КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Re: КСК 2008 - математика
null прочетох ти поста но той не ме интересува точно защото ти си един от тези, които помолих да не коментират моя въпрос предполагам....
Милан 0 - 4 Интер
хора моля ви да влезна статистика на 3то класиране с бал 20.70 6те по4ерпя заклевам се целия форум :Д един по един по едно кило пиене не искам никои да пи6е статистика за да мога да влезна ок ?
Ако ме вземеш с теб на Хаваите.... няма бе брато
.
Да не съм луд да ти преча
.
Ядене няма ли да има ,а само пиене
.
Не се коси толкова така като гледам и да влезеш ( дано ) ... няма да излезеш
...
Звучиш ми като шиба* депутат
...
Може и да е повече тази година...ако се падне лесна тема на мат 1 и 2 и пиенето няма да те спаси
.
Да не съм луд да ти преча
Ядене няма ли да има ,а само пиене
Не се коси толкова така като гледам и да влезеш ( дано ) ... няма да излезеш
Звучиш ми като шиба* депутат
Може и да е повече тази година...ако се падне лесна тема на мат 1 и 2 и пиенето няма да те спаси
0x00000000
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Останаха броени дни до редовния, решавате ли задачки или пък си почивате? Да си призная на мен малко започна да ми писва, но ще удържа положението още няколко дни. Да се надяваме на тема като тази от редовния миналата година.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- being_ill
- В началото бе словото
Аз не решавам почти. Сега е лято. Топло е, горещо. Не е сезонът на математиката сякаш.
Днес случайно ми хвана окото една стереометрична давана преди няколко години в УНСС. Почвам аз, мисля, мисля - не мога да я изкарам изобщо. Викам си, сега три дни преди изпита ли баш забравих всичко ?! А то какво се оказа, непълно условие. Забравили да кажат, че основата е квадрат

Днес случайно ми хвана окото една стереометрична давана преди няколко години в УНСС. Почвам аз, мисля, мисля - не мога да я изкарам изобщо. Викам си, сега три дни преди изпита ли баш забравих всичко ?! А то какво се оказа, непълно условие. Забравили да кажат, че основата е квадрат
летя
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aко беше ходил на курса във ФМИ, в групата на Замковой, щеше да знаеш, че УНСС не могат да измислят нито една задача, на която висчко да й е правилно и както трябва 
А при мен е просто наложително да продължавам със задачите, не си разпределих времето и накрая зор. Но не искам повече време, писна ми и от математики, и от чакане и нерви... Дано наистина се падне приятна темичка и на този редовен, не искам да уча в ТУ...
А няма ли вече да излизат разпределенията, ако ще съм в някой забутан факултет, трябва възможно най-бързо да разбера...
А при мен е просто наложително да продължавам със задачите, не си разпределих времето и накрая зор. Но не искам повече време, писна ми и от математики, и от чакане и нерви... Дано наистина се падне приятна темичка и на този редовен, не искам да уча в ТУ...
А няма ли вече да излизат разпределенията, ако ще съм в някой забутан факултет, трябва възможно най-бързо да разбера...
- being_ill
- В началото бе словото
И за мен е непонятно защо се бавят с разпределението по зали. След два дни ни е изпита все пак..
В интерес на истината, в моята група на курса, Левченко също се изказа на няколко пъти много лошо за УНСС (Напълно съм сългасна с нея де
) И на мен не ми се учи там нито в ТУ
В интерес на истината, в моята група на курса, Левченко също се изказа на няколко пъти много лошо за УНСС (Напълно съм сългасна с нея де
летя
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Надали в това време на някого му се решават задачки
А на мен към края взеха да ми привършват ресурсите, от къде ли не започах да търся задачи...Всеки с проблемите си
А ако видите на изпита малко момиче с голяма раница и карта на София значи съм аз

А ако видите на изпита малко момиче с голяма раница и карта на София значи съм аз
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
A най-некоректното от страна на СУ, е че не са изнесли на сайта и разпределението за тези, които имат изпит на 9-ти... 
Явно има масов заговор на преподаватели от ФМИ срещу УНСС
Но както казваш, не че не казват истината... Пък за ТУ, щеше да е много по-прилично, ако си осъвременят малко някои части от програмата и не приемаха с матури...сега куцо и сакато ще влезе. И изборните им дисциплини... Поне от това, което намерих, почти няма избор. А би било по-добре да се самонавивам, че е хубаво, защото, ако не вляза във ФМИ от първо класиране, по странични причини май ще трябва да записвам там.
Miss Piggy, ти не беше ли сред малкото хора с над 5 на предварителния? Няма какво да те тревожи липсата на задачи, освен, ако не са за развлечение
На предварителния със сигурност ще имаш още по-хубава оценка 
Явно има масов заговор на преподаватели от ФМИ срещу УНСС
Miss Piggy, ти не беше ли сред малкото хора с над 5 на предварителния? Няма какво да те тревожи липсата на задачи, освен, ако не са за развлечение
- being_ill
- В началото бе словото
Хаха, и на мен взеха да ми превършват източниците, та се хванах да решавам построителни задачи
Дано ме приемат и се хващам да чета книжки за програмиране
Мен и първо и второ желание много ме устройват, само не знам как стои въпросът с общежитието - там ще трябва повече май...
Дано ме приемат и се хващам да чета книжки за програмиране
Мен и първо и второ желание много ме устройват, само не знам как стои въпросът с общежитието - там ще трябва повече май...
летя
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Миналата година са се класирали на първо класиране за общежитие (второ и трето са някакви мътни...) хора с бал за общежитие от 5.52 нагоре. Този бал се формира като общия ти бал, с който кандидатстваш, го разделиш на броя включени оценки, т.е. 5 в нашия случай
Или с други думи, при оценки от дипломата 6.00, е трябвало 5.20. Но тази година разбрах, че ще затварят един блок за ремонт, един пък са отворили след ремонт, но не знам колко места се губят за ФМИ от единия и дали ще има в другия. Така че, колкото и да ми се иска да се ориентирам по миналата година, май няма да стане... То на мен общежитията, както вече съм мрънкала, са ми най-голямата мъка.
- being_ill
- В началото бе словото
О, прекрасно. Аз не знаех. Мислех, че ми трябва над 5 50, за да влезна в общежитие, е това определено звучи по-лесно някак
Аз съм склонна да съм на общежитие, искам да видя какво е, ама ако е много чумно и попадна на кофти хора, ще трябва да ги лиша от присъствието си втория семестър

летя
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз съм така. За специалността, която желая, дори оценката от предварителния ми е достатъчна. Зорът обаче е не да вляза, а да изкарам възможно най-много.Sla-Mori написа:То на мен общежитията, както вече съм мрънкала, са ми най-голямата мъка.
Цветелин Биков
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Преспивала съм в общежитие на ТУ-само външния шум е достатъчен за хора, на които им пречи, какво ли остава за съседите. Но предполагам се случва, може и да го преживееш до втория семестърbeing_ill написа:О, прекрасно. Аз не знаех. Мислех, че ми трябва над 5 50, за да влезна в общежитие, е това определено звучи по-лесно някакАз съм склонна да съм на общежитие, искам да видя какво е, ама ако е много чумно и попадна на кофти хора, ще трябва да ги лиша от присъствието си втория семестър
![]()
shayne, а колко ти е оценката на предварителния?