аз довечера ще видя каква е ситуацията, защото картончето не е в мен (ако успея да си налучкам номера, ще пускам и тото
персонална информация - оценки от матура
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: персонална информация - оценки от матура
bold - удебелен шрифт
аз довечера ще видя каква е ситуацията, защото картончето не е в мен (ако успея да си налучкам номера, ще пускам и тото
)
Show me the way to the next little girl...

шибата персонална информация вьоб6те не ми я отваря.дано и на мен са ми обьркали оценките да ми ги пови6ат малко 4е балообразуващите са ми много зле..
искам да ми се отвори и да си вида и желанията да не са ми ги обьркали както на някои от форума :Д
Голяма "обръквация". Поне да можеше да се види къде, кой, как на изпита. Дано разпределението да не бъде обявено 1 ден преди изпита, защото болшинството не сме от София и ще е малко напрегнато да се занимаваме с настанявания по хотели, когато вече сме в София.

Пробвай с друг браузър, може там да е проблема... Снощи опитах да вляза с мозилата и не ми излезе нищо, затова опитах с internet explorer и се получиbobatumba написа:шибата персонална информация вьоб6те не ми я отваря.дано и на мен са ми обьркали оценките да ми ги пови6ат малко 4е балообразуващите са ми много зле..искам да ми се отвори и да си вида и желанията да не са ми ги обьркали както на някои от форума :Д
хаххах тия в су са луди... нямам балообразува6ти оценки ... желанията са ми ги обьркали... името са ми обьркали егати боклуците
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Къде си виждате балообразуващите оценки в "Персонална информация"? Аз не мога да видя такива оценки в моя профил?Кажете фатално ли е като ни ги виждам?
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Не е фатално. И аз не си виждам вече балообразуващите оценки, макар да бяха сгрешени. Явно са им прегряли телефоните.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аз пак трябва да се подесетя, че тази информация в акаунтите е само ей така за кеф.
Ако нещо липсва принципно, следва да липсва и в персоналната, но за липсващото в персоналната не могат да се правят принципни изводи. Казах също и кои могат да ти отговорят на въпросите.
Ако нещо липсва принципно, следва да липсва и в персоналната, но за липсващото в персоналната не могат да се правят принципни изводи. Казах също и кои могат да ти отговорят на въпросите.

- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Бeтон написа:Аз пак трябва да се подесетя, че тази информация в акаунтите е само ей така за кеф.
Добре, ти каза, че Ани Стефанова и Албена могат да отговораят на тези въпроси, а координати тяхни би ли дал? Защото в Учебен отдел никои не вдига, всички телефони дават свободно и никои не вдига!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да, точно Учебен отдел са. Ами обедно време е, кой ще ти вдигне?
След 14 часа!
След 14 часа!

- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията! След 14 часа ще звъня и ще търся Ани Стефанова!
-
lavcheto
- В началото бе словото
А аз друго не разбирам - броя на местата за специалностите. Защо в отделния линк "Места..." за право редовно жени местата са 160, а в персоналната ми информация пише 135 места.Каква е тая обарквация?! 
Право:
8-ма група
1-ви поток
8-ма група
1-ви поток
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Защо в персоналната информация за Хим. факултет пише автобуси с номера
88, 94,102, 120, като 94 и 102 спират на химията, а 88 и 120 горе на кръстовището. А 67 си спира на химията, но е пропуснат.
Каква е тая обърквация?
88, 94,102, 120, като 94 и 102 спират на химията, а 88 и 120 горе на кръстовището. А 67 си спира на химията, но е пропуснат.
Каква е тая обърквация?

- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Бетончо, мамин златен, не бих могъл да го кажа с повече и по-подходяща ирония от теб.
Изглежда, че понякога оффтопик размишленията ти са си баш на място. Просто си като Библията - не бива да бъдеш четен отгоре-отгоре, а трябва да се вниква между редовете ти. В името на Отца и Сина и Светия Бетон. АМИН! 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд