И това не е вярно. Разрови се в този раздел и ще откриеш няколко такива теми. Има и няколко изтрити заради поведението на пишещите в тях.Дичоу написа:Но не подбужда такива емоции че да пуснем тема тук нали....
...
Скинари биха турци пред НДК
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Скинари биха турци пред НДК
Когато преди година време се тревожих за скинските проявления на брат ми, кой тук ме успокояваше, че нямало нищо? Добре, че излезе бас, а не идея!
Ми те турците ги бият по цяла Европа.... Не че е хубаво, но е обичайно и сигурно си има причина за това...
А на първия, открил темата да припомня онова, което всеки знае от Паисий! И да добавя: Поре, не бъди расист и нетолерантен! Ето, има поне един българин, който се възмущава (ти!), затова не обобщавай така неправомерно за всички нас!
П.П. Аз бях в Китен и там повечето бяха за Германия, но на нашата маса имаше и един туркофил... Горкият, изтърпя накрая толкова ебавки! (това последното защо не ми го отредактира филтъра?
)
Proud to be Bulgarian!
Ми те турците ги бият по цяла Европа.... Не че е хубаво, но е обичайно и сигурно си има причина за това...
А на първия, открил темата да припомня онова, което всеки знае от Паисий! И да добавя: Поре, не бъди расист и нетолерантен! Ето, има поне един българин, който се възмущава (ти!), затова не обобщавай така неправомерно за всички нас!
П.П. Аз бях в Китен и там повечето бяха за Германия, но на нашата маса имаше и един туркофил... Горкият, изтърпя накрая толкова ебавки! (това последното защо не ми го отредактира филтъра?
Proud to be Bulgarian!
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Чакайте малко, ако се поразровим още по-дълбоко в проблема, ще стигнем до закономерното заключение, че турците нямат никакво право да гледат европейско, защото просто нямат нищо общо с Европа
И аз не харесвам скиновете, но ако не са те, цигани и турци ептен ще се помислят за безнаказани и ще си правят каквото искат, а така поне им държи малко влага.
И аз не харесвам скиновете, но ако не са те, цигани и турци ептен ще се помислят за безнаказани и ще си правят каквото искат, а така поне им държи малко влага.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Бла-бла-бла-бла! Толкова приказки за нищо. Все едно само в България бият турци. А това турци ли са или са етнически турци, които всъщност за български граждани? Хайде стига глупости! Прекалено много се раздухват тези работи! Там бити турци, там цигани, там негри... И все скинари. Къде са тези скинари? Аз скинар не съм виждал от 5-6 години! За всичко са виновни те, а тях дори ги няма по улиците! Хора, стегнете се!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък съм ги виждал. Напоследък при тях е много модерно да носят патриотични фланелки. А дали битите са български или турски турци, или са зимбабвийци, или финландци няма никакво значение.
@kandidatstvasht - по твоята логика ти нямаш право да гледаш мачове извън Европа.
@kandidatstvasht - по твоята логика ти нямаш право да гледаш мачове извън Европа.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Патриотичните фланелки се носят от патриоти. Ей сега, когато бях в Каварна, имаше доста хора с тениски с надписи "България на 3 морета" и "България над всичко", а с дългите косици хич не ми приличаха на скинове. Ама за някои хора сигурно да носиш такава фланелка е единственото условие да си скин. 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Да бе, въобще ги няма. Затова вече дори в градинката при баба ми нападат и бият младежи (с момичета) без абсолютно никаква причина само заради единия бой. Нали все трябва да пребият някого, иначе почва да ги сърби крастата.THE_PARASITE написа:И все скинари. Къде са тези скинари? Аз скинар не съм виждал от 5-6 години! За всичко са виновни те, а тях дори ги няма по улиците!
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Почти съм сигурен, че това са 15-16 годишни момчета с Мартинс-и, които трепят т.нар. Емота. Това е нещо нормално за 15-16 годишна възраст. Винаги е имало схватки :"пънкари" срещу "скинари", "метъли" срещу "пънкари", "скинари" срещу "метъли" и т.н. Всичко е въпрос на алкохол, но винаги е имало такива конфликтни моменти сред 15-16 годишните. Сигурен съм, че в градинката на баба ти не се навъртат мъже на по 25-30 години. Може и да не са скинари. Просто Думата "скинар" е станала нарицателна и някак естествено се слага на всички, които направят някакъв зулум.castelo написа:Да бе, въобще ги няма. Затова вече дори в градинката при баба ми нападат и бият младежи (с момичета) без абсолютно никаква причина само заради единия бой. Нали все трябва да пребият някого, иначе почва да ги сърби крастата.THE_PARASITE написа:И все скинари. Къде са тези скинари? Аз скинар не съм виждал от 5-6 години! За всичко са виновни те, а тях дори ги няма по улиците!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Вярвай ми, не става дума за 15-годишни пубери, а за скинове, някои от които едри като мечоци. А и възрастта им не била променила това, за какви хора говорим.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, не е нормално за каквато и да е възраст! Никога побоят не е бил нещо нормално, дори и да е бил честа практика.THE_PARASITE написа: Почти съм сигурен, че това са 15-16 годишни момчета с Мартинс-и, които трепят т.нар. Емота. Това е нещо нормално за 15-16 годишна възраст.
- pi4
- Легендарен флуудър
Аз явно не съм много модерен,не знам какво точно е тва скинар,само съм го чувал.Ама ги поздравявам за постъпката им.Възхитен съм.

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
В повечето отношения е обратното на дивата Емилия, затова ти е простено! 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Давай, възхищавай се! Следващия път може и върху теб да се поупражняват.pi4 написа:Аз явно не съм много модерен,не знам какво точно е тва скинар,само съм го чувал.Ама ги поздравявам за постъпката им.Възхитен съм.
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Малка част от скиновете все още ходят с бомбери и доктор мартенс
Повечето вече са кежуали и носят марки като Фред Пери, Бърбери, Стоун Айлънд, Хенри Лойд и др., но по убеждения са същите- крайно десни.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: