Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Теми Журналистика 2000-2006
Какви насоки за писането на есе ви дадоха на курса ? кажете де ееее
И аз съм на редовен
И аз съм на редовен
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
Хах, чуден въпрос!!!!elimeli написа:Какви насоки за писането на есе ви дадоха на курса ? кажете де ееее
И аз съм на редовен
Тези, дето са били на курса, нека пуснат по един жокер и на нас, простосмъртните.
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Когато излязоха резултатите от предварителния, си направих труда да видя колко от момчетата над мен са се явили и на история - оказа се, че тези с най-висок успех са изкарали и високи оценки по история. За мен те отпадат от класацията, защото те няма да се насочат към журналистиката, защото есето за тях е бил един спасителен пояс, в случай, че сгафят някъде. Не съм проверявал за момичетата, но и там ще бъде така. в подкрепа на тази теза и нещо друго: все пак записаните са били 78, а се явиха 734, което означава, че са се отказали по ред причини, но главната, е че са били доволни от историята. Една част ще кандидатстват и на други места, т.е. ако са изкарали добри оценки в Пловдив остават там. Това намалява още кандидатите. И, разбира се, другият фактор е застъпването с датата в УНСС. Там ще отидат поне 200 души от тези явили се на предварителния, защото литературата е важен предмет и вход за доста специалности. Други ще си останат в къщи за да преговарят за следващия изпит и да не се разсеят с изпит и по журналистика, защото ще им се съберт много пътувания.
- proUSA
- Легендарен флуудър
И тези двете от аватара ти ли ще се явяват на изпит?lusence написа:Предполагам,че ще са повече...+4 от мен
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Аз съм на редовния + мен знам за още 6-7 човека, които са се записали!
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
как познаproUSA написа:Вероятно искаш да имаш голяма конкуренция.
дали ще поправя някого сега, 2 седмици преди изпита или няма, не е от особено значение. ако някой не се е научил да пише грамотно за 18-19-20 години, за 2 седмици няма да навакса пропуснатите 10-13 години
п.с. това не е специално към agenta, говоря принципно.
п.п.с. Жоро, ти продължавай с обясненията колко хора няма да искат журналистика, че ми действаш успокоително
Show me the way to the next little girl...

Пишете ме и мен към редовния, че на предварителния съм под 4, което никак не ме радва...
А! И все се каня да поздравя всички, включително момчето, което изтегли темата за хубавите им оценки
Браво!
А! И все се каня да поздравя всички, включително момчето, което изтегли темата за хубавите им оценки
I am the one who blames only you,
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
- SickBoy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз съм на редовен.Реших да не се занивама с тъпотии(да се чете УНСС) а да си дам повечко зор и да вляза в СУ.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
аз съм тамо също...ще се бройкаме

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
И аз, и аз. Не може Бъбли да ходи, а аз не. Сещам се за още един-двама, ама те пишат тук и ще си кажат
Хора, ще се видим на редовния. успех ви желая (ама на мен повече). Искам да изкарам над 5. Иначе няма да имам полза от ходенето. Айде аирлия на всички. Дано е благодатна темата.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ееех, събрахме се.
Бтв, грамотното писане не е единствения и главен критерий, но както и да е. Надявам се, че оценките от предварителния са били донякъде и за сплашване.
1. Повече кандидати за редовния -> повечко парички за Софийския.
2. Отказване на най-неграмотните поради малък шанс -> улеснение за проверителите.
3. Май и те не си знаят съвсем критериите и си играят на тото. Така и така броят допуснати до устен е ограничен, та нямат риск за после.
Няма значение. Живи и здрави дружно ще се пробваме пак на 17ти, с някои може да се и видим.
Без да се обижда, но нека момчето, което изтегли темата от предварителния, сега отстъпи мястиото на някой друг.
(И аз ще пропусна УНСС
)
1. Повече кандидати за редовния -> повечко парички за Софийския.
2. Отказване на най-неграмотните поради малък шанс -> улеснение за проверителите.
3. Май и те не си знаят съвсем критериите и си играят на тото. Така и така броят допуснати до устен е ограничен, та нямат риск за после.
Няма значение. Живи и здрави дружно ще се пробваме пак на 17ти, с някои може да се и видим.
(И аз ще пропусна УНСС
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- automobiliste
- От дъжд на вятър
И мен ме пишете за редовния!!!Конкуренцията се увеличава 
- proUSA
- Легендарен флуудър
Ти от Пловдив ли си?
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
proUSA всички сме там .
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
- automobiliste
- От дъжд на вятър
Мда...proUSA написа:Ти от Пловдив ли си?