русчев
Модератор: MidwinterSun
русчев
Някой може ли да ми даде повече инфо относно изпита по гражданско право
Чуват се зловещи слухове относно този изпит - че късал 90 на 100 от студентите...
Вярно ли е???
- Kenzo
- В началото бе словото
За Русчев разговарях със съквартирантът ми,които е 4 курс и един път е бил късан по Гражданско право,но после е минал.Става дума за някакъв тест от 20 въпроса,които Русчев дава на изпита,но всеки ден е строго индивидуален за себе си.Първите дни тези,които имали към 15-17 верни отговора,имали 6-ци,а тези с по 9-10 верни: 3-ки и 4-ки.Съквартирантът ми се явил следващите дни.Имал 9 верни,но Русчев го скъсал.Защо?Защото 2-ма от групата имали 18 верни.Русчев:"Съжалявам,колега,но киртериите са завишени." Описа ми го като много спокоен и непоклатим човек.Нямам търпение да се явя на изпита по Гражданско. 

a ghetto love is the law that we live by...
хахаха- вярно много е принципен-особено в отпращането на закуснели студенти..! и на мен никак не ми харесва статистиката от миналите години...още повече, че те се признават и от другите преподаватели и асистенти....
И на мен ми е малко спечено заради това...още от сега.....
А и разбрах, че на изпита има казуси за решаване...а на упражнения много не са се решавали
...
А и разбрах, че на изпита има казуси за решаване...а на упражнения много не са се решавали
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
Колкото и да е злопаметен не може да помни кой от 300-тата човека е закъснял, кой точно е изгонил..
Ние сме толкова много, а честно казано ми се струва, че много-много не ни обръща внимание...После изпита е писмен- дори и да си е "небелязал" някой- няма да му знае името....
Както и да е- колкото да казусите, got, доколкото разбирам си 2-ри курс, ами ние още не сме решавали казуси! Така че има време и всичко зависи от асистентите ни в крайна сметка. Досега бяха само малкото казуси на асистент Шопов миналата година, но те определено бяха само колкото да се разбере "що е казус"...
Както и да е- колкото да казусите, got, доколкото разбирам си 2-ри курс, ами ние още не сме решавали казуси! Така че има време и всичко зависи от асистентите ни в крайна сметка. Досега бяха само малкото казуси на асистент Шопов миналата година, но те определено бяха само колкото да се разбере "що е казус"...
I live my life and all I know is
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny