КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
emotioN
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от emotioN »

Искам да пожелая успех на всички потребители на форума за предстоящия утрешен изпит по математика!! Дано да изкараме достатъчно високи оценки а да не оставяме всичко за последния момент(математика 2). Успех на всички и дано на 1 октомври се видим като колеги във ФМИ :)
Милан 0 - 4 Интер
Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

И аз благодаря на Бетон!
Успех и от мен, колеги (бъдещи) !
Все пак да си питам само - до Химическия факултет може ли да се стигне само с автобус 88 или трябва да се взима допълнително трамвай???
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Тъкмо засегнах въпросите с автобусите в май друга тема беше.
Откъде трябва да тръгнеш, че да те светна.
Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

n@sko написа:И аз благодаря на Бетон!
Все пак да си питам само - до Химическия факултет може ли да се стигне само с автобус 88 или трябва да се взима допълнително трамвай???
Можеш.

аз защо се набутах с толкова кинти за кандидатстване тогава бе 0о?
Ами.... тези неща се проучват предварително. Аз си знаех, че е така и реших, че няма смисъл да подавам в ТУ-София или ПУ и съответно не съм си подавала документите там.
Изображение
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

n@sko написа:И аз благодаря на Бетон!
Oт спирката на 88 "ул. Стоян Михайловски" тръгваш нагоре по първата малка уличка, която видиш и за 2-3 мин си при Химическия ;)

http://bgmaps.com/map.asp?sid=84bfc2e5e ... x=47&iy=33

Ако идваш откъм Студентски град, пресичаш и въпросната уличка е Васил Кирков, а може и по самата улица Стоян Михайловски.

Някой, ако има някакви редакции на описанието ми, да казва... Аз ще се мъча с маршрутка от Люлин (32).
Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

Тръгването с 88 е от Младост2. Благодаря ти Sla-Mori!!! Oт София ли си или и ти беше в Хим. факултет? Аз съм в зала 130.
А за класиранията - аз си се записах все пак и в ТУ да се застраховам, щото изкарах 6,00 на матурата и поне да има някакъв смисъл, ако не ме приемат в СУ (никой не е застрахован).
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Оу, грешка, извинявай, значи от тази посока, от която идваш, ще спре от правилната страна, няма нужда нищо да се пресича... Така е като не съм карала шофьорски курсове :D

Не съм от София, но покрай курсовете във ФМИ разучих всиките транспорти около него, почти всеки ден идвах от различна посока и си тръгвах в друга, та съм изпробвала всичко в района без трамвай 18 май беше :D
Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

Споко, и аз не съм карал шофьорски курс ;) Като ги броих спирките от бл.56 излезнаха 12 - ще има да си се повозя... :roll: А от курсовете доволна ли си - какво толкова може да те научат повече, просто трябва воля да си решаваш задачи в къщи - аз не ходих и сега се чудя дали не сбърках - утре ще си проличи :P
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Ами, от впечатленията досега, наистина не те научават на нещо особено повече от това, което можеш и сам да постигнеш с труд вкъщи. Но пък аз примерно научих и някои неща в повече...явно не съм учила достатъчно вкъщи :D Може би дават представа за задачите, които могат да се паднат на изпита...за предварителния не ми помогна особено курсът, за редовния ще се види утре ;) Но не мисля, че има повод, да чувстваш, че си изпуснал нещо, ако си уверен в знанията си ;)
strij
В началото бе словото

Мнение от strij »

kriskata написа:има ли някой в химическия факултет зала 210???
И аз съм в тази зала :)
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

null-byte написа:Ректорат-северно крило етаж 3 , зала 272 , който е там да свирка :D .
Че ние заралии сме в една зала и най-вероятно се познаваме всичките.....или най-малко сме се виждали..
Това ,че залата е огромна не ни е от ползва според мен.
Айде успех на всички и внимавайте с параметрите.
Изображение
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

Хей, математици, пожелавам ви много успех утре на изпита и да защитите честта на форума! :faroah:
Don't think you are, know you are!
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

тегава работа... :( :( :( :( :( :( :( :( ве4е никьв 6анс да влезна :( след тоя изпит... с умрелото ми бал4е 20.77 даже и вьв Физи4еския факултет няма да упея... както признават некви матури там аз не сьм карал по математика... жестока гораа..според вас ХФ и ФЗ 6те се напьлнят ли с некви глупаци от матурите :Д
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

И да се напълнят с "някви глупаци", след първия семестър повечето си заминават. Лични наблюдения.
Но балът ти 20.77 ще ти стигне за ФзФ, няма страшно. Който не е кандидатствал, само той не е влязъл ;)
Последно промяна от Cassie на 10 Юли 2008, 12:37, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Как беше изпита :)
Заключено