Бавария написа:G__ написа:СУ за курсове по каквото и да било не е най-доброто място

. Адски много хора сте на едно място, не ти се обръща много внимание, а и цената не си заслужава. Това, че те карат да си пишеш темите сам е просто загуба на време. За мене най-добрият вариант са курсове, където ти дават готови теми и ти само задаваш въпроси, ако нещо не ти е ясно и правиш пробни изпити.

Глупости пишеш.
Историята е на супер добро ниво.
Да ти дадът готова тема е голяма глупост защото зазубряш някви работи, които незнайно от къде са сглобени.
Като си напишеш сам темата ти ем чете материала, ем после го пишеш - кажи речи накрая просто трябва да си прочетеш темата след като са ти я проверили да добавиш нужното, което си изпуснал и си готов.
СУ - курсове по история - перфектен избор.
Ти да не си някъв PR агент на Учебния отдел в СУ или кво ? Само не ми казвам, че имаш времето да си правиш темите по история сам. Лично аз съм ходил в Образоватените на курсове и си ми беше супер. Много по-бързо и лесно се учи тема, когато ти е структурирана такава, каквато трябва да е. Не забравяй, че това не ти е литература и тука се искат точно данни, изводи и сведения за събития, личности и т.н. Това е по-ефективния, по-лесния и като цяло по-добър начин(поне мойта практика това доказа). Аз дори не съм се напъвал да правя толкова пробни изпити, колкото просто да си чета темите. Когато научиш една такава тема, след това може да ти поиграе и въображението и да се изявиш и ти. Честно да си призная, ако трябваше да правя така, както ти казваш, никога нямаше да си изкарам изпита по история. Именно така съм по литература. 2 години ходя на уроци и тряя аз да си правя темите, да вадя от хиляда помагала и учебници някви неща и накрая нищо. Затва сега се моля за 3 по литература.
п.п. А, и докато го четеш наистина трябва логически да свързваш темите, защото иначе нищо не правиш. А и ако не преговориш няколко дни преди изпита всичко пак същото.