...
steamer емотиконата цепи
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Объркал си се нещо, пичDerek написа:Безсилието поражда агресия, нали?kandidatstvasht написа:Като толкова не ти харесва СУ и е толкова гадно, чий х.. дириш в тоя университет?
Така ли, пич?kandidatstvasht написа:Объркал си се нещо, пичDerek написа:Безсилието поражда агресия, нали?kandidatstvasht написа:Като толкова не ти харесва СУ и е толкова гадно, чий х.. дириш в тоя университет?
![]()
Никаква агресия не тая в себе си, но виждам, че ти нещо си негативно настроен спрямо СУ. Та...като толкова не ти харесва, както и на всичко многознайковци от провансО /а и някои от столицата/, защо не изпълните команда кръгом и back to the village?
Поздравявам те за добрия избор. Изпитите са трудни,но като започнеш да учиш отделните видове права ще се надсмиваш над литературата и историята, но е вярно, сега е по тежко, разбирам те. Всеки се е притеснявал за изпити. И на мен ми беше много зле, особено преди историята. Не мога да ти кажа да се успокоиш, защото няма да го направиш, но не губи вяра в себе си, това е важното.Бавария написа:Привет, и аз като вас искам да влезна право, но съм чувал, че изпитите са много трудни.
От 2 години ходя на уроци, всичко съм минал но се притеснявам.
Вие как се справяте?
Бавария толкова много се е притеснил, че чак е забравил, че учи право.proUSA написа:Поздравявам те за добрия избор. Изпитите са трудни,но като започнеш да учиш отделните видове права ще се надсмиваш над литературата и историята, но е вярно, сега е по тежко, разбирам те. Всеки се е притеснявал за изпити. И на мен ми беше много зле, особено преди историята. Не мога да ти кажа да се успокоиш, защото няма да го направиш, но не губи вяра в себе си, това е важното.Бавария написа:Привет, и аз като вас искам да влезна право, но съм чувал, че изпитите са много трудни.
От 2 години ходя на уроци, всичко съм минал но се притеснявам.
Вие как се справяте?
...Трябва да се публикува...radja написа:харесвам подобни високоинтелектуални диспути.
все пак в крайна сметка стигаме до извода, че всичко идва от "Бяла спретната къщурка/ с две липи отпред". От посочените стихове можем да съдим, че лирическият герой е нацист и гей. Първото се потвърждава от "бяла"- персонажът не харесва черните неща и всячески се опитва да ги прокуди от съзнанието си, от дома си, от държавата си, от планетата. Допълнителен фактор в случая е, че дискутираните дървета са липи, а не брези. Макар и по-бели, брезите имат черни петна, които биха отвели към възприятия за расова миксация, а самосъзнанието на лирическия герой е неспособно да свърже с нещо подобно любимия.
Двете липи са доказателство и за транссексуалност, и за ерективна дисфункция в поетичната интерпретация на реалността. От една страна те са дървета, които стърчат , но освен това и предизвикват нотки на сладост и радост в подсъзнанието на героя(замърсено от задръствания по Цариградско), но от друга са липи. Те нито са борове(забележете детската песничка "събрани под нашия БОР", където дървото обединява пеещите в хор момиченца и поражда чувство за умиление, радост и възбуда на духа.), нито пък тополи("дълги стърчащи дървесни образувания, лишени единствено от дебелина), нито пък вибратори с патенце(еманация на един по-добър свят). Като някакво-никакво дърво липата пробужда лека носталгичност у героя и някакси навява мисли за сеч, сиреч невъзможност за осъществяване на блянуваните сексуални преживявания.
Извод: Лирическия герой е селянин, напуснал родния си град и преместил се в дебрите на софийската джунгла, а освен всичко друго by default е незадоволен нацист- педераст.
б.а. Спорове София-Несофия-Немеинтересува имат логика и завършен смисъл точно толкова, колкото и подобни интерпретации.
;-], дебелашки шеги, няма как.Мари написа:
Бавария толкова много се е притеснил, че чак е забравил, че учи право.Поне аз така бях чела някъде...
И той, и aL` явно гледат да се позабавляват, докато има кой да се терзае за изпити.Но предполагам е забавно да го правиш, след като вече си минал по този път.