И аз се присъединявамpink floyd написа:Включвам се в колективното мислене за първияemalfy написа:Значи засега Смирненски и Яворов ...Той трябва да се падне
Кой автор искате да се падне?
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Кой автор искате да се падне?
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
значи - ИМА СДЕЛКА
ще сънувам червени ескадрони 
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
обре, че за теб е жизнено важно да се падне. Хич не си нахален.pink floyd написа:Включвам се в колективното мислене за първияemalfy написа:Значи засега Смирненски и Яворов ...Той трябва да се падне
![]()
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- nikinho
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
inc ... стига да не са Славейков, Вапцаров и Смирненски всичко става, или айде да не e става, ама да е приемливо поне
... малко нагло, ама дето се вика всеки с предпочитанията си 
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
е, в Търново на предвалителния се падна Славейков, а контролната тема беше Дебелянов така че аз претръпнах. въпреки това май Дебелянов ми е най-непонятния автор макар някои стохотворения като "Миг" и "Спи градът" много да ми харесват
Четвърти курс, Българска филология:)
- inc
- Плиний Стари
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Определено искам да се падне Димов. Няма да е лошо и да е Димов. В краен случай бих приел и Димов. 
- mantzikert
- В началото бе словото
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Еми...утре мисля да го преговарям и ще мога да ти дам категоричен отговор утре вечер... 
И аз нямам нищо против за Смерненски, само да не е Яворов или Вапцаров. Обаче според мен ще се падне или Ботев, или Вазов, или Дебелянов. На предварителния по история познах и двете теми 
Don't think about the problem, think about the decision...
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
emalfy, случайно да знаеш дали това с мисловните вибрации действа, ако се подават само от 1 човек? на предварителния по журналистика подавах импулси по един проблем и той беше първата изтеглена контролна тема 
сега обаче, освен онази, имам и още един фаворит... та се чудя... дали ще ме успокоиш?
п.с. успех на всички на изпита, особено на онези, които не са писали специалности от ФЖМК или поне са ги писали по-назад
п.п.с. ако трябваше да се явявам на изпит по литература... и имах някакви по-пресни спомени от произведенията, вероятно щях да взема активно участие. но тъй като формулировката "ако" е изключително погрешна, давам по спомени. аз лично бих се радвала да пиша за "Под игото" и в частност "Пиянството на един народ" (въпреки, че вазов не го понасям особено, да не кажа, че имам твърдо негативно отношение както към него, така и към творчеството му), за Бай Ганьо, "Тютюн" - адски любим роман ми е. иначе Вапцаров ми е много любим, ама много, и не бих имала против да пиша за него.
и с обещание, че няма да пращам никакви вибрации, ще добавя, че Смирненски и Славейков винаги са ми били много странни. Славейков JR. за мен е адски силна личност, творчеството му много ми допадаше. Смирненски никога не ми е харесвал. Далчев обаче е друга тава - цялата тази депресия, която лъха от творчеството му, мракът, смъртта - адски вдъхновяващо ми действаше
п.п.п.с. сега видях за кого гласувах - Димов. какво да кажа - "Тютюн" наистина ми харесва.
сега обаче, освен онази, имам и още един фаворит... та се чудя... дали ще ме успокоиш?
п.с. успех на всички на изпита, особено на онези, които не са писали специалности от ФЖМК или поне са ги писали по-назад
п.п.с. ако трябваше да се явявам на изпит по литература... и имах някакви по-пресни спомени от произведенията, вероятно щях да взема активно участие. но тъй като формулировката "ако" е изключително погрешна, давам по спомени. аз лично бих се радвала да пиша за "Под игото" и в частност "Пиянството на един народ" (въпреки, че вазов не го понасям особено, да не кажа, че имам твърдо негативно отношение както към него, така и към творчеството му), за Бай Ганьо, "Тютюн" - адски любим роман ми е. иначе Вапцаров ми е много любим, ама много, и не бих имала против да пиша за него.
и с обещание, че няма да пращам никакви вибрации, ще добавя, че Смирненски и Славейков винаги са ми били много странни. Славейков JR. за мен е адски силна личност, творчеството му много ми допадаше. Смирненски никога не ми е харесвал. Далчев обаче е друга тава - цялата тази депресия, която лъха от творчеството му, мракът, смъртта - адски вдъхновяващо ми действаше
п.п.п.с. сега видях за кого гласувах - Димов. какво да кажа - "Тютюн" наистина ми харесва.
Show me the way to the next little girl...

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Е, проява на на чиста проба алтруизъм: мисля доброто на колегитеinc написа:обре, че за теб е жизнено важно да се падне. Хич не си нахален.pink floyd написа:Включвам се в колективното мислене за първияemalfy написа:Значи засега Смирненски и Яворов ...Той трябва да се падне
![]()
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Нека бъде!
Навит съм и на Смирненски... като не може Гео
По-добре е от Яворов...
Последно промяна от explorer на 11 Юли 2008, 13:04, променено общо 1 път.
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- inc
- Плиний Стари
Проявата на истински алтруизъм би била твъърде плуралистична. Ще обхване има-няма целия конспект 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Wow, ти по народност каква си ?shlqkkk написа:(въпреки, че вазов не го понасям особено, да не кажа, че имам твърдо негативно отношение както към него, така и към творчеството му)