Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Мнение от agenta »

Е защо да не ти дават информация? Когато и да съм звънал във ФЖМК или в "Учебен отдел" в СУ "Св. Климент Охридски" винаги са ми давали точна, ясна и пълна информация! Дори и по мейла отговарят в рамките на два дни!Незнам защо си с такива впечатления!?
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

agenta, какво са ви давали? Аз пролетта бях в групата горе, но нямам спомен да са давали такъв лист. Обясниха го с думи прости и в крайна сметка казаха, че 2рата матура не е решаваща по никакъв начин. В нашата аудитория се вдигна голям скандал с Весела Табакова, защото тя обясни, че трябвало задължително да се положи матура по История/Чужд език. После се оказа, че не е вярно. Имаше даже няколко човека, които по тази логика изобщо не можеха да кандидатстват, защото нямаха балообразуващи оценки. Взимат се и оценки от дипломата, а за хората, завършили предни години, няма и какво друго - те ен са държали матури. Всъщност това и така звучи доста объркано... :? Мен не ме вълнува. Имам ги и 2те оценки, и 2те са еднакви и си ме устройват. :) Успех и спокойствие на хората, които още се чудят. Ако нещо не сте вписали, все ще си го намерят в копието от дипломата. :wink:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Рошо
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Рошо »

Дано сте прави, защото аз имам подобен проблем, подробно описан тук. От Учебен отдел тази сутрин ме успокоиха, но още съм кълбо от нерви. Темичката не е голяма, но моля по-запознатите да хвърлят едно око и да си кажат също мнението, че бера душа. :(
Изображение
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Да знам за скандала inc, защото и аз бях горе в тази зала!Просто вече съм спокоен за всичко, защото преди да си попълня документите звънях няколко пъти до администрацията във ФЖМК!
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Добре, де. :P Пардон за обстойното отклонение. Просто явно съм пропуснала момента с листа за прием нагледно. Стана ми интересно. :)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Изчакай малко да видя къде е въпросният лист и да го сверя с това, което пише в страницата на ФЖМК! И ще ти кажа дали е разлино или не?!
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Мерси. :) Не се престаравай. Оценявам жеста, но за мен (както вече споменах) няма значение. Имам си вяка възможна оценка, която може да ми потрябва. Нека все пак и на другите има е полезно. :) Бтв, винаги ли си така възклицателен? :drunken:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

И аз не се притеснявам за себе си, но се пак има хора, които се притесняват, затова ще го сложа тук и за тях!

Балообразуването във ФЖМК - това е от листа, който ни дадоха на курса още пролетта от самия факултет! Предварително се извинявам за качеството на изображението!
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Хей, имам много важно питане към девойките, изкарали над 5,00 на предварителния. Журналистиката първо желание ли ви е? Имате ли друг предварителен, на който да имате висока оценка и има голяма вероятност да ви приемат по желание, по-предно от журналистиката??? В персоналната ми информация пишеше, че сте 23, тъй че... очаквам 23 броя отговори. А дано и 23-те ви приемат Право примерно (или нещо друго, различно от Журналистика).
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

di_snooker написа:А дано и 23-те ви приемат Право примерно (или нещо друго, различно от Журналистика).
Хах, присъединявам се към пожеланието ти. :lol:
/една от 13-те :D /
Аватар
Рошо
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Рошо »

Art[less] написа:Хах, присъединявам се към пожеланието ти. :lol:
Една от 13-те с колко? 5.50? Аз пък съм един от двамата с толкова и пак не знам дали ще влезна. Описах проблема си в една друга тема в раздела, нагоре съм дал и линк към нея. Моля ви кажете и вие как смятате, че ще се побъркам! :?
Изображение
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Рошо написа:
Art[less] написа:Хах, присъединявам се към пожеланието ти. :lol:
Една от 13-те с колко? 5.50? Аз пък съм един от двамата с толкова и пак не знам дали ще влезна. Описах проблема си в една друга тема в раздела, нагоре съм дал и линк към нея. Моля ви кажете и вие как смятате, че ще се побъркам! :?
Хах, не че съм длъжна да ти се обяснявам, но здраве да е.
Една от 13-те, като ди. :wink: (То с малко логика, де...)
К'во се косиш? Ако бях на теб, щях вече да съм на морето.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Еххх, никой не иска да се похвали със завидни оценки в други области, че да ми поолекне малко. То не е гаранция, защото ни предстои и редовен. Там и 2-ките от предварителния могат да се поправят. И все пак... поне психически би ми се отразило добре.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ох, много се чудих къде да пусна този линк, та да ви надъхам малко - вижте как изглеждат завършилите ФЖМК, специалност Журналистика - пресни-пресни.
Култовото видео от абсолвентската вечер на випуск 2008.
Хайде, идвайте, че след 4 години сте вие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Девойката, с шалчето на косата е много симпатична.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”