Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Е защо да не ти дават информация? Когато и да съм звънал във ФЖМК или в "Учебен отдел" в СУ "Св. Климент Охридски" винаги са ми давали точна, ясна и пълна информация! Дори и по мейла отговарят в рамките на два дни!Незнам защо си с такива впечатления!?
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
agenta, какво са ви давали? Аз пролетта бях в групата горе, но нямам спомен да са давали такъв лист. Обясниха го с думи прости и в крайна сметка казаха, че 2рата матура не е решаваща по никакъв начин. В нашата аудитория се вдигна голям скандал с Весела Табакова, защото тя обясни, че трябвало задължително да се положи матура по История/Чужд език. После се оказа, че не е вярно. Имаше даже няколко човека, които по тази логика изобщо не можеха да кандидатстват, защото нямаха балообразуващи оценки. Взимат се и оценки от дипломата, а за хората, завършили предни години, няма и какво друго - те ен са държали матури. Всъщност това и така звучи доста объркано...
Мен не ме вълнува. Имам ги и 2те оценки, и 2те са еднакви и си ме устройват.
Успех и спокойствие на хората, които още се чудят. Ако нещо не сте вписали, все ще си го намерят в копието от дипломата. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Рошо
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Дано сте прави, защото аз имам подобен проблем, подробно описан тук. От Учебен отдел тази сутрин ме успокоиха, но още съм кълбо от нерви. Темичката не е голяма, но моля по-запознатите да хвърлят едно око и да си кажат също мнението, че бера душа. 
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да знам за скандала inc, защото и аз бях горе в тази зала!Просто вече съм спокоен за всичко, защото преди да си попълня документите звънях няколко пъти до администрацията във ФЖМК!
- inc
- Плиний Стари
Добре, де.
Пардон за обстойното отклонение. Просто явно съм пропуснала момента с листа за прием нагледно. Стана ми интересно. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Изчакай малко да видя къде е въпросният лист и да го сверя с това, което пише в страницата на ФЖМК! И ще ти кажа дали е разлино или не?!
- inc
- Плиний Стари
Мерси.
Не се престаравай. Оценявам жеста, но за мен (както вече споменах) няма значение. Имам си вяка възможна оценка, която може да ми потрябва. Нека все пак и на другите има е полезно.
Бтв, винаги ли си така възклицателен? 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
И аз не се притеснявам за себе си, но се пак има хора, които се притесняват, затова ще го сложа тук и за тях!
Балообразуването във ФЖМК - това е от листа, който ни дадоха на курса още пролетта от самия факултет! Предварително се извинявам за качеството на изображението!
Балообразуването във ФЖМК - това е от листа, който ни дадоха на курса още пролетта от самия факултет! Предварително се извинявам за качеството на изображението!
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Хей, имам много важно питане към девойките, изкарали над 5,00 на предварителния. Журналистиката първо желание ли ви е? Имате ли друг предварителен, на който да имате висока оценка и има голяма вероятност да ви приемат по желание, по-предно от журналистиката??? В персоналната ми информация пишеше, че сте 23, тъй че... очаквам 23 броя отговори. А дано и 23-те ви приемат Право примерно (или нещо друго, различно от Журналистика).
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хах, присъединявам се към пожеланието ти.di_snooker написа:А дано и 23-те ви приемат Право примерно (или нещо друго, различно от Журналистика).
/една от 13-те
- Рошо
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Една от 13-те с колко? 5.50? Аз пък съм един от двамата с толкова и пак не знам дали ще влезна. Описах проблема си в една друга тема в раздела, нагоре съм дал и линк към нея. Моля ви кажете и вие как смятате, че ще се побъркам!Art[less] написа:Хах, присъединявам се към пожеланието ти.![]()
/една от 13-те/
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хах, не че съм длъжна да ти се обяснявам, но здраве да е.Рошо написа:Една от 13-те с колко? 5.50? Аз пък съм един от двамата с толкова и пак не знам дали ще влезна. Описах проблема си в една друга тема в раздела, нагоре съм дал и линк към нея. Моля ви кажете и вие как смятате, че ще се побъркам!Art[less] написа:Хах, присъединявам се към пожеланието ти.![]()
/една от 13-те/
Една от 13-те, като ди.
К'во се косиш? Ако бях на теб, щях вече да съм на морето.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Еххх, никой не иска да се похвали със завидни оценки в други области, че да ми поолекне малко. То не е гаранция, защото ни предстои и редовен. Там и 2-ките от предварителния могат да се поправят. И все пак... поне психически би ми се отразило добре.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох, много се чудих къде да пусна този линк, та да ви надъхам малко - вижте как изглеждат завършилите ФЖМК, специалност Журналистика - пресни-пресни.
Култовото видео от абсолвентската вечер на випуск 2008.
Хайде, идвайте, че след 4 години сте вие.
Култовото видео от абсолвентската вечер на випуск 2008.
Хайде, идвайте, че след 4 години сте вие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Девойката, с шалчето на косата е много симпатична.