История-изпитът наближава!!!

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: История-изпитът наближава!!!

Мнение от ТΞD »

hi,
asl
pls.
:albino:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

:shock: Глупости прайш ей..оделните компоненти на изказването трябваше да са в самостоятелни постове! :lol:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

ISTORICHKATA , само говориш глупости и сдухваш децата.След Стамболов нямало да се падне, после не се било падало...мм Петър и Самуил доколкото можах да разбера, какво като не се е падало? После македонци кандидатствали ?! Само сдухваш децата, нека си научат всичко, повече прочетени теми не вредят.
Изображение Изображение
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Да, верно, тук съм съгласен. Такиа слушах и преди предварителния тая година, че не давали Априлско въстание и Руско-турска война заради турците в България. А то взе, че се падна. Изобщо такава логика не може да има. То никаква логика не може да има щом се тегли. Всичко е късмет.
Bubulinka
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Bubulinka »

Bilbo написа:ISTORICHKATA , само говориш глупости и сдухваш децата.След Стамболов нямало да се падне, после не се било падало...мм Петър и Самуил доколкото можах да разбера, какво като не се е падало? После македонци кандидатствали ?! Само сдухваш децата, нека си научат всичко, повече прочетени теми не вредят.
Ех, жалко... тъкмо грейна слънце и на моята улица, а вие разбихте всичките ми детски мечти :cry:
А ако се паднат темите след Стамболов, така и ще си остана с талант, затворен в чекмеджето!
Човек е това, в което вярва!
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети

Мнение от Silmarien »

Искам да се падне темата за Балканските войни или за Църковно-националната борба :mrgreen:
Не, всъщност съм съгласна на всичко без БРЦК ( важна, важна, ама е толкоз дълга, че ми писна да се опитвам да я науча) и без Руско-турската война - нея не съм я поглеждала ей така на инат. Ако се паднат те двете, много ще се забавлявам на собствената си некадърност :albino:
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

ТΞD написа: Дано ти се падне тогава Църква и култура XV-XVII век, щом предпочиташ другите периоди. :lol:
Ахахаха, тва беше баси проклятието! :lol: Едно време само тая не бях научила, в знак на протест :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Ако чуем Антиосманска, предлагам да вдигнем въстание и да отрежем фаталната ръка на този, който я е изтеглил, и да почнем да налагаме с нея ректорите :twisted: :twisted: :twisted:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

O, sancta simplicita! Има един ректор и той е Ректорът! Напънете се да научите нещо преди да пишете, for God`s sake! :roll:
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Може би е имал/а предвид заместник-ректорите. :roll: Пък и на него/нея в момента въобще не му/й дреме за администрацията на СУ. Важното е да има massacre и изкупителни жертви, пък дали е Президентът или чистачките, на един отчаян кандидат-студент не му пука. :wink: :!:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Joker написа:O, sancta simplicita! Има един ректор и той е Ректорът! Напънете се да научите нещо преди да пишете, for God`s sake! :roll:
Ах, ти Хусе :!:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

kapac написа:Ако чуем Антиосманска, предлагам да вдигнем въстание и да отрежем фаталната ръка на този, който я е изтеглил, и да почнем да налагаме с нея ректорите :twisted: :twisted: :twisted:
Искрено се забавлявам, ей! Хахахаха!!!! Хахахахах! Като знам и аз как тръпнах миналата година какво ще се случи! :) Беше забавно лято. После ще се смеете здраво какви сте ги мислили. :) Дано все пак научите нещо. Има полза, повярвайте ми, нищо, че в крайна сметка влязох филология. :)

А, още нещо - ако искате да вкарате практическа нотка в живота си, не записвайте филология! :) И ако някой се изрепчи защо изобщо говоря за това - ами освен мен, имам още две колежки с 5,75 миналата година на история, с които сме Кореистика. :) Но както и да е. :)
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

ISTORICHKATA написа:а ако погледнете в статистиката никога не се е падала тема за залеза на ранно средновековното българско царство
В СУ не, но миналата година в Търновския темата беше точно за попадането под византийска власт и сетнешните събития с Асен и Петър. Всички казват Средновековие, но май ще е нещо по - ново.. При всички случай трябва много късмет.
Magister Militum
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Според вас възможно ли е да са пуснали темите Асен и Петър + Калоян и БРЦК с включен Ботев и Старозагорско ? Защото нищо не им попречи да пуснат обемната тема за Априлското :albino:
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

kapac написа:Според вас възможно ли е да са пуснали темите
Мисля, че ще те разочарован, обаче темата за изпита е чиста лотария, така че всичко е възможно..
дори Църква и култура XV-XVII+Втора световна ми се вижда допустим вариант :?
---------
то уж намалиха времетраенето на изпита, за да съкратят темите, но на мен ми се струва, че това е начин да накарат кандидатите да пишат по-малък обем относно мащабни исторически въпроси. Мисля, че може, обаче това си е мое мнение...Аз бих учил разширените теми :?
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”