Да споделим оценките си от МАТУРИТЕ

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Заключено
boretto
В началото бе словото

Re: Да споделим оценките си от МАТУРИТЕ

Мнение от boretto »

Според мен оценките ще са ти абсолютно достатъчни.Всички са се насочили май към Благоевград било то към право или МО,знаете ли какво е интересното,че тези,които имат високи оценки на матурите ще избутат тези,които са си изкарали хубави оценки на кандидатстудентските изпити. :lol: малко гадничко се получава :?
Животът може да не е честен,но поне има страхотно чувство за хумор ;)
Аватар
slvn
В началото бе словото

Мнение от slvn »

БЕЛ 6.00
Немски 5.64
:wink:
Imfuckinpossible is nothing... =]
Аватар
KpuCmuHa
В началото бе словото

Мнение от KpuCmuHa »

boretto написа:Според мен оценките ще са ти абсолютно достатъчни.Всички са се насочили май към Благоевград било то към право или МО,знаете ли какво е интересното,че тези,които имат високи оценки на матурите ще избутат тези,които са си изкарали хубави оценки на кандидатстудентските изпити. :lol: малко гадничко се получава :?
Съвсем съгласна съм за избутването, много тъпо се получава. :!:
If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...
Аватар
borianka
В началото бе словото

Мнение от borianka »

БЕЛ-5.88
ФЕ-5.98
Абе, доволна съм като цяло :lol:
Guardo il cielo e non vedo altro colore, solo grigio piombo che mi spegne il sole...L'unica cetezza è gli occhi che io ho di te
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

БЕЛ - 5.84
Философия -4.43
Предвид че цялата ми подготовка за тея матури се изрази в около 3 часа четене по философия, съм повече от доволна :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

KpuCmuHa написа:
boretto написа:Според мен оценките ще са ти абсолютно достатъчни.Всички са се насочили май към Благоевград било то към право или МО,знаете ли какво е интересното,че тези,които имат високи оценки на матурите ще избутат тези,които са си изкарали хубави оценки на кандидатстудентските изпити. :lol: малко гадничко се получава :?
Съвсем съгласна съм за избутването, много тъпо се получава. :!:
Точно поради тази причина реших да не кандидатствам в Благоевград - представете си в каква нужда за студенти са, като приемат матурите и в най- хубавите специалности. Не знам обаче, колко е вярно но като ходих в моя град да се записвам за София и Пловдив, чух от една от жените, които ни подготвяха документите, да казва на момичето зад мен да не се надява много защото щели да приемат с матурите само в 20% от местата,а останалите били за тези, които са положили изпити. Наистина незнам дали е така, но пък ако приемат във всички места с матура, то ще влязат само тези с матурите, защото на изпит(макар и изпит в Благоевград) е по-трудно да се изкара оценка, отколкото на матурата, която знаем как са я изкарали повечето.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

БЕЛ- 5.93
Итал.ез.- 6.00
8)
kyku_
В началото бе словото

Мнение от kyku_ »

БЕЛ - 5,85
Философия - 5,15

Доволна :lol:
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Много отличници!
Браво, народе! :) Макар че... е, пък бяха лесни матурите! Но все пак май доказахме че не сме абсолютна измет днешното поколение :lol:
БЕЛ 5.91
АЕ 5.61
I am the one who blames only you,
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Математика 100т. 6.00 :albino:
БЕЛ 86 т. 5.60 :cry:
Всички от нашите 6.00,5.98,5.91 аз се оказах тъпъна на класа.
На матурите не преписах,но видях,че тия 5.98-ци препсваха от 6.00 и то се видя резултата.Хора ,които нямаха учебник по литература,не си го купиха,защото не им трябвало изкараха повече от мен(не ,че се пиша за гений,дори съм много некомпетентен по литература и бел.език) ама поне редовно слушам и взимам участие в часовете.Ко да разправям ...
Изображение
Your_SunShine
В началото бе словото

Мнение от Your_SunShine »

5.74 БЕЛ
6,00 математика

Аз не преписвах. Но си сверихме отговорите и О ЧУДО савпадаха. :bounce:
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Да то и всички,които аз визирам по-горе,че са преписвали казаха,че не са ,а само си "сверявали" и повечето им били същите отговори.Аз знам,че ми е вярно ама рекох са си сверя....- анулирана работа и на есен с песен. Какви са тия своеволия и преписвания ? Може наистина при някои да са съвпадали (е ся чак 1-но разминаване ли няма) ,но в другите училища "Подемната техника" в София и там си сверявали ама единия прави 0-лев тест и другите в стаята, които и те си сверявали им бил същия. :roll: Викате ами хак им ,ами тези ,които са в "елитните" гимназии и имат от кой да препишат ,а нищо не знаят и имат 6.00 те са преобладаващата част от населението.Едно от училищата в ТОП 10 на най-добрите по БЕЛ е моето и всички преписаха,не че сме толкова умни,ама има сред нас умни ,от тях се преписва , учителите гледат през прозореца и си мълчат до сега не бях виждал да се преписва цял анализ ама вече видях.
Ко да се ядосвам,на другата матура си сверявайте всички да няма после ядосани.
Изображение
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Ихаа. При нас не се преписваше така! На БЕЛ квесторите ни не бяха от моето училище, не знам при вас как е било, но си ни пазеха. От моите съученици разбрах, че почти никой не е преписвал, но разбира се това са единични случаи. На мен квесторите ми позволиха да подскажа на едно момиче и едно момче, т.е. да им кажа кои са героите в "Шибил", но само толкова! Ама нас СГСАГ-ци не ни обичат много... На вторите матури, когато всички бяхме пръснати навсякъде, тогава вече знам че е падало голямо преписване!
Ама все пак... не сме чак толкова заблудени! Може не всички да си заслужават оценките, ама пък поне умеят да преписват - то и това си е качество :P
I am the one who blames only you,
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
Аватар
veliko
В началото бе словото
Специалност: приложна математика
Курс: втори

Мнение от veliko »

математика 6.00
БЕЛ 5.61
"Той нямаше достатъчно въображение за да стане математик, затова стана поет... "
Аватар
kuliuzz
В началото бе словото

Мнение от kuliuzz »

az sum geniii :) :) bel 5.18 engl 5,77
Заключено

Обратно към “Матури”