DayDream ако решиш пиши ми може да се срещнем да полафим малко
КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008 - математика
Да разбирам ли всички на мат 1 сме 1363 човека
.
и заедно да влезем .
0x00000000
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ами отиди в някое заведение в студентски, докато пийнеш и ще стане време да потегляш надолу. Те сега летните нощи са изключително кратки.Sla-Mori написа:ама засега нямам положителни отговори от Ст. гр., така де, никакви нямам още.

- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Повече ги изкарвам аз,и все пак е много малко.null-byte написа:Да разбирам ли всички на мат 1 сме 1363 човека![]()
![]()
![]()
.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
1698 ги изкарах аз... при около 500 места за прием е доста добра новина 
Милан 0 - 4 Интер
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз толкова ги изкарвам и ми се вижда много странно...да не са се стреснали от предварителния?emotioN написа:1698 ги изкарах аз... при около 500 места за прием е доста добра новина
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Ураааа в Ректората съм
Северно крило, етаж 2, зала 243 Така ли ми се струва или аз съм една от малкото, които се радват на разпределението си 
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aм, май само аз мрънкам за него
А за малкото хора-аз знам за случаи на обидени от предварителния, може да има и уплашени. Но ние не се оплакваме
А и местата за тези 1700 са много повече от 500, все пак доста от хората ще кандидатстват Стопанско управление, Публична администрация и други екстри с математика
Бетон, нещо подобно ще направя след изпита обаче, все пак имам рожден ден тогава
А за малкото хора-аз знам за случаи на обидени от предварителния, може да има и уплашени. Но ние не се оплакваме
Бетон, нещо подобно ще направя след изпита обаче, все пак имам рожден ден тогава
хм 1700 кандидата за 530 места.....добре е ... миналата година колко хора е имало на редовния изпит по мат 1..за едно место се борят 3ма 4овека...о6те сьм в играта с бал 20.70 хаххаа на 3то сьм вьтре.. :Д
- being_ill
- В началото бе словото
bobatumba, защо не проявиш малко амбиция ? Постарай се да изкараш повече сега на 10 и няма да се чудиш дали на трето влизаш
летя
-
emotioN
- От дъжд на вятър
Аз съм с бал 27.30 но все си мисля, че ще ми трябва повечко за СИ или КН
вие как мислите? а относно местата за прием Sla-Mori правилно ме поправи има и доста хора за икономиките, което е още по добре:)
Милан 0 - 4 Интер
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aко си момиче, в СИ най-късно на второ класиране според мен влизаш, но все пак, не искам да те подвеждам, всичко е относително, може пък да има и изненади, въпреки, че се съмнявам малко.
-
emotioN
- От дъжд на вятър
хаха дам забравих да спомена фактаnull-byte написа:Момче е .
Милан 0 - 4 Интер
Там е най-приятно да попаднеш. Атмосферата предразполага за отлични резултати.Sla-Mori написа:Aм, май само аз мрънкам за него![]()
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Хаха, чак отличниSunLight написа:Там е най-приятно да попаднеш. Атмосферата предразполага за отлични резултати.Sla-Mori написа:Aм, май само аз мрънкам за него![]()
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе