Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
emalfy написа:Мерси , castelo ...особено за фотоапаратите
А че всичко е розово спор няма ... и все по розово ще става този месец
emalfy страшна си За пръв път виждам девойка, която изглежда еднакво добре и като блондинка, и като брюнетка
Хих дано през август всичко завърши розово.... маййко тогава каква розова ще се направя.. не е истина
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
emalfy написа:Ей ,нямаш представа как ме зарадва !
Аз прекарах почти един час да зяпам снимките ти ... уникално си красива !
Не знам дали септември ще бъде май ,ама дано август да е розов
Мерси муцка Амм с малко вяра, многооо късмет и няколко назубрени цитата би трябвало август да е розов Ще се чуе
aMor faTi
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Kristo написа:
Днес, няколко години по-късно, ме приеха в СУ, Право. Съответно пак не получих награда за успеха си. И си мисля, че тази тема с всички тези красиви кандидат-колежки (сорри, баварец) ми е наградата за положения труд - Радвам се, че съм тук и че много като вас, момичета, искат да са тук.... Поздрави...
ахаха, щом се задоволяваш с награда ТЕМА, ок! аз лично предпочитам не само он-лайн вариант или снимка за спомен, ма как да е
а щом вече и на муцка почнахме да си говориме всичко е повече от розово
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given