Извинявам се за тъпия въпрос, но по време на този срок трябва ли да се запиша и за редовните изпити или само за предварителните?bubbly_water написа:От 24 март до 22 април кандидат-студентите могат да се запишат за провеждащите се предварителни изпити в Софийски университет. Записването става в Учебен отдел - каб. 227 и 228 на Ректората.
това е от статията в една друга тема. гъзари че имате предварителни
Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
е по принцип за истинските изпити май се записваш доста по-късно..или поне аз съм останала с това впечатление...там вече не трябва ли и диплома или поне нещо от сорта?
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- zvezdichka
- В началото бе словото
Тъкмо се чудех къде да си задам въпроса, когато видях темата.
Значи....... искам филология да следвам, незнам коя ще ме приемат, но ще е филология. Чух, че каквато и да запиша, мога да уча и втори чужд език какъвто искам. А също, и че след втората година мога да запиша още един език. Точна ли ми е информацията, или не е съвсем така?
Няма невъзможни неща!
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Съжалявам, че не мога да отговоря на дамата от горния пост, но съм твърде бос в тази сфера. Не мога обаче да не отбележа, че по-абстрактна тема във форума не бях срещал 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Това що не го питаш в някой раздел за филологияzvezdichka написа:Тъкмо се чудех къде да си задам въпроса, когато видях темата.Значи....... искам филология да следвам, незнам коя ще ме приемат, но ще е филология. Чух, че каквато и да запиша, мога да уча и втори чужд език какъвто искам. А също, и че след втората година мога да запиша още един език. Точна ли ми е информацията, или не е съвсем така?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Вчера се явих на изпит по философия. Горе-долу след колко време е възможно да излязат резултатите?
Имам един въпрос. Накой има ли си представа, дали, като изкарат залите за явяване на изпит по литература, ще изкарат и тези по история? Питам, защото, ако не изкарат за историята навреме, ще е трудно да разбера мястото. Аз заминавам на 13 за София и там къде ще си играя да търся интернет?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
?zorakul написа:Вчера се явих на изпит по философия. Горе-долу след колко време е възможно да излязат резултатите?
по литература излязоха ,по история ще излязат утреbabangida написа:Имам един въпрос. Накой има ли си представа, дали, като изкарат залите за явяване на изпит по литература, ще изкарат и тези по история? Питам, защото, ако не изкарат за историята навреме, ще е трудно да разбера мястото. Аз заминавам на 13 за София и там къде ще си играя да търся интернет?
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Nomad написа:по литература излязоха ,по история ще излязат утреbabangida написа:Имам един въпрос. Накой има ли си представа, дали, като изкарат залите за явяване на изпит по литература, ще изкарат и тези по история? Питам, защото, ако не изкарат за историята навреме, ще е трудно да разбера мястото. Аз заминавам на 13 за София и там къде ще си играя да търся интернет?
А да попитам по литература излезе общия списък, но защо не пише в "Персонална информация" кой, къде е разпределен?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Може там да не пише, но иначе разпределението го има. И - повече ли сте от математиците? Не ми се броеше, но виждам, че има и ФНПП ангажирано. Другия вариант е да сте по-нарядко в залите. Ей сега ще преброя.

Някой може ли да отговори на въпроса ми?
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Само врачките от канал 2001.
Отдавна го няма тоя канал 
Благодаря, ще чакам и днес.Nomad написа:по литература излязоха ,по история ще излязат утреbabangida написа:Имам един въпрос. Накой има ли си представа, дали, като изкарат залите за явяване на изпит по литература, ще изкарат и тези по история? Питам, защото, ако не изкарат за историята навреме, ще е трудно да разбера мястото. Аз заминавам на 13 за София и там къде ще си играя да търся интернет?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.