asl
pls.
Ех, жалко... тъкмо грейна слънце и на моята улица, а вие разбихте всичките ми детски мечтиBilbo написа:ISTORICHKATA , само говориш глупости и сдухваш децата.След Стамболов нямало да се падне, после не се било падало...мм Петър и Самуил доколкото можах да разбера, какво като не се е падало? После македонци кандидатствали ?! Само сдухваш децата, нека си научат всичко, повече прочетени теми не вредят.
Ахахаха, тва беше баси проклятието!ТΞD написа: Дано ти се падне тогава Църква и култура XV-XVII век, щом предпочиташ другите периоди.

Ах, ти ХусеJoker написа:O, sancta simplicita! Има един ректор и той е Ректорът! Напънете се да научите нещо преди да пишете, for God`s sake!
Искрено се забавлявам, ей! Хахахаха!!!! Хахахахах! Като знам и аз как тръпнах миналата година какво ще се случи!kapac написа:Ако чуем Антиосманска, предлагам да вдигнем въстание и да отрежем фаталната ръка на този, който я е изтеглил, и да почнем да налагаме с нея ректорите![]()
![]()
В СУ не, но миналата година в Търновския темата беше точно за попадането под византийска власт и сетнешните събития с Асен и Петър. Всички казват Средновековие, но май ще е нещо по - ново.. При всички случай трябва много късмет.ISTORICHKATA написа:а ако погледнете в статистиката никога не се е падала тема за залеза на ранно средновековното българско царство
Мисля, че ще те разочарован, обаче темата за изпита е чиста лотария, така че всичко е възможно..kapac написа:Според вас възможно ли е да са пуснали темите