Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
lisichora
Драскач

Re: Теми Журналистика 2000-2006

Мнение от lisichora »

di_snooker написа:И аз, и аз. Не може Бъбли да ходи, а аз не. Сещам се за още един-двама, ама те пишат тук и ще си кажат ;) Хора, ще се видим на редовния. успех ви желая (ама на мен повече). Искам да изкарам над 5. Иначе няма да имам полза от ходенето. Айде аирлия на всички. Дано е благодатна темата.
Един от тия един-двама се чуди кога ще влезеш в скайп... ;)

И аз съм на редовен, дано темата да е благодатна не само в една област. Искам да кажа, че ми се иска да дадат пак нещо многозначно, ако трябва да съм честен. Например "БУМ!" по повод актуалните събития... Или каквото и да е, честно казано вече шансовете ми са далеч по-малко...А проверяването-абсолютно съм съгласен за това, че всичко е на "харесва ми"-"не ми харесва"... :x
chopsuey
В началото бе словото

Мнение от chopsuey »

lisichora написа:
di_snooker написа:И аз, и аз. Не може Бъбли да ходи, а аз не. Сещам се за още един-двама, ама те пишат тук и ще си кажат ;) Хора, ще се видим на редовния. успех ви желая (ама на мен повече). Искам да изкарам над 5. Иначе няма да имам полза от ходенето. Айде аирлия на всички. Дано е благодатна темата.
Един от тия един-двама се чуди кога ще влезеш в скайп... ;)

И аз съм на редовен, дано темата да е благодатна не само в една област. Искам да кажа, че ми се иска да дадат пак нещо многозначно, ако трябва да съм честен. Например "БУМ!" по повод актуалните събития... Или каквото и да е, честно казано вече шансовете ми са далеч по-малко...А проверяването-абсолютно съм съгласен за това, че всичко е на "харесва ми"-"не ми харесва"... :x

И така да е! Мислиш ли, че проверяващите нямат вкус ?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

хахаха всеки има вкус, ама какъв? не може да се твърди, че някой няма вкус, просто има неща, които не отговарят на вкуса му. т.е. зависи дали ще попаднеш на проверяващ, чийто вкус ще е в съответствие с твоя...а това предполагам не е много лесно..а най-хубаво е, когато въпреки това че на проверяващия не му харесва работата ти, той просто не може да отрече правотата ти и все пак те оцени положително...но не знам колко от тях са способни на това...все пак когато натрупаш много опит, самочувствието ти се вдига до немай къде......ииии.....нещата свършват трагично за много хора
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
chopsuey
В началото бе словото

Мнение от chopsuey »

Абе стига сте говорили глупости, един умен човек винаги умее да види умните неща, независимо дали съвпадат с вкуса му или не. Един човек със стил "напипва" чуждия стил. А самочувствието се вдига (до немай къде) само на глупаците, надявам се не намекваш , че проверителите са такива :wink:
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Проверяващите са готини хора, а това на какъв тип проверяващ ще попаднеш си е чист късмет! Всички, които проверяват сега, после ще са в комисията на устния! Затова не се притеснявайте, ако ни допуснат в топ 350, дано там да ги впечатлим максимално, а и да са ни написали преди това хубави оценки на писмения!
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

И сега какво?..... Ще ходим на редовен изпит. :bounce: Давайте предположения за възможните теми, които ще се паднат на изпита. :lol:
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

"Ниските резултати от предварителния изпит по журналистика в СУ" :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Банално и все пак: някаква заигравка със взривовете
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

А може би "Запалка"! Първо е свързано с политика, после с вризвовете, просто е много разновидно!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

а и със това дето вече трябвало да продават обезопасени запалки...
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

bubbly_water написа:"Ниските резултати от предварителния изпит по журналистика в СУ" :P
Или примерно "Защо ще ме скъсат на устния изпит по журналистика?" :lol:
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Fifoza написа:
bubbly_water написа:"Ниските резултати от предварителния изпит по журналистика в СУ" :P
Или примерно "Защо ще ме скъсат на устния изпит по журналистика?" :lol:

Да, тези двете формулировки са доста добри! :D :D :D
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Ооо за това може цял роман да се изпише. :) Цикличен даже. Макар че ако таз година не ме щат, няма да се тормозя пак догодина. Айде, дано не ни се налага. :)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

lisichora написа:Един от тия един-двама се чуди кога ще влезеш в скайп... ;)

А-а-а, мило, аз в скайп съм си редовна, ама вечер ;)... знаеш. Относно темите за писмен и устен, това със запалката е готино, защото ако не знам много за единия случай, мога да се насоча към втория. Или пък може да ги комбинирам. Изобщо колкото кандидати - толкова идеи може да има. А на устния ... не искам дори да мисля за него. Все едно няма да го държа се чувствам сега (а със сигурност ще). Сигруно м/у 17 и 31 ще се побъркам заради него, но сега съм го изключила тотално. Препоръчвам и на вас. Иначе, ще обелеете рано рано от много излишни притеснения. Хора, усмихвайте се и се радвайте на живота.

Апропо, искам да се похваля. Вчера празнувах една година, откакто работя в радиото. Като на рожден ден се чувствах хихи.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

И аз ще ходя на редовен. Предлагам темата "Що е държава и има ли тя почва у нас?" :bounce: успех на всички, които мислят с главите си и наистина искат да работят в тази област. Нека силата бъде с нас! :P
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”