КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Re: КСК 2008 - математика
Искам да пожелая успех на всички потребители на форума за предстоящия утрешен изпит по математика!! Дано да изкараме достатъчно високи оценки а да не оставяме всичко за последния момент(математика 2). Успех на всички и дано на 1 октомври се видим като колеги във ФМИ 
Милан 0 - 4 Интер
И аз благодаря на Бетон!
Успех и от мен, колеги (бъдещи) !
Все пак да си питам само - до Химическия факултет може ли да се стигне само с автобус 88 или трябва да се взима допълнително трамвай???
Все пак да си питам само - до Химическия факултет може ли да се стигне само с автобус 88 или трябва да се взима допълнително трамвай???
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Тъкмо засегнах въпросите с автобусите в май друга тема беше.
Откъде трябва да тръгнеш, че да те светна.
Откъде трябва да тръгнеш, че да те светна.

Можеш.n@sko написа:И аз благодаря на Бетон!
Ами.... тези неща се проучват предварително. Аз си знаех, че е така и реших, че няма смисъл да подавам в ТУ-София или ПУ и съответно не съм си подавала документите там.аз защо се набутах с толкова кинти за кандидатстване тогава бе 0о?

- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Oт спирката на 88 "ул. Стоян Михайловски" тръгваш нагоре по първата малка уличка, която видиш и за 2-3 мин си при Химическияn@sko написа:И аз благодаря на Бетон!
http://bgmaps.com/map.asp?sid=84bfc2e5e ... x=47&iy=33
Ако идваш откъм Студентски град, пресичаш и въпросната уличка е Васил Кирков, а може и по самата улица Стоян Михайловски.
Някой, ако има някакви редакции на описанието ми, да казва... Аз ще се мъча с маршрутка от Люлин (32).
Тръгването с 88 е от Младост2. Благодаря ти Sla-Mori!!! Oт София ли си или и ти беше в Хим. факултет? Аз съм в зала 130.
А за класиранията - аз си се записах все пак и в ТУ да се застраховам, щото изкарах 6,00 на матурата и поне да има някакъв смисъл, ако не ме приемат в СУ (никой не е застрахован).
А за класиранията - аз си се записах все пак и в ТУ да се застраховам, щото изкарах 6,00 на матурата и поне да има някакъв смисъл, ако не ме приемат в СУ (никой не е застрахован).
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Оу, грешка, извинявай, значи от тази посока, от която идваш, ще спре от правилната страна, няма нужда нищо да се пресича... Така е като не съм карала шофьорски курсове 
Не съм от София, но покрай курсовете във ФМИ разучих всиките транспорти около него, почти всеки ден идвах от различна посока и си тръгвах в друга, та съм изпробвала всичко в района без трамвай 18 май беше
Не съм от София, но покрай курсовете във ФМИ разучих всиките транспорти около него, почти всеки ден идвах от различна посока и си тръгвах в друга, та съм изпробвала всичко в района без трамвай 18 май беше
Споко, и аз не съм карал шофьорски курс
Като ги броих спирките от бл.56 излезнаха 12 - ще има да си се повозя...
А от курсовете доволна ли си - какво толкова може да те научат повече, просто трябва воля да си решаваш задачи в къщи - аз не ходих и сега се чудя дали не сбърках - утре ще си проличи 
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами, от впечатленията досега, наистина не те научават на нещо особено повече от това, което можеш и сам да постигнеш с труд вкъщи. Но пък аз примерно научих и някои неща в повече...явно не съм учила достатъчно вкъщи
Може би дават представа за задачите, които могат да се паднат на изпита...за предварителния не ми помогна особено курсът, за редовния ще се види утре
Но не мисля, че има повод, да чувстваш, че си изпуснал нещо, ако си уверен в знанията си 
И аз съм в тази залаkriskata написа:има ли някой в химическия факултет зала 210???
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Че ние заралии сме в една зала и най-вероятно се познаваме всичките.....или най-малко сме се виждали..null-byte написа:Ректорат-северно крило етаж 3 , зала 272 , който е там да свирка.
Това ,че залата е огромна не ни е от ползва според мен.
Айде успех на всички и внимавайте с параметрите.
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хей, математици, пожелавам ви много успех утре на изпита и да защитите честта на форума! 
Don't think you are, know you are!
тегава работа...
ве4е никьв 6анс да влезна
след тоя изпит... с умрелото ми бал4е 20.77 даже и вьв Физи4еския факултет няма да упея... както признават некви матури там аз не сьм карал по математика... жестока гораа..според вас ХФ и ФЗ 6те се напьлнят ли с некви глупаци от матурите :Д
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
И да се напълнят с "някви глупаци", след първия семестър повечето си заминават. Лични наблюдения.
Но балът ти 20.77 ще ти стигне за ФзФ, няма страшно. Който не е кандидатствал, само той не е влязъл
Но балът ти 20.77 ще ти стигне за ФзФ, няма страшно. Който не е кандидатствал, само той не е влязъл
Последно промяна от Cassie на 10 Юли 2008, 12:37, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.