион :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

е ако ми кажеш 100%,че едната ще е регион..няма да съм толкова недоволен :D
Изображение
Аватар
PinkFlame
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от PinkFlame »

Няма нищо 100-процентово...Дори това,че живеем...Мнозина от нас просто съществуват...
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Един съвет от мене- да не се вглъбявате в цифри и т.н. щото явно не са чак толкова важни...по мои сведения и според някви хора дето ходят при проверяващи на уроци....Та според моя опит получих 2 5-ци без нито едно цифра почти в темите..така че по-малко но на сигурно :wink:
ИзображениеИзображение
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

искам геологияяяяяяяяяяя не изкарваите високи оценки на редовния за да успея да се бутна с 22.77 4е на редовния по математика се осрах и това 6те ми е скромния бал :Д така 4е внимаваите кво изкарвате за да успея да влезна
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Еми да си внимавал какво избираш като предмет. Математиката е лош избор,особено за хора, които не разчитат те да успеят, а другите да се издънят. А иначе, хич не се и надявай ние да се провалим, просто няма да стане :)
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

fluffy cloud написа:Еми да си внимавал какво избираш като предмет. Математиката е лош избор,особено за хора, които не разчитат те да успеят, а другите да се издънят. А иначе, хич не се и надявай ние да се провалим, просто няма да стане :)
А така.... искам това да чувам- Само оптимизъм :D
Определено хората които учат и се страраят и знаят какво искат да учат (не като мене :lol: ) заслужават много повече от тези които се надяват някой да се издъни , за да ги приемат каквото и да е :twisted:
Така че bobatumba ако няма да пишеш нещо свързано с география по-добре нищо не пиши отколкото само да злорадстваш :|
ИзображениеИзображение
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

Здравейте на всички, относно темите които евентуално мисля че ще се паднат- около 90% физическа география ще е едната, СУ държат на този раздел и то много, пък за другата можем само да гадаем:)
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

мдаа..май има логика в това,което казваш.Поне ако се гледа от минали години какво се е падало..май доста повече са темите от физическа география.Но може само да гадеем какво ще е тази.
Дано да е нещо,на което всички,или поне повечето ще са доволни :)
Изображение
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

сухата статистика го доказва :( мн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5 и ме е яд че не съм от сф за да си я проверя :( но искам да попитам откъде учите?на какви курсове ходихте тази година и темите ви мн подробни ли са?
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

angel_smile написа:мн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5

Идеята не е да напишеш много, а каквото и както трябва! :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

angel_smile написа:сухата статистика го доказва :( мн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5 и ме е яд че не съм от сф за да си я проверя :( но искам да попитам откъде учите?на какви курсове ходихте тази година и темите ви мн подробни ли са?
Ми аз си уча от един учебник....имам сиг 100 тетрадки със записки ама са ми мн разпиляни то от учебника на Славейков.Всички го знаят няма нищо специално :bigsmurf:
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

angel_smile написа:сухата статистика го доказва :( мн високи изисквания имат,на предварителния за 20 стр имам 3.5 и ме е яд че не съм от сф за да си я проверя :( но искам да попитам откъде учите?на какви курсове ходихте тази година и темите ви мн подробни ли са?
Аз имам 3,13 и също съжалявам,че не съм от София и аз исках да видя какво толкова съм объркала за толкова ниска оценка :? Не съм ходила на курсове сама уча от учебника на Пенин , ама защо се издъних толкова и аз незнам :?
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Изчезнаха ни другите географчета...тцтц Дано всички учат
ИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”