ХахахаххххххххххххахахахахаНадеждичка написа:Може ли да се върнем на темата с кандидатстването? Имам чувството, че съм попаднала във форума на Планета.
СМЕШКАААААААААА
ТЕОДОРА Е ОТ ДИАПАЗОН РЕКЪРДС и АРА АУДИО ВИДЕО!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
ХахахаххххххххххххахахахахаНадеждичка написа:Може ли да се върнем на темата с кандидатстването? Имам чувството, че съм попаднала във форума на Планета.

Моят!Бeтон написа:Подписа ми!
Не си от губещата, може да сме по-малко, но сме по-задружни и винаги става купонnull-byte написа:Та живота при мен ще покаже дали съм ог губещата страна ...
Ама от тия врантии файда няма ....
Цяла сесия бях на този принцип. Всичко оправих. И дискотеките, и изпитите.Longbow написа:Нали знаете, кандидат-колеги: „Взет изпит - полят изпит; полят изпит - взет изпит!“![]()

Бeтон написа:Цяла сесия бях на този принцип. Всичко оправих. И дискотеките, и изпитите.Longbow написа:Нали знаете, кандидат-колеги: „Взет изпит - полят изпит; полят изпит - взет изпит!“![]()
А колкото до подписа ми. За вас металюгите така или иначе... не ме интересувате какво мислите.

Поласкан съм от учтивата, уважителна форма... А ако не е бил това замисълът...хм...говоря само от свое име... И не е учтиво да слагаш хората под общ знаменател (въпреки че, предполагам, правиш го импулсивно...но да не подхранваме междуфакултетни вражди - все от един университет смеБeтон написа:Оксиморон ли?
Ама вие яко завиждате![]()
Ние се забавляваме, а вие плюете. Друго дали можете да измислите?

Аха.ShadeOfShane написа:Сексуалната дискусия мисля ,че я подминахте...

Бeтон написа: напоследък темата се офлуди почти до максимални граници.