Пф.. не бих ти го причинил.Faith написа:ми... ако тоооооолкова се чудиш какво да го правиш тоя твоя билет... готова съм да се жертвам и да отида вместо тебе (с отвращение, естествено)
Тъй като ги мразя супер много, ще изгоря билета
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Пф.. не бих ти го причинил.Faith написа:ми... ако тоооооолкова се чудиш какво да го правиш тоя твоя билет... готова съм да се жертвам и да отида вместо тебе (с отвращение, естествено)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Напоследък не. Даже изобщоHeyGod написа:Bloody,ти не си ли падаше точно по крещящите,говорещи за смърт и кръв групи?!
Много странно,че не ги харесвате.Faith също.Айде да си имаме уважението,пишете им поне името,защото са велики.

Тея последните без да им съм чул песни ми са гадни^PrincessA^ написа:Оня, Джеймс Блънт беше май... и Остава... като ги чуя, ми иде да си прережа вените или поне да скоча от някое високо място!
а кое е по-добре... някви квичащи емота дето са се нарекли деткор...Faith написа:З(с)леъри темподобните 80-тарски олдскуул траш банди...
а да - и хевитата
ми... даnecrozis написа:а кое е по-добре... някви квичащи емота дето са се нарекли деткор...Faith написа:З(с)леъри темподобните 80-тарски олдскуул траш банди...
а да - и хевитата

аз пък мразя всичко това,което слушашnecrozis написа:Хевита мразя (най-вече от ония дето така пищят, че все едно са им тесни панталоните)... и всичкото Payner... и Бритни...

Мен пък най ме кефи, като пищят!necrozis написа:Хевита мразя (най-вече от ония дето така пищят, че все едно са им тесни панталоните)