КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008-География
Dokolkoto sym osvedomena e vyzmojno nepersonalnoto zapisvane,stiga da nosi6 diplomata i li4nata i karta...Успех!
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Благодря!
И аз така мислех, но не бях сигурна.
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ОхаSeLby написа:тази нощ сънувах,че се пада Води![]()
Айде да не го сънуваш повече става лиSeLby написа:тази нощ сънувах,че се пада Води![]()
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Определено Води е най-приятната тема в целия конспект 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Да, иронично го казвам. Лично за мен Води е най-трудната тема в целия конспект. Като седнах да я уча, четох 1 час и се отказах. На курса пролетната ваканция, Златунова ни я развиваше 3 часа и така решението ми да пропусна тази тема се затвърди 
Приятни теми за мен са Географско положение, Дунавска равнина, Енергетика, ХП, Туризъм, до някъде Климат, Животновъдство и Черноморие. Води и региони са ми на дъното
Но всеки възприема, разбира и научава всяка една отделна тема различно 
Приятни теми за мен са Географско положение, Дунавска равнина, Енергетика, ХП, Туризъм, до някъде Климат, Животновъдство и Черноморие. Води и региони са ми на дъното
- Sun Shine
- Драскач
Опа с тея води май имам вече дежа вю.....Молете се да не се паднат- само плана едвам си написах
Голям екшън - бях я отписала.Ако се падна тя ще пиша 100% за другата 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
За мен това си беше ненужно въведение, защото се намесва и късметът.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
И все пак е най-важно какво и доколко си учил, защото ако ги знаеш всички теми, от двете ще избереш по-трудната и това много ти увеличава шанса за висока оценка. Друг е въпросът да улучиш какво проверяващите смятат за лесно или трудно, защото те бяха доста снизходителни към писалите за Релеф, а доста критични към развивалите ЮЗР, а за мен двете теми са еднакво трудни.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Не говорих за това. Представи си, че си научила всички теми доста добре. Колко време ще ти отнеме? 5,6 месеца, а може би повече. А представи си, че някой някой решава да разчита на късмет. Сяда 1 месец преди изпита, научава 5 теми, но перфектно, отива на изпита и хоп, пада му се едната и вади по-добра оценка от твоята. Как ще се почувстваш?
Според мен, тук трябва да се разчита на знания, а не толкова на късмет, а с тегленото на две теми, късметът влиза в играта. Но моето мнение не е важно, проверяващите си знаят работата. Еднавко строги са към всички. От нас се изисква да дадем най-доброто от себи си, а после каквото сабя покаже
Според мен, тук трябва да се разчита на знания, а не толкова на късмет, а с тегленото на две теми, късметът влиза в играта. Но моето мнение не е важно, проверяващите си знаят работата. Еднавко строги са към всички. От нас се изисква да дадем най-доброто от себи си, а после каквото сабя покаже
- Sun Shine
- Драскач
Теоретично могат да имат късмет да им се падне и от 1....да е точно тази която знаят
Въпреки че не бих разчитала на прочитането на 5 теми. Дори да не ги знам перфектно мога да пиша по всички (макар и глупости
) Та се чудех проверяващите си разделят темите или всички теми минават през всички проверяващи. Защото в случая на предварителния беше истина че писалите на релеф имат по- високи оценки