Тук не съм съгласен.Вучков може и да е изглежда наистина смешно в ефир,но определено не е тъп.Винаги,когато имам възможност и темата,засегната в Разсмисли и страсти ме вълнува,сядам и го гледам.Интересно ми е.Допада ми начинът на мислене на този "тъп" водещ.За мен Вучков е един наистина високообразован и интересен човек.Друг е въпросът,че звънят някакви тъпаци и го правят на див петел по телефона.Всеки на неговото място би изпаднал в подобна ситуация(рисковете на живото предаване).enchev написа: Най-тъп водещ
> тук приза си разделят Сашо Диков (Канал3) и Юлиан Вучков (Размисли и Страсти - СКАТ)
Антинагради
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kenzo
- В началото бе словото

a ghetto love is the law that we live by...
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
той не е тъп, а се държи тъпо, защото е малко изкуфял (за съжаление).. никой не оспорва таланта и написаното в книгите му едно време, но всяка жаба да си знае гьола и всеки да си знае мястото и най-вече времето.. понякога представите на хората остаряват заедно със самия него и вече изглежда смешен. още повече че той сам си го прави да изглежда такъв. ти защо мислиш, че някои му се обаждат и му се подиграват (което пак не е най-правилното де)нищо против него нямам, но съм го виждала и на живо.. е, по-странен човек от него нямаше на улицата.. просто не всичко е това, което е било. факт.
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
И аз не се сещам за по-унизяващо човешката личност предаване!Паган написа:Сега се сетих за едно дето го дават по Мсат...
Май беше плажна фиеста или нещо такова.
Няма такава тъпотия просто.За него са всички антинагради
де що има по света
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Тъпи предавания - колкото щеш! Но нищо не може да се срамни с оная тъпотия, наречена "Шоуто на Слави". От години не мога да изгледам едно цяло предаване - така гадост и пошлост, съчетани незнайно защо с невероятно високо самочувствие на водещия и претенция за вид Ентелектуално предаване.

Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?