Взривове в Челопечене
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Взривове в Челопечене
Всъщност, сега се замислям, дори и да има нещо опасно за хората (да не дава Господ), едва ли ще ни го съобщят веднага. Това според мен е и правилното решение, за да не се създава огромната паника, защото веднъж нещо от този тип стане ли ясно, реакцията ще е лавинообразна. Не ми се мисли какво ще стане в София, ако нещо подобно се случи.
medicate, medicate
- DADO
- Легендарен флуудър
Отдавна се говори че в София има радиация, но има твърде малко информация.
Ibiza DJ
Здравейте,
пускам си мнението, защото наистина съм много ядосана цяла сутрин и вече не знам къде и как да изкажа мнението си, и тъй като съм възпитаник на СУ, реших че тук е подходящо място. Мили млади хора, и не толкова млади, писна ми да живеем в една страна, в която властва пълно безхаберие и тотална липсва на каквато и да е отговорност и лично и обществено съзнание! Аз съм на 26 г. и досега все се примирявах и търпях, но в последните дни вече нервите не ми издържат. То не е инфлация, то не са загинали хора по пътищата, то не са протести, то не е гавра с лекари, учители,,,сега пък ще ни изтровят като пилци..че след не знам си колко взривени тона боеприпаси въздухът над София не е същия е явно! И да има нещо опасно едва ли ще ни го кажат!
Яд ме е на това, че вече години наред ни третират като тъпи овце, и ние го търпим! Яд ме е, че сме млади и кадърни, а се случват толкова много простотии на нас самите, на хората, които обичаме..
Не знам какво трябва да се направи, но просто положението е отчайващо. Това, което аз мога да направя, и Ви призовавам и Вас: бъдете по-отговорни пред себе си и обществото, имайте принципи и морал, и дано с дружни усилия България стане място за достоен живот, един ден!!!
пускам си мнението, защото наистина съм много ядосана цяла сутрин и вече не знам къде и как да изкажа мнението си, и тъй като съм възпитаник на СУ, реших че тук е подходящо място. Мили млади хора, и не толкова млади, писна ми да живеем в една страна, в която властва пълно безхаберие и тотална липсва на каквато и да е отговорност и лично и обществено съзнание! Аз съм на 26 г. и досега все се примирявах и търпях, но в последните дни вече нервите не ми издържат. То не е инфлация, то не са загинали хора по пътищата, то не са протести, то не е гавра с лекари, учители,,,сега пък ще ни изтровят като пилци..че след не знам си колко взривени тона боеприпаси въздухът над София не е същия е явно! И да има нещо опасно едва ли ще ни го кажат!
Яд ме е на това, че вече години наред ни третират като тъпи овце, и ние го търпим! Яд ме е, че сме млади и кадърни, а се случват толкова много простотии на нас самите, на хората, които обичаме..
Не знам какво трябва да се направи, но просто положението е отчайващо. Това, което аз мога да направя, и Ви призовавам и Вас: бъдете по-отговорни пред себе си и обществото, имайте принципи и морал, и дано с дружни усилия България стане място за достоен живот, един ден!!!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Напрегнаха ни нервите тази сутрин с това изживяване... Към 6.30 се събудих със силен тътен и ударна вълна. Няколко врати в нас се бяха отворили сами. Досетих се, че някъде има взрив и веднага излязох на балкона (по гащи
) да видя какво става. Целият блок беше по прозорци и балкони, но никъде не се виждаше дим. То в това неясно време... Много беше дразнещо да знаеш, че явно някъде нещо се е взривило, но да не виждаш нищо и да няма никаква ясна информация по медиите. Общо 4 пъти май се разтресохме силно тук, а сме сравнително далече в Обеля. Четвъртият взрив, който усетихме, ни разтресе около 10-15 секунди по-късно от ефира по Нова ТВ. Как може толкова време да няма официално изявление от отговорните органи и единствената информация да е от хора, които звънят в телевизионните канали? Въобще не съм изненадан обаче. Имаме късмет, че се разминахме без човешки жертви. Ами ако беше станало като в Албания?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ахаха, аз живея точно до Попа, нищичко не съм чула, събудих се час по-късно от Лорчето Крумова
Гледах точно половин час, скъсах се от смях, щото медиите рядко натворяват такива глупости за толкова кратко време, след което легнах да спя и се събудих в 11.15.
А после ме осведомиха за останалите простотии - за Витоша, за райския газ, за йода, за тротила, за какво ли още не... такива нелепици не бях слушала отдавна, направо ми оправиха настроението за дни напред.
Както каза един приятел, гледай какви сме - хората седят и чакат 20 тона тротил да избухне, а ние си разлафваме за опера.
А после ме осведомиха за останалите простотии - за Витоша, за райския газ, за йода, за тротила, за какво ли още не... такива нелепици не бях слушала отдавна, направо ми оправиха настроението за дни напред.
Както каза един приятел, гледай какви сме - хората седят и чакат 20 тона тротил да избухне, а ние си разлафваме за опера.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
аз съм до НДК и нищо не съм чула. всъщност преди час станах и ако не беше блогът на Еленко, едва ли щях да разбера нещо
но добре си спомням, че сутринта мама ми затвори прозореца в стаята. дано да няма нещо лошо във въздуха, защото се съмнявам да ни кажат, ако е така.
- DADO
- Легендарен флуудър
не си прав. Все пак хората имат право да знаят какво се е случило и какви последици може да имаphoebe написа:Всъщност, сега се замислям, дори и да има нещо опасно за хората (да не дава Господ), едва ли ще ни го съобщят веднага. Това според мен е и правилното решение, за да не се създава огромната паника, защото веднъж нещо от този тип стане ли ясно, реакцията ще е лавинообразна. Не ми се мисли какво ще стане в София, ако нещо подобно се случи.
Ibiza DJ
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
ама е прав, че едва ли ще ни кажат, ако има нещоDADO написа:не си прав. Все пак хората имат право да знаят какво се е случило и какви последици може да имаphoebe написа:Всъщност, сега се замислям, дори и да има нещо опасно за хората (да не дава Господ), едва ли ще ни го съобщят веднага. Това според мен е и правилното решение, за да не се създава огромната паника, защото веднъж нещо от този тип стане ли ясно, реакцията ще е лавинообразна. Не ми се мисли какво ще стане в София, ако нещо подобно се случи.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз ги проспах. То да стане интересно и аз да го пропусна пак, пфу!

Въпросът е в кви нива. Нищо й няма на София иначе. 
То навсякъде има радиацияDADO написа:Отдавна се говори че в София има радиация, но има твърде малко информация.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
В Разсадника се чу яко и яко разтресе. Веднага си помислих за Кремиковци или за цистерните на летището, защото съм живял 10 години в Дружба-1 и районът там е сред най-опасните в София.
Потресен съм от ревящи по телефоните и по телевизията женици, живеещи в доста безопасни квартали като Слатина, Люлин и т.н. Явно народът превъртява и е склонен да възприема абсолютно всичко като в латиносериал... "драми на килограми", казва Търговецът на едно друго място, дето се опитваме да си разцъкваме за опери...
Толкова потресен съм и от пълната некомпетентност, опасна за обществото и държавата, на госпожа-нинджа Емел Етем! Рядко тъпо и неподготвено за нищо същество, начело на рядко некомпетентен екип! Самата тя и министерството й са най-голямата авария и бедствие за страната ни! Дори и в ДПС все ще има поне 1000 души по-подготвени от нея за този пост, на който тя се учи в продължение на 3 години!
Потресен съм от ревящи по телефоните и по телевизията женици, живеещи в доста безопасни квартали като Слатина, Люлин и т.н. Явно народът превъртява и е склонен да възприема абсолютно всичко като в латиносериал... "драми на килограми", казва Търговецът на едно друго място, дето се опитваме да си разцъкваме за опери...
Толкова потресен съм и от пълната некомпетентност, опасна за обществото и държавата, на госпожа-нинджа Емел Етем! Рядко тъпо и неподготвено за нищо същество, начело на рядко некомпетентен екип! Самата тя и министерството й са най-голямата авария и бедствие за страната ни! Дори и в ДПС все ще има поне 1000 души по-подготвени от нея за този пост, на който тя се учи в продължение на 3 години!
Непросветените да не се обаждат,моля. Каква радиация,кви лъчения ви бият в главите?!?! Говорим за военен склад - там освен химически снаряжения и други такива военни темподобни НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
Аз работя в такава фирма (за оборудване за измерване на радиация) и много добре знам КОЛКО СТРОГИ СА ПРАВИЛАТА НА АГЕНЦИЯТА ЗА ЯДРЕНО РЕГУЛИРАНЕ, и колко необходими документи и лицензи и медицински и т.н.удостоверения ти трябват за да можеш да съхраняваш такива материали!!! За сведение - има определен брой предприятия и лаборатории на територията на РБългария, които разполагат с такива разрешения (могат да се проверят, не са много) и военните не са едни от тях!!! Особено някакви складове в района на София.
Хайде да не си чешем езиците с излишни демагогии.
Аз работя в такава фирма (за оборудване за измерване на радиация) и много добре знам КОЛКО СТРОГИ СА ПРАВИЛАТА НА АГЕНЦИЯТА ЗА ЯДРЕНО РЕГУЛИРАНЕ, и колко необходими документи и лицензи и медицински и т.н.удостоверения ти трябват за да можеш да съхраняваш такива материали!!! За сведение - има определен брой предприятия и лаборатории на територията на РБългария, които разполагат с такива разрешения (могат да се проверят, не са много) и военните не са едни от тях!!! Особено някакви складове в района на София.
Хайде да не си чешем езиците с излишни демагогии.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
химическите са достатъчно опасни, за да донесат притеснение!!!!!!!!!
Toto-I will remember
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Аз съм в Младост 4 и нищичко не съм чул. Баща ми обаче е чул.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Все едно слушам вътрешния си глас. И на мен взе да ми писва. Аз се събудих от първия голям тътен. Въобще не ми мина през акъла, че може да е станала авария. 35 минути, бога ми, 35 минути не се знаеше нищо. После казаха, че са взривени складове на "Оргахим" и тогава се уплаших, защото комунистите така както са си мълчали през 1986, така и сега ще си замълчат. И няма да се изненадам, ако сега крият нещо от нас. После г-жа Бедствие взе да ни успокоява и разбрах, че трябва да се оправяме сами. Не мога да се доверя на хора като Етем, Миков, Първанов / за него 1 и 30 мин. съобщаваха че пътува към мястото - егати консомолската мижитурка /.Natally написа:Здравейте,
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Обратна връзка:
Току-що усетих ОГРОМЕН трус от взрив...
Секцията се разклати, всички мебели сякаш се помръднаха от местата си а аз, лежаща на леглото (понеже уча), направо усетих как стомаха ми се преобърна!
Баси !
Секцията се разклати, всички мебели сякаш се помръднаха от местата си а аз, лежаща на леглото (понеже уча), направо усетих как стомаха ми се преобърна!
Баси !
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me