WHITESNAKE & DEF LEPPARD !!!

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Re: WHITESNAKE & DEF LEPPARD !!!

Мнение от rueva »

аз мисля да си нося апарата. др е въпросът какво ще успея да снимам : )
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Дано спре да вали, защото на стадион "Академик" вече са отменяли концерт заради дъжд! Така че, молете се! :bounce:
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Ей! Беше страхотно! Най-добрата публика сме - с вятър и дъжд пак сме най-добрите ;) На всички, които са били на концерта мога да кажа само We Got Rocked!!!
I am the one who blames only you,
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аз ще коментирам утре. 8)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Ееее, излагате се. Аз нали пиша, как е минало в дискотеката. Драснете два реда за концерта.
Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Като изключим трите часа закъснение :x , беше екстра.
Лепард ме накефиха много повече, а очаквах да е обратното.
Добре че бащата ми даде дъждобранче. :)
Изображение
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Лепард наистина направиха много по-добро представление! Whitesnake си попяха, потрещяха, но Лепард настина напрвиха шоу :) И бяха много по-въодушевени от факта, че седяхме на дъжда и пяхме с тях. И най-вече че ги изчакахме ;P Някой да е правил снимки???
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
I'm going to try
Trust in you!
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Ей, невероятно беше!!!

Но нека съм най-многословна: първо 3 часа чакане докато ни пуснат. Към 8 и нещо Тома реши да ни "загрее", нищо че по това време беше жега. Попя 20ина минути, свърши му репертоара и си замина, оставяйки ни да чакаме... чакаме... чакаме... Тировете били задържани на македонската граница скромните 3 часа. Обещаха да забавят концерта само с час и нещо (да се чете: с час и още 2). Публиката се кефеше, че поне не е слънчево и подухва приятно. Някои насядаха по тревата, като с това съществено намалиха legspace-а на останалите :lol:

Whitesnake почнаха в 11 :shock: Свириха само час, като втората половина вече валеше сериозно и от китарите течеше вода, а сценичните работници омотаваха клавирите в полиетилен и тиксо :lol: Не излязоха на бис :x

През 1/2 часовия интервал докато сменяха оборудването продължаваше да вали здраво, да духа силно и да става все по-хладно. Публиката леко оредя, но не достатъчно, за да усетим сериозно студа - 2 линия пак бяхме здраво "вплетени" един в друг :wink:

Def Leppard страшно ни се зарадваха. По средата на тяхната част дъжда спря и до края на концерта всички вече се чувстваха много по-добре. Те пяха повече, около час и 1/2, а когато ги извикахме на бис, ни изпратиха с Let's Get Rocked :headbang:

Споделяйте и вие впечатления - устояхте ли на природните стихии, как се чувствате днес, вярвате ли на обещанието на Leppard "There WILL be a next time!"? :roll:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Е, не беше толкова студено :) На Whitesnake аз бях почти на сцената и като се бяхме нагъчкали така почти си беше топло.
Тегаво беше чакането за бира докато чакахме да започне концерта. С моя приятелка ни изпратиха момчетата за 25 бири (5 картончета с по 5 чаши). Чакахме повече от 1 час и как се промъквахме през целия стадион беше... Тя вървеше напред с два картона, аз след нея с три :) И от 25 бири занесохме 23 :D :D :D
А за Тома - той поне добре ни загря. Не е толкова зле момчето, ама още не може май да издържа на напрежение - изпя 4-5 песни и едва дишаше после! Ама поне не пя някакви лиготии.
Според мен Whitesnake не трябваше да откриват с Best Years, ами да завършат с тази песен, ама карай... Нали изпяха Ain't no Love in the Heart of the City, Love Ain't no Stranger и Lay Down Your Love! :headbang:
Първоначално ми се искаше първо да са Лепард - мислех си, че с тях няма да е такава "трещилка", но сега определено не съжалявам!!! Не очаквах да се представят толкова добре! И, lollabunny, да вярвам им! Кой няма да се върне при публика, която вися до 12(и нещо) на студ и дъжд да ги чака и да пее така с тях?
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
I'm going to try
Trust in you!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Тъъъъй....За закъснението няма какво да говорим повече; поизнервихме се всички, но специално нас ни озари черното чувство за хумор и си умряхме от смях :lol: Като цяло не трябваше да се стига до момента с освиркването, ама... :roll:
Иначе мисля, че трябваше да пеят в обратен ред - някак си репертоарът на Лепард не е като за край, а по-скоро за загрявка. Освен това много повече народ щеше да остане да чака Уайтснейк в дъжда /лично мнение/. Но карай де. Уайтснейк бяха на ниво, изпяха си всичко, което исках, освен Crying in the rain, която щеше да е доста тематична, да му се не види! :mrgreen: На моята песен /Ain't no love in the heart of the city/ просто избухнахме, много беше красиво... :drunken: Всъщност тук е на Is this love усетих атмосферата, която ми се искаше да трае през целия концерт. Не си направиха особено труд да контактуват с публиката обаче...просто попяха и си излязоха... :roll:
Лепард разбиха! Много им се радвах :mrgreen: Макар и да ми беше мъчно, че пяха пред наполовина пълен стадион :cry: И те ни се радваха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А с биса просто компенсираха 3-часовото чакане :)
Иначе ние бяхме на трибуните. В началото ме беше яд за което, ама си имаше неоценими предимства предвид висенето и дъжда :twisted: Запознахме се с едни яки дядки, дето ни черпеха бонбони :lol: И с Кака ви си изпростяхме порядъчно :lol:

Абе, доволна съм :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

..... му! Деф Лепард не изсвириха две от трите ми любими техни песни - Bringin' On The Heartbreak и Two Steps Behind! Много ме е яд, че се наложи да съкратят репертоара! Добре поне, че изсвириха Rock Of Ages, защото сигурно щях да зарева! И най-важното - бях на 4-5 метра от тях! :headbang:

Иначе малко отзиви за концерта (преди и по време). Първо 2 часа чакахме да отворят двата процепа (смятам, че вход е силна дума). Още един час докато влезем. После ни съобщиха, че концертът ще започне най-рано след час и половина. По някое време излезе Тома, който изпълни яки песни и хората се накефиха. Тъпото беше, че това продължи 20 минути, а най-тъпото е, че хвърли полупразна стъклена бутилка върху публиката. Много се изкефих като му я върнаха на сцената. Голям тъпак! После ново чакане. Уайтснейк започнаха и за капак заваля пороен дъжд, който по мое мнение накара хората да са два пъти по-шумни. Гадното е, че не спираше и стана студено. За жалост нямаше бис, нямаше и Crying In The Rain! След мъки, които продължиха между половин час и 45 минути все пак и Деф Лепард започнаха. Нямам думи. Бяха невероятни. Аз съм пристрастен, защото те са ми в топ 3 на любимите банди, но наистина показаха класа. Макар доста хора да си тръгнаха, на мен ми се струваше, че публиката е доста шумна. Джо през цялото време ни караше да крещим напук на времето, а на последните три парчета направо избухнахме(аз не чувах дори барабаните на Деф Лепард). С право мога да кажа, че това е един изстрадан концерт. Изстрадан както физически, така и психически, защото дъждът и напрежението от чакането избухнаха и направиха тези почти три часа свирене незабравими!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Бутилката стъклена ли беше? :S

Много се зарадвах, когато му я метнаха обратно...
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Да, стъклена бутилка от 0.5л!
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Съгласна съм, че Тома постъпи тъпо да хвърли стъклена бутилка по тълпата. Добре, че му я върнаха, дано се е усетил. Иначе той ми хареса, нищо, че пя малко. Като посвикне, може и да стане човек от него.

Whitesnake наистина не общуваха много с публиката. Единствено Дейвид се правеше на интересен през цялото време. И на бис не излязоха, което мноооого ме разочарова. Но трябва да призная, че публиката не беше достатъчно ентусиазирана - заради дъжда вероятно.

Не забелязах колко хора са си тръгнали след Whitesnake, около мен почти всички останаха. Ако наистина стадионът се е поопразнил, толкова по-зле за изпусналите :twisted:

За пръв път съм толкова близо до сцената - бях на една ръка от бариерата. Блъсканицата си заслужава, въпреки, че звукът е проглушителен. Както казва Фредерик Бегбеде, "Силата на звука става по-важна от мелодията."!

И да, и аз се надявам да дойдат пак!
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
Tweety
В началото бе словото

Мнение от Tweety »

Никой от вас ли няма снимки? :(
Моите приятели снимаха с телефони, ама друго си е нещо камерка, фотоапаратче :)

А относно Уайтснейк - те вече за кой път са тука, може да им е писнало от нас :P Знае ли човек... Изпяха си хубави песни, но си личеше, че не им се седеше и затова и не излязоха пак.
Един познат от охраната ни беше казал, че накрая ще излязат Уайт и Лепард на сцената заедно. Щеше да е страхотно ако бяха направили нещо заедно... Чакаме Лепард догодина, а сега се готвим за Металика след 20 дена ;)
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
I'm going to try
Trust in you!
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”