Проверка на данните на студентите чрез интернет
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Проверка на данните на студентите чрез интернет
Здравейте колеги, знам че преди имаше възможност всеки да си провери нанесените оценки чрез интернет. Влизаше се с името и факултутен номер или ЕГН, вече не си спомням. Как се прави това?
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Проверка на данните на студентите чрез интернет
https://susi.uni-sofia.bg/ISSU/forms/Login.aspx
Не знам дали е за всички това...
Не знам дали е за всички това...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
[quote="Methuselah"]https://susi.uni-sofia.bg/ISSU/forms/Login.aspx
извинявай ама тук нямам представа какво да въведа. преди, това което ползвах, ме водеше и питаше - ако за първи път влизате въведете ... за парола ... Как се влиза тук?
извинявай ама тук нямам представа какво да въведа. преди, това което ползвах, ме водеше и питаше - ако за първи път влизате въведете ... за парола ... Как се влиза тук?
Суси 4 не работи ли все още само за ФМИ?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Само за ФМИ е.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Чакайте, това е мащабна система, която куцо и сакато нахрани.
Всъщност тя пробно върви за ФМИ. Май да се видят отзивите
Но аз принципно бях скептик не за друго, ами защото си знам хората
Като не разбират от технологии, започват да оплюват. Някой специалист по такива технологии, дето във фирмата е правил та правил, не по-малко бъгави, обаче се изказва. Който няма си и на понятие обаче му подкрепя тезата, а във ФМИ легендите се разпространяват извънредно бързо без радио, телевизия и интернет.
Всъщност тя пробно върви за ФМИ. Май да се видят отзивите
Но аз принципно бях скептик не за друго, ами защото си знам хората

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Не е нужно да си правил интернет приложения за да разбереш че нещо е бъгаво нали?
Все едно като си купуваш гнили краставици от пазара да ти кажат "ми отгледай си ги по-хубави".
Все едно като си купуваш гнили краставици от пазара да ти кажат "ми отгледай си ги по-хубави".
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Сусито не е бъгаво по технически причини.
Причината е човешка. Заради хора, които не могат да свикнат с новите технологии - първо. И второ - защото същите и на кооперативния да им сложиш да си записват изборните, те пак ще намерят за нещо да се хванат. Трето - ей точно тея не си знаят учебната програма, не си знаят задълженията, не знаят и колко изпита имат.
Така че причините за бъгавото суси са другаде. В моя акаунт няма проблеми. Това, че ми пробутва изборни, дето не ми трябват, а ми трябва друго, сгрешени имена на преподаватели, половин кредит от ДУ-то, една оценка от Психологията, ненасени 6 оценки и една дисциплина трябва да ми я въведат е проблем на администрацията. Откъде-накъде Сусито ще се плюе за това? Там се вижда, каквото му вкарват.
Причината е човешка. Заради хора, които не могат да свикнат с новите технологии - първо. И второ - защото същите и на кооперативния да им сложиш да си записват изборните, те пак ще намерят за нещо да се хванат. Трето - ей точно тея не си знаят учебната програма, не си знаят задълженията, не знаят и колко изпита имат.
Така че причините за бъгавото суси са другаде. В моя акаунт няма проблеми. Това, че ми пробутва изборни, дето не ми трябват, а ми трябва друго, сгрешени имена на преподаватели, половин кредит от ДУ-то, една оценка от Психологията, ненасени 6 оценки и една дисциплина трябва да ми я въведат е проблем на администрацията. Откъде-накъде Сусито ще се плюе за това? Там се вижда, каквото му вкарват.

И аз мисля, че СУСИто проблеми няма. Проблемът наистина е в информацията, която се въвежда от хора.
And now, let us step into the night
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
SUSI си е екстра и веднъж да се свикне с него ще бъде перфектно. Това че в момента има един милион хартиени (буквално) грешки няма нищо общо със Суси. Нормално като на листчето е написано, че имаш 7 по предмет, който дори не си записвал заради правописна грешка при напечатването на протоколите, после при обратното въвеждане да има грешки. Ние може и да не доживеем да видим перфиктно функционираща система, ама набори 90-91 може и да заварят вече студентските отдели да са се научили на СуСи~
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Абе хора, спрете се! Аз просто попитах някой знае ли как мога да си проверя дали всички оценки са ми нанесени. Темата за сусито си я пуснете - виждам, че ви загрява. Та, ... аз съм го правила преди. Освен това говоря за филсофски факултет. Такава възможност имаше, но не си спомням къде се влизаше. Някой във форума беше дал линк и аз от там, след което обаче не съм запазила линка и ... ето ме сега с въпрос. Моля, ако някой знае отговора - да се включи.