Скинари биха турци пред НДК

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Скинари биха турци пред НДК

Мнение от pora_e_priqtel »

Дичоу написа:Но не подбужда такива емоции че да пуснем тема тук нали....
...
И това не е вярно. Разрови се в този раздел и ще откриеш няколко такива теми. Има и няколко изтрити заради поведението на пишещите в тях.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Когато преди година време се тревожих за скинските проявления на брат ми, кой тук ме успокояваше, че нямало нищо? Добре, че излезе бас, а не идея! :roll:
Ми те турците ги бият по цяла Европа.... Не че е хубаво, но е обичайно и сигурно си има причина за това...
А на първия, открил темата да припомня онова, което всеки знае от Паисий! И да добавя: Поре, не бъди расист и нетолерантен! Ето, има поне един българин, който се възмущава (ти!), затова не обобщавай така неправомерно за всички нас! :wink:
П.П. Аз бях в Китен и там повечето бяха за Германия, но на нашата маса имаше и един туркофил... Горкият, изтърпя накрая толкова ебавки! (това последното защо не ми го отредактира филтъра? :shock: )
Proud to be Bulgarian!
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Чакайте малко, ако се поразровим още по-дълбоко в проблема, ще стигнем до закономерното заключение, че турците нямат никакво право да гледат европейско, защото просто нямат нищо общо с Европа :wink:

И аз не харесвам скиновете, но ако не са те, цигани и турци ептен ще се помислят за безнаказани и ще си правят каквото искат, а така поне им държи малко влага.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Бла-бла-бла-бла! Толкова приказки за нищо. Все едно само в България бият турци. А това турци ли са или са етнически турци, които всъщност за български граждани? Хайде стига глупости! Прекалено много се раздухват тези работи! Там бити турци, там цигани, там негри... И все скинари. Къде са тези скинари? Аз скинар не съм виждал от 5-6 години! За всичко са виновни те, а тях дори ги няма по улиците! Хора, стегнете се!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аз пък съм ги виждал. Напоследък при тях е много модерно да носят патриотични фланелки. А дали битите са български или турски турци, или са зимбабвийци, или финландци няма никакво значение.

@kandidatstvasht - по твоята логика ти нямаш право да гледаш мачове извън Европа.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Патриотичните фланелки се носят от патриоти. Ей сега, когато бях в Каварна, имаше доста хора с тениски с надписи "България на 3 морета" и "България над всичко", а с дългите косици хич не ми приличаха на скинове. Ама за някои хора сигурно да носиш такава фланелка е единственото условие да си скин. :roll:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

THE_PARASITE написа:И все скинари. Къде са тези скинари? Аз скинар не съм виждал от 5-6 години! За всичко са виновни те, а тях дори ги няма по улиците!
Да бе, въобще ги няма. Затова вече дори в градинката при баба ми нападат и бият младежи (с момичета) без абсолютно никаква причина само заради единия бой. Нали все трябва да пребият някого, иначе почва да ги сърби крастата.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

castelo написа:
THE_PARASITE написа:И все скинари. Къде са тези скинари? Аз скинар не съм виждал от 5-6 години! За всичко са виновни те, а тях дори ги няма по улиците!
Да бе, въобще ги няма. Затова вече дори в градинката при баба ми нападат и бият младежи (с момичета) без абсолютно никаква причина само заради единия бой. Нали все трябва да пребият някого, иначе почва да ги сърби крастата.
Почти съм сигурен, че това са 15-16 годишни момчета с Мартинс-и, които трепят т.нар. Емота. Това е нещо нормално за 15-16 годишна възраст. Винаги е имало схватки :"пънкари" срещу "скинари", "метъли" срещу "пънкари", "скинари" срещу "метъли" и т.н. Всичко е въпрос на алкохол, но винаги е имало такива конфликтни моменти сред 15-16 годишните. Сигурен съм, че в градинката на баба ти не се навъртат мъже на по 25-30 години. Може и да не са скинари. Просто Думата "скинар" е станала нарицателна и някак естествено се слага на всички, които направят някакъв зулум.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Вярвай ми, не става дума за 15-годишни пубери, а за скинове, някои от които едри като мечоци. А и възрастта им не била променила това, за какви хора говорим.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

THE_PARASITE написа: Почти съм сигурен, че това са 15-16 годишни момчета с Мартинс-и, които трепят т.нар. Емота. Това е нещо нормално за 15-16 годишна възраст.
Не, не е нормално за каквато и да е възраст! Никога побоят не е бил нещо нормално, дори и да е бил честа практика.
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Аз явно не съм много модерен,не знам какво точно е тва скинар,само съм го чувал.Ама ги поздравявам за постъпката им.Възхитен съм.
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

В повечето отношения е обратното на дивата Емилия, затова ти е простено! :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

pi4 написа:Аз явно не съм много модерен,не знам какво точно е тва скинар,само съм го чувал.Ама ги поздравявам за постъпката им.Възхитен съм.
Давай, възхищавай се! Следващия път може и върху теб да се поупражняват.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Малка част от скиновете все още ходят с бомбери и доктор мартенс :wink: Повечето вече са кежуали и носят марки като Фред Пери, Бърбери, Стоун Айлънд, Хенри Лойд и др., но по убеждения са същите- крайно десни.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

И крайно тъпи...
Публикувай отговор

Обратно към “България”