Мисля, че доста хора са чели Бегбеде от тоя форум и може и да стане лаф колко е луд, дрогиран, пиян, влюбен и прекрасен : ) Харесвате ли го, Фредерикчо? Аз най се кефя на "Любовта трае 3 години". Мнооого е яка

Дъждът върху лицето написа:Аз само тази негова книга съм чела и доколкото помня не беше лоша.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
срещал съм се със Заро няколко пъти и нямам намерение да правя тази грешка отново.А "Екстази" гледали ли сте? Какво ви е мнението?
по-точно не би могло да се напишеradja написа:кефи ме това, че под обвивката на лудия непукист-снобар всъщност се крие една романтична душа с ужасно объркани от консуматорското общество разбирания за живота. и протестът срещу консумеризма с консумеризъм е удивително сполучлив.
идеите му са вангардни, ударни и запомнящи се. напоследък много хора се опитват да пишат за секс, наркотици, пиене и клубове. Бегбеде го прави с неподправен стил и доза истински чар.