то с мислене не става, и аз си мислех, че ще издържа психото амаarni написа:ако си у4ил няма да ти е трудно,ако не си у4ил.....другата година пак.Историята мисла 4е ша е по лесна,ама тая литератутакофти майна.Особено миналата година кат гледах резултатите,то пове4е от половината имаха 2
,важно е по литература да е различно от 2 и си вътре
![]()
Академия на МВР
Re: Академия на МВР
- arni
- В началото бе словото
Еми нямам ги.Но просто миналата година като излезнаха ги видях в сайта.escapegirl написа:imash li rezultatite ot minalata godina ??
681-докато го има света
- arni
- В началото бе словото
роки,теб на психото ли та скасаха;escapegirl,ти кандидатстваш ли,или и теб са та скъсали на психото?
681-докато го има света
-
escapegirl
- В началото бе словото
arni kandidatstvam i minah bez problemi fizi4eskiq i psihoto i sega da vidim kakvo 6te napravim na bel i istoriq 
мен на психотоarni написа:роки,теб на психото ли та скасаха;escapegirl,ти кандидатстваш ли,или и теб са та скъсали на психото?
-
frn
- В началото бе словото
Ако мога да помогна на някой сметкаджий тази година кандидатите са около 660 (май 668 не помня точно).Говорех с един от изпитващите на физическия и каза, че шансовете тая година са сравнително големи. Като чета до тук мненията ви и боря на скъсаните от вашите областни градове и като се има предвид, че ние бяхме 30 човека пуснаха 10, смея да твърдя, че половината ще го отнесат още преди историята и литературата... Но това са прости сметки
Един опит да направите ви съветвам... Затворете очи, пожелайте си да влезете в Академията и бройте до 3. Нищо не става нали ? Пробвай пак до 3... нищо... Не, на тоя свят няма приказни феи и вълшебства. Всичко зависи от тебе...
Не искам да прозвуча твърде философски ама... факт
На направилите първата крачка ви желая успех на 15 и 22
Един опит да направите ви съветвам... Затворете очи, пожелайте си да влезете в Академията и бройте до 3. Нищо не става нали ? Пробвай пак до 3... нищо... Не, на тоя свят няма приказни феи и вълшебства. Всичко зависи от тебе...
Не искам да прозвуча твърде философски ама... факт
На направилите първата крачка ви желая успех на 15 и 22
И на нас казаха ,че тази година кандитатите са около 600(ама и местата са по малко
)Миналата година бяха към 1000...на психото скъсаха доста,но оценките по бел и история бяха доста ниски(доста 2 и 3 имаше).На девойките влезлите мин.год. оценките им бяха 6.00 ,5.50 ,5.25 и по 2-та предмета,с по-ниски май нямаше...
-
frn
- В началото бе словото
То дето се казва "мач с мач не си приличат...", миналата година както са били повече хора са имали по- ниски оценки, сега може да е обратно- по- малко хора по- високи оценки, така че да не си правим някакви сметки
Утиваш с мисълта да изкараш 6 на изпитите, а пък ако се окаже, че ти трябва 3 да влезеш... още по- добре
Подготви се за най- лошото очаквай най- доброто...
Исках да попитам някой ако знае какъв е бил минималния бал миналата година за "Полиция" да ми каже
Мерси предварително 
Исках да попитам някой ако знае какъв е бил минималния бал миналата година за "Полиция" да ми каже
За 2007год. 26.14-жени и 23.60-мъже(ПОЛИЦИЯ)....27.75-жени и 21.92-мъже(СИГУРНОСТ)...26.92-жени и 28.05-мъже(ПАБ)
http://www.academy.mvr.bg/Reception/Analiz_KKK_2006.htm тук има всичко за миналата година
А 2006год. са били 25.76-жени и 21.05-мъже(ПОЛИЦИЯ)....27.43-жени и 26.25-мъже(СИГУРНОСТ)
http://www.academy.mvr.bg/Reception/Analiz_KKK_2006.htm тук има всичко за миналата година
А 2006год. са били 25.76-жени и 21.05-мъже(ПОЛИЦИЯ)....27.43-жени и 26.25-мъже(СИГУРНОСТ)
Последно промяна от elyyy на 02 Юли 2008, 13:49, променено общо 1 път.
-
frn
- В началото бе словото
Ахам, мерси
то това е за 06г. ама върши работа пак 
това е за 2007
26.14-жени и 23.60-мъже(ПОЛИЦИЯ)....27.75-жени и 21.92-мъже(СИГУРНОСТ)...26.92-жени и 28.05-мъже(ПАБ)
26.14-жени и 23.60-мъже(ПОЛИЦИЯ)....27.75-жени и 21.92-мъже(СИГУРНОСТ)...26.92-жени и 28.05-мъже(ПАБ)
-
frn
- В началото бе словото
Мерси, elyyy
Като влезем на 1-ви октомври напомни ми да те почерпя
хяха 
Ти от кой град си и мина ли психото и физическия ?
Ти от кой град си и мина ли психото и физическия ?
От Русе съм
дай боже да се видим
минах ги и миналата година ги минах
ама не ми стигна бала(изложих се на бел и история )ще видим тази год как ще е
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
-
frn
- В началото бе словото
И аз съм от Русе, наполовина де
Какво ще рече изложех... ? Участва ли в класирането или имаше 2 по нещо